Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Έγραψαν οι εφημερίδες για την δυναμική ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Βουλή για την διαφθορά στην Δικαιοσύνη

Η δυναμική παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην χθεσινή συζήτηση στην βουλή για την διαφθορά στην Δικαιοσύνη αποσιωπήθηκε από το σύνολο του Τύπου για... ευνόητους λόγους.
Εξαιρέσεις στον κανόνα της φίμωσης αποτέλεσαν οι εφημερίδες "Δημοκρατία", "Ανεξαρτησία", "Ελεύθερη Ώρα" και Kontra News, οι οποίες σημείωσαν:
Δημοκρατία - Στο στόχαστρο του Νίκου Μιχαλολιάκου βρέθηκε η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου για τις παρεμβάσεις της στην Δικαιοσύνη όσον αφορά τη φυλάκιση του ιδίου και και των βουλευτών τη Χρυσής Αυγής, ενώ εξαπέλυσε φαρμακερά βέλη κυρίως κατά του Χαράλαμπου Αθανασίου και του Σταύρου Παπασταύρου.
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, η ΝΔ δεν δικαιούται να ομιλεί για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και αναφέρθηκε συνοπτικά στο χρονικό της σκευωρίας εναντίον του κόμματός του, με ανακριτές να βρίσκονται σε συσκέψεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης  και τον Σαμαρά: "Αν ήθελα, θα μπορούσα να πάρω τηλέφωνο να πω, κρατήστε τους. Αλλά αυτό δεν το έκανα, τουλάχιστον στην αρχή".
Ανεξαρτησία - Σε διαφορετική κατεύθυνση από τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος εξαπέλυσε επίθεση στην ΝΔ κατηγορώντας την ότι επί διακυβέρνησης της προχώρησε σε παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη με στόχο, όπως ισχυρίστηκε, να οδηγηθούν μέλη και στελέχη του κόμματος στη φυλακή.
Ελεύθερη Ώρα - Λίγο πριν τις 21.30 πήρε χθες βράδυ τον λόγο στην Βουλή ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και τότε ήταν που ξαφνικά άδειασε η αίθουσα της Ολομέλειας, αφού πολλοί βουλευτές αποχώρησαν, γιατί προφανώς δεν ήθελαν να τον ακούσουν. Έφυγε ακόμη και ο πρωθυπουργός! Αυτή άραγε είναι η δημοκρατία που ευαγγελίζεται το... δημοκρατικό τόξο; Ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής για την δράση ως "εγκληματική οργάνωση". "Κάθισα 18 μήνες στη φυλακή. Θα έπρεπε να ντρέπονται να συζητάνε για την Δικαιοσύνη" είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στο ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς φέρεται να απαιτούσε την φυλάκιση τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής από ανώτατο δικαστικό. Όπως και έγινε! "Πρέπει να θωρακιστεί η Δικαιοσύνη. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άργησε αν ασχοληθεί με αυτά τα ζητήματα. Ακόμη τα πράγματα είναι σάπια στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Η διαπλοκή ζει και βασιλεύει, ευχόμαστε να διαλυθεί", ζητώντας εξηγήσεις για την υπόθεση Ψυχάρη - Τσίπρα."Η Χρυσή Αυγή θα βρει το δίκιο της και ο ήλιος θα λάμψει στην Ελλάδα" κατέληξε.
Kontra News - Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε δικαστική σκευωρία που, όπως είπε, είχε στόχο την προφυλάκιση του ιδίου και βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Για μια ακόμα φορά κατήγγειλε τον εισαγγελέα εφετών, Ισίδωρο Ντογιάκο. Απαρίθμησε επίσης ιστορικά στελέχη της ΝΔ που είχαν συνεργαστεί με τις κατοχικές δυνάμεις.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/egrapsan-oi-efhmerides-gia-thn-dunamikh-omilia-tou-archhgou-ths-chrushs-aug#ixzz44TTDvMMa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...