Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Η Χρυσή Αυγή τιμά τη νίκη στο Γράμμο

Με μαχητικό εθνικό φρόνημα εορτάστηκε στο Γράμμο και το Βίτσι η νίκη του Ελληνικού στρατού εναντίον της κομμουνιστικής ανταρσίας το 1949 και τιμήθηκε η μνήμη των ηρωικών νεκρών.
Στο Γράμμο οι εκδηλώσεις που οργάνωσε η Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, ξεκίνησαν με θεία λειτουργία και μνημόσυνο χοροστατούντος του Μητροπολίτου Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέου, άξιου συνεχιστή του έργου του μακαριστού Μητροπολίτη Σεβαστιανού.


Στις τελετές παρευρέθησαν εκατοντάδες προσκυνητές και μέλη της Χρυσής Αυγής από τα Ιωάννινα, την Άρτα, την Πρέβεζα και τη Θεσπρωτία που με τον αγωνιστικό τους παλμό και την άψογη  εμφάνισή τους συγκέντρωσαν τον θαυμασμό και τους επαίνους των παρισταμένων.


Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή συναγωνιστής Χρήστος Παππάς.



Ο συναγωνιστής Παππάς κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των ηρώων του Γράμμου.



Στην ομιλία του απευθύνθηκε στους πεσόντες ήρωες του Γράμμου κατακρίνοντας την υποκρισία των πολιτικάντηδων και δίνοντας εκ μέρους των "παιδιών με τις μαύρες μπλούζες" την υπόσχεση ότι το έργο τους θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη και την ελευθερία της Πατρίδος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...