Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Χρήστος Παππάς: Είμαστε στη φυλακή, επειδή σταθήκαμε στο πλευρό των Ελλήνων!

Χρήστος Παππάς: Είμαστε στη φυλακή, επειδή σταθήκαμε στο πλευρό των Ελλήνων!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόσφατα αίτηση αποφυλάκισης. Παραθέτουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το πολιτικό κείμενο του Χρήστου Παππά που παραμένει παράνομα προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τον βουλευτή Β΄ Πειραιά, Γιάννη Λαγό.

«Η παρούσα δίωξη σε βάρος τόσον εμού όσο και των λοιπών συγκατηγορουμένων μου, δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά πολιτική δίωξη, κι έγινε σε μία χρονική περίοδο κατά την οποία το ποσοστό του κόμματός μας είχε ξεπεράσει, κατά τις δημοσκοπήσεις, κατά πολύ αυτό του ποσοστού των εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012, κι αυτό ήταν που δεν άντεξαν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και το υπάρχον πολιτικό μας σύστημα.
Το κόμμα μας, όλο το διάστημα, από τις εκλογές μέχρι σήμερα, αγωνίστηκε με συνέπεια ενάντια στην «μνημονιακή» Κυβερνητική πολιτική – εντός και εκτός Κοινοβουλίου – πάλεψε για τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, για την καταπολέμηση της διαφθοράς στο Δημόσιο αλλά και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, κατήγγειλε και πολέμησε την ασυδοσία και την διαφθορά των κυβερνώντων-στηλιτεύοντάς την- και αγωνίστηκε για την ελάφρυνση των συνεπειών της οικονομικής ύφεσης στους πολίτες αυτής της χώρας. Σταθήκαμε δίπλα στο Έλληνα, που αυτή τη στιγμή πάσχει από ανέχεια, πείνα, ανεργία, από έλλειψη ιατρικής περίθαλψης και από συμπαράσταση.
Φωνάξαμε προς όλες τις κατευθύνσεις: «Πρώτα ο Έλληνας» ως ένα καθαρό Εθνικιστικό κόμμα. Οι βουλευτές και το κόμμα μας, διαθέσαμε όλη την περίοδο από τις εκλογές μέχρι σήμερα, το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που μας έδινε το Κράτος για να βοηθήσουμε τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, και καλέσαμε και τους βουλευτές των άλλων κομμάτων να πράξουν το ίδιο, αλλά βεβαίως εις μάτην. Η απάντηση τους ήταν να καταγγέλλουν την ενέργεια μας, της διανομής τροφίμων στους νόμιμους κατοίκους αυτής της χώρας, σαν «ρατσιστική»!
Οργανώσαμε ακόμα και αιμοδοσίες και προσφέραμε και αίμα, για να συνδράμουμε την περίθαλψη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη για αίμα, και σαν αμοιβή, μας χαρακτήρισαν και την κίνηση μας αυτή «ρατσιστική»! Πήγαμε κοντά στον κόσμο και δώσαμε το παρόν σε κάθε του πρόβλημα του! Αλλά οι συμπεριφορές μας αυτές ήταν πρωτόγνωρες για όλους και πρωτίστως για τους λοιπούς αντιπροσώπους του λαού, οι οποίοι, αντί συμπαράστασης στην ανέχεια του κόσμου, καθισμένοι στο θώκο τους, λυμαίνονται αναίσχυντα - ακόμα και τώρα- τα όποια απομεινάρια του δημόσιου χρήματος.
Στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου υποβάλαμε ερωτήσεις και επερωτήσεις, που έφεραν σε δεινή θέση τους επαγγελματίες πολιτικούς μας. Καταγγείλαμε το υπεράριθμο των συμβούλων των υπουργών, οι οποίοι πληρώνονται από τον οικονομικά αδύναμο Έλληνα φορολογούμενο. Ζητήσαμε να περιορισθούν οι σπατάλες του δημόσιου χρήματος, ξεμπροστιάσαμε τη διαφθορά και την αδιαφάνεια των μηχανισμών των πολιτικών κομμάτων, καταγγείλαμε τη μειωμένη φορολογία των Βουλευτών, και ζητήσαμε να μειωθούν οι αποδοχές τους στα 1900€.
Δεν χαϊδέψαμε τα αυτιά του συστήματος, δεν γίναμε αρεστοί στους πολλούς του κατεστημένου, τους φόβισε ο ειλικρινής καταγγελτικός μας λόγος και μας πολέμησαν με «πυρ ομαδόν» όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί, για ένα ολόκληρο μήνα και για μία ώρα σε κάθε τηλεοπτικό δελτίο. Πάνω απ’ όλα αξιώσαμε την τιμωρία όλων όσων έφεραν την Πατρίδα μας στο σημερινό οικονομικό κατάντημα και είπαμε καθαρά και απερίφραστα, ότι όταν πάρουμε την εντολή από τον Ελληνικό Λαό να ασκήσουμε εξουσία, όχι μόνο θα πατάξουμε κάθε διαφθορά, αλλά θα τιμωρήσουμε τον όποιο εγκλημάτησε, σε βάρος αυτής της Χώρας και του Λαού μας.
Όλες αυτές μας οι θέσεις είχαν τεράστια απήχηση στον κόσμο, αλλά μας μίσησε στο κατεστημένο και φοβίσαμε «την καθεστηκυία τάξη» εντός και εκτός συνόρων. Γι΄ αυτό πάσχισαν να μας εξοντώσουν, πρώτα ως φυσικά πρόσωπα και στην συνέχεια και σαν πολιτικό κόμμα. Το πιο εύκολο γι΄ αυτούς ήταν να χτυπήσουν εμάς, ότι δήθεν είμαστε «εγκληματική οργάνωση»! Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι στο Κόμμα μας δεν υπάρχει καμιά εγκληματική δράση.
Είχαμε και έχουμε μια οργάνωση κόμματος, που μάχεται, σύμφωνα με το καταστατικό μας (το πραγματικό και όχι αυτό που ένας ορκισμένος εχθρός μας προσκόμισε και υπάρχει στη δικογραφία), με μοχλό την εθελοντική προσφορά εργασίας των μελών μας, για να προσφέρουμε αποτελεσματικότερα στον πάσχοντα Λαό, γιατί αυτός ήταν και είναι ο στόχος μας. Ουδέποτε η Κομματική μας Οργάνωση είχε παράνομη δράση ή παράνομους σκοπούς.
Η πολιτική αντιπαλότητα διαχρονικά, είναι γνωστό ότι έχει εντάσεις, με αποτέλεσμα να έχει φτάσει και σε βιαιότητες που έχουν οδηγήσει ακόμα και σε ανθρωποκτονίες (περίπτωση Τεμπονέρα – Καλαμπόκα), όμως κανένας δεν διανοήθηκε να μιλήσει για εγκληματική δραστηριότητα των κομμάτων αυτών και να τα χαρακτηρίσει σαν Εγκληματική Οργάνωση. Το γεγονός ότι ένας οπαδός του κόμματος μας έδρασε, με πρωτοβουλία του, με βιαιότητα, ή διέπραξε ακόμα και την αξιόποινη πράξη της ανθρωποκτονίας, αυτό ασφαλώς δεν επιβαρύνει το σύνολο των οπαδών του κόμματός μας, ούτε και το κόμμα μας. Η καταδικαστέα αυτή πράξη είναι βέβαιο ότι εξυπηρέτησε μόνον όλους όσους είναι εναντίον μας και ζημίωσε μόνο το κόμμα μας.
Η δικαιοσύνη ξέρει καλά ότι προκειμένου να κρίνει την ύπαρξη του υποκειμενικού στοιχείου του δόλου, ψάχνει και αναζητά αν ο δράστης η ο ηθικός αυτουργός, της οποιασδήποτε πράξης, είχε κάποιο «κίνητρο». Στη περίπτωση μας όμως είναι περισσότερο από βέβαιο ότι εμείς όχι μόνο δεν είχαμε κίνητρο για την συγκεκριμένη δολοφονία, αλλά αντίθετα, αν ξέραμε ότι θα γινόταν, είχαμε χίλιους λόγους να την αποτρέψουμε. Απόδειξη αποτελούν οι μαγνητοφωνημένες αντιδράσεις των οργανωμένων μελών μας, μόλις ενημερώθηκαν για το τραγικό γεγονός της δολοφονίας. Με αφορμή αυτό το εντελώς τυχαίο γεγονός, που ξεκίνησε από μια αντιπαράθεση, μεταξύ αγνώστων, έφτασε το πολιτικό κατεστημένο να μας χαρακτηρίζει ως «εγκληματική οργάνωση».
Όλη μας η δράση είναι στο φως και απόλυτα ξεκάθαρη. Είμαστε το μοναδικό κόμμα που ήλεγξε το ΣΔΟΕ και δεν μπόρεσε να βρει έστω και το ελάχιστο, ενώ τα άλλα κόμματα βρίσκονται στο απυρόβλητο και παρότι είναι εστίες ατασθαλιών και διασπάθισης του δημόσιου χρήματος, δεν τα ελέγχει κανένας. Εμείς δεν πήραμε εκατομμύρια προκαταβολές ως κόμμα, και ούτε οφείλουμε στο Κράτος χρήματα που δεν μπορούμε να πληρώσουμε, ούτε και απαλλάξαμε με νόμο από τις ευθύνες τους, εκείνους που παράνομα χρηματοδότησαν τα άλλα πολιτικά κόμματα. Εκείνοι που μας μάχονται είναι εκείνοι που χάρισαν τις τηλεοπτικές συχνότητες στους μεγαλοκαναλάρχες, αντί να πάρουν κάποια δισ. ευρώ, την στιγμή που αναζητούν από τους ανήμπορους Έλληνες, να πληρώσουν και άλλα χρήματα, για να καλυφτούν οι τρύπες του προϋπολογισμού, που έχει «ανακαλύψει» η Τρόϊκα.
Ό,τι έγινε σε βάρος μας, και ειδικά η προσωρινή μας κράτηση, έγινε για λόγους καθαρά πολιτικούς, για τους λόγους που εξήγησε ο κ. ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ, μόνο που σ’ αυτό το πολιτικό παιχνίδι, «χρησιμοποίησαν» την Δικαιοσύνη! Η Δικαιοσύνη όμως είναι η προστασία του κάθε πολίτη, απέναντι σε οποιονδήποτε επιχειρεί να τον αδικήσει, - και κυρίως όταν αυτό είναι η ίδια η Πολιτεία- . Για τον λόγο αυτό και σήμερα η Δικαιοσύνη οφείλει να βγει έξω από τα πολιτικά παιχνίδια, να κρατήσει τις «Θερμοπύλες» πάση θυσία, και να σεβαστεί την εντολή της μερίδας εκείνης του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, που μας απέστειλε στο Κοινοβούλιο για να τον εκπροσωπούμε και όχι για να βρισκόμαστε στα Καταστήματα Κράτησης".


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chrhstos-pappas-eimaste-sth-fulakh-epeidh-stathhkame-sto-pleuro-twn-ellhnwn#ixzz2lvtNU1pu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...