Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” (α.φ. 915) που κυκλοφορεί αύριο



Η κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ ξεκίνησε με ηχηρές εξαγγελίες, τις οποίες μάζεψε άρον - άρον μετά τις πρώτες αντιδράσεις από πλευράς των «εταίρων», «αγορών», τοκογλύφων ή όπως αλλιώς θέλετε να ονομάσουμε τις εν λόγω δυνάμεις. Χαρακτηριστικό το, περί της επικαιρότητας, δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας που αναφέρει ότι η κυβέρνηση «παραιτείται από το αίτημα για κούρεμα χρέους, ενώ κάνει παραχωρήσεις στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων.»
Δεδομένων των εξελίξεων, προεκλογικών και μετεκλογικών, είναι βέβαιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει σε ένα νέο μνημόνιο, με άλλο όνομα. Κάποια υποψήφια ονόματα τα «μαρτύρησε» στις προγραμματικές δηλώσεις του ο Τσίπρας και σας τα παραθέτουμε: «Νέα Συμφωνία», «Νέο Συμβόλαιο», «Νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο», «Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης».
Πως οδηγηθήκαμε, όμως, σε αυτό το νέο μνημόνιο; Πως έγινε η μεταστροφή από τα. σκισμένα μνημόνια στα σκισμένα. καλσόν; Χρειάστηκε απλώς και μόνο μία ημέρα κατάρρευσης του χρηματιστηρίου και ιδιαιτέρως του τραπεζικού τομέα, αλλά και οι παραινέσεις των ευρωπαίων «εταίρων» ότι κάτι τέτοιο θα επαναληφθεί αν δεν αμβλυνθούν οι γωνίες του συριζαίικου προγράμματος.
Γνωρίζαμε, βεβαίως, ότι κάτι τέτοιο επρόκειτο να συμβεί. Ήδη πολύ πριν τις εκλογές πασοκογενή στελέχη και Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φρόντιζαν ώστε να προετοιμάζουν για την στροφή στον «ρεαλισμό», δηλαδή στο μνημόνιο, με δηλώσεις τους. Ο Σταθάκης είχε πει και ότι δεν πρόκειται να γίνει διαγραφή του χρέους και ότι πρόκειται να υπογραφεί ένα νέο μνημόνιο.
Το πραγματικό ερώτημα που τίθεται είναι τι μπορεί να πράξει μία Εθνική Κυβέρνηση που δεν είναι διατεθειμένη να κάνει κυβιστήσεις ή εκπτώσεις στην Ελευθερία της Πατρίδος και την Ευημερία του Λαού. Πως μπορεί να αντιπαρέλθει μία πραγματικά Ελληνική κυβέρνηση τις επιθέσεις των διεθνών τοκογλύφων; 
Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί αύριο 11 Φεβρουαρίου στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-a.f.-915-pou-kukloforei-aurio#ixzz3RN3G1ALA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...