Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Η προανακριτική ερευνά τη “λίστα Λαγκάρντ” ή το Ολοκαύτωμα;

Η προανακριτική ερευνά τη “λίστα Λαγκάρντ” ή το Ολοκαύτωμα;
Μια ολόκληρη επιχείρηση αποπροσανατολισμού έχει στηθεί από το Καθεστώς το οποίο εξουσιάζει την Πατρίδα μας, σε συνεργασία φυσικά με τα μέσα μαζικής εξαπάτησης. Στόχος της επιχείρησης αυτής είναι να βγουν ατσαλάκωτοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ", την ίδια ώρα κατά την οποία τα κέντρα ελέγχου της ενημέρωσης θα ασχολούνται με το θέμα του ολοκαυτώματος των εβραίων.
Σε αυτά τα πλαίσια κινείται η οργανωμένη και προσχεδιασμένη επίθεση εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, η οποία ξεκίνησε χθες από τη Βουλή και συνεχίζεται σήμερα στους τηλεοπτικούς σταθμούς, τα ραδιόφωνα και τις φυλλάδες, όπου και παρελαύνουν οι διάφοροι αποτυχημένοι πολιτικάντηδες, προκειμένου να καταθέσουν τα διαπιστευτήριά τους στο διεθνή σιωνισμό. Ενώ το Καθεστώς των μνημονίων έχει εξαθλιώσει τον Ελληνικό Λαό, απαιτώντας θυσίες κατάφωρα άδικες και δυσβάσταχτες, προς χάριν των διεθνών τοκογλύφων, τα κόμματα της Βουλής, Δεξιά και Αριστερά από κοινού, εμπαίζουν τους συμπατριώτες μας με μια διαδικασία κωμωδία, όπου ουσιώδεις μάρτυρες και εμπλεκόμενοι, γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τόσο την προανακριτική επιτροπή, όσο κατ’ επέκταση και τον ίδιο το Λαό μας.
Αυτό ακριβώς το σημείο, της περιφρόνησης δηλαδή και του ευτελισμού της διαδικασίας και της επιτροπής, τόνισε χθες από βήματος της Βουλής, ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης. Αιτία, η άρνηση του εβραίου επιχειρηματία Σάμπι Μιονί να προσέλθει και να καταθέσει, με τη περίφημη δικαιολογία πως «στην επιτροπή μετέχουν αρνητές του ολοκαυτώματος»! Σε αυτή την πρωτοφανή πρόκληση η οποία προσβάλλει ευθέως τον Ελληνικό Λαό, απάντησε ο συναγωνιστής Η. Κασιδιάρης, τονίζοντας πως «εμείς δεν θέλουμε να πάμε στο δολοφονικό κράτος των σιωνιστών. Αυτός ο κύριος όταν πατήσει το πόδι του στη χώρα μας θα πάει στη δικαιοσύνη». Εκτός αν το Μεταπολιτευτικό Καθεστώς και μαζί οι δημοσιογραφικοί του λακέδες, θεωρούν τους εβραϊκής καταγωγής πολίτες αενάως αθώους, ελέω των όσων συνέβησαν κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Εάν δηλαδή, δεν είναι όλοι οι πολίτες ίσοι απέναντι στους νόμους του Κράτους, αλλά υπάρχει μια κατηγορία, ο κύριος Μιονί  και οι συμπατριώτες του, οι οποίοι απολαμβάνουν ειδικών προνομίων από το Καθεστώς.
Από τη στιγμή που ακούστηκε αυτή η επισήμανση από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, ξέσπασε μια πλημμυρίδα προσχεδιασμένων επιθέσεων στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, επιθέσεων με κατηγορίες για αντισημιτισμό, ούτως ώστε να καλυφθεί η προκλητική στάση του εβραίου Σάμπι Μιονί. Πρωτεργάτες της επιθέσεως, οι αργυρώνητοι δημοσιογράφοι που μέχρι προ δύο ετών διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους για την αναγκαιότητα των μνημονίων, οι γνωστοί υπερασπιστές του ανθελληνισμού της Ρεπούση και φυσικά τα ρετάλια της πολιτικής ζωής, τα οποία γλείφουν το διεθνή σιωνισμό προκειμένου να σώσουν τις πολιτικές τους καριέρες και μαζί τα προνόμια στη μάσα! Επιχειρούν δια του αντισημιτικού καπνού, να αποκρύψουν στοιχεία για τον εβραίο επιχειρηματία και κυρίως, να τον βγάλουν λάδι. Ποιός είναι όμως ο κύριος Σάμπι Μιονί και πως εμπλέκεται στη λίστα Λαγκάρντ;
Το ΣΔΟΕ και η επιτροπή της Βουλής φαίνεται πως χτύπησαν φλέβα χρυσού αναζητώντας το δίκτυο των offshore εταιρειών CMA (Capital Management Advisors) του εβραίου επιχειρηματία, με τα 550 εκατομμύρια ευρώ στη λίστα Λαγκάρντ. Προσωπικός φίλος και συνεργάτης του κυρίου Μιονί, είναι ο Σολομών Λεβή, ο υπεύθυνος τεχνολογίας και πληροφορικής στο διοικητικό συμβούλιο της CMA Βερμούδων, στο όνομα του οποίου υπάρχει λογαριασμός(βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ), ενός ποσού της τάξεως των 557.938.829 δολαρίων! Το ποσό αυτό, είναι σχεδόν ίσο με το λογαριασμό των 562.896.546 δολαρίων, ο οποίος ανήκει σε μια ακόμη υπάλληλο του CMA (του κυρίου Μιονί), της Μαρίας Παντελή, η οποία επίσης ερευνάται από το ΣΔΟΕ για τυχόν σχέσεις με την Μαργαρίτα Παπανδρέου.
Στο σημείο αυτό, αξίζει να επισημανθεί πως αίφνης μετά την αποκάλυψη των Financial Times το 2010 για την υποκλοπή στοιχείων από την HSBC- απ’ όπου προέκυψαν και τα στοιχεία της λίστας Λαγκάρντ-, ο κύριος Μιονί και ακολούθως ο συνεργάτης του Σ. Λεβή, κατέφυγαν στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Προφανώς ήταν τυχαία η εσπευσμένη φυγή τους και όποιος διανοηθεί να σκεφθεί κάτι διαφορετικό δεν είναι παρά ένας χυδαίος αντισημίτης… Ο ίδιος ισχυρίστηκε σε υπόμνημά του στην ειδική επιτροπή της Βουλής, πως εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Ισραήλ στις αρχές του 2006, οπότε η CMA πωλήθηκε στην EFG. Παρά ταύτα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδος «Δημοκρατία», ο κατά τ’ άλλα μόνιμος κάτοικος Ισραήλ παρουσιάζεται σε φύλλο της Κυβερνήσεως του 2007, για την ίδρυση άλλης εταιρείας στην Αθήνα, ως μόνιμος κάτοικος Γενεύης και προσωρινά διαμένων στο Παλαιό Ψυχικό!
Καθώς όμως ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο γύρω από τον εβραίο επιχειρηματία, στο υπόμνημα προς την επιτροπή της Βουλής, το οποίο απέστειλε στις 5 Μαρτίου 2013, ο κύριος Μιονί δηλώνει αθώος με το «ακλόνητο» επιχείρημα πως «όσοι ερευνούν τα πρόσωπα και τους λογαριασμούς της λίστας Λαγκάρντ, ωθούνται από κίνητρα αντισημιτισμού»! Επιπρόσθετα δε, σημειώνει ότι «με θλίψη μου είδα να παρασύρονται κάποιες προοδευτικές δυνάμεις στην παγίδα αυτή του αποπροσανατολισμού. Γνωρίζω ότι οι πολιτικές μου θέσεις ενάντια στην Ακροδεξιά, τις οποίες έχω επανειλημμένα εκφράσει στον διεθνή Τύπο, έχουν ενοχλήσει ορισμένους». Εντελώς «τυχαία», το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο της σαπίλας και της ρεμούλας υιοθετεί σήμερα τις αιτιάσεις του κυρίου Σαμπί Μιονί, επιχειρώντας δια των αντισημιτικών κατηγοριών να αποκρύψει την αλήθεια ενός σκανδάλου, του οποίου οι ένοχοι όχι μόνο δεν τιμωρούνται αλλά και περιφρονούν και προσβάλλουν κατά τρόπο αισχρό τον Ελληνικό Λαό.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-proanakritikh-ereuna-th-lista-lagkarnt-h-to-olokautwma#.UbI0ZPkvmPM#ixzz2VYrq1wuP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...