Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

EKTAKTO: ΝΕΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



Πυρετός εδώ και μία ώρα στα γραφεία συντακτών στη Βουλή.

Κοινή απόφαση των πιστών σκυλιών του συστήματος, αυτής της άθλιας αριστερής συμμορίας των δημοσιογράφων που παραπληροφορούν τον ελληνικό λαό, να μεταδώσουν την "είδηση" ότι αποχωρώντας μαζί με τους συναγωνιστές μου από την αίθουσα του κοινοβουλίου σήμερα το πρωί , μετά από την γνωστή ένταση που πυροδότησε ο πρώην Υπουργός του "βρώμικου '89" και νυν πρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δραγασάκης, φώναξα δήθεν "Χάιλ Χίτλερ". 

Στην πραγματικότητα, αποχωρώντας από το Κοινοβούλιο μαζί με τους συναγωνιστές μου είχαν σηκωθεί όλοι οι φουκαράδες, άξιοι βουλευτές και ανάξιοι Ελληνες του ΣΥΡΙΖΑ και φώναζαν "Χαιλ Χίτλερ" προκειμένου να μας εκνευρίσουν και να πυροδοτήσουν ακόμα περισσότερο το κλίμα. 

Αν νομίζουν ότι με τα ψέμματά τους τα φερέφωνα των κομμάτων που έφεραν την Πατρίδα μας στη σημερινή κατάσταση, θα κερδίσουν ένα επιπλέον κόκκαλο από τα αφεντικά τους είναι βαθιά γελασμένοι. Ο,τι και να γράφουν εναντίον του Ελληνικού Εθνικισμού, ο Ελληνικός Εθνικισμός θα τους συντρίψει και θα λάμψει η αλήθεια.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...