Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Εμπαθής και άσχετος με τα κοινοβουλευτικά ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Δραγασάκης.

Ο κομισάριος πρόεδρος μαζί με την επί 32 χρόνια αόκνως εργαζόμενη νεοδημοκράτισσα υπάλληλο του κοινοβουλίου 


Γίναμε όλοι μάρτυρες σήμερα του ότι ο κ. Δραγασάκης, πιστός στη μαρξιστική κομμουνιστική του σκέψη προσπάθησε να εφαρμόσει τακτικές των δικών της Μόσχας του 1938 στην αίθουσα του ελληνικού κοινοβουλίου. 

Ο κ. Δραγασάκης είναι γνωστός στο κοινοβούλιο για το κομμουνιστικό του παρελθόν όντας στέλεχος του σταλινικού ΚΚΕ και ηγετικό στέλεχος του Συνασπισμού από την ίδρυσή του 1989. Ηταν αναπληρωτής υπουργός εθνικής οικονομίας στην κυβέρνηση του Ξενοφώντα Ζολώτα.

Ως αντιπρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου έχει επιλέξει στους συνεργάτες του να συμπεριλαμβάνεται και η κα Ουρανία Πούλου, μητέρα του γνωστού τρομοκράτη Χαρίση Πούλου , βλαστού του γνωστού συνδικαλιστή της ΠΟΕ-ΟΤΕ Γιώργου Χαρίση, αποδεικνύοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκκολαπτήριο τρομοκρατών και ληστάρχων.

Σε κάθε περίπτωση είναι αντίθετη προς τον Κανονισμό της Βουλής τον οποίο υποτίθεται ότι ως αντιπρόεδρος πρέπει να υπηρετεί, η σημερινή συμπεριφορά του κ. Δραγασάκη. Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο 24 παράγραφος 2 του Κανονισμού της Βουλής δεν μπορεί ο Πρόεδρος να αποβάλλει βουλευτή από το Κοινοβούλιο, κατά τέτοιον τρόπο.Αλλά ακόμη και  το άρθρο 80-81 να εφάρμοζε, πάλι η διαδικασία που ακολουθήθηκε δεν είναι η ορθή. 

Αλλά λάθος τον συμβούλευσε και η διορισθείσα επί Νέας Δημοκρατίας (8-5-1981) υπάλληλος της Βουλής και νύφη του τότε Γενικού Γραμματέα της Βουλής στελέχους της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασιλάκου η οποία προσπαθούσε απεγνωσμένα να τον ενημερώσει για τα άρθρα όπως φαίνεται και ακούγεται στο σχετικό βίντεο.

Αμετανόητος σταλινικός συμπεριφέρθηκε σαν δάσκαλος κομμουνιστής κομισάριος της Τασκένδης, που θα μπορούσε να αποβάλλει τον απείθαρχο μαθητή που δεν υπακούει στα κομματικά κελεύσματα.
Ας διαβάζει ο κ. Δραγασάκης καμιά φορά και τον κανονισμό και να αφήσει στην άκρη τα άπαντα του Λένιν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...