Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΕΙΣΤΕ ΥΠ.ΕΞ. ΜΙΑΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ- ΒΙΝΤΕΟ

...ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΕΤΕ ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ

Στην επίκαιρη ερώτηση του ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς έθεσε το θέμα της αξιοποίησης του υποθαλάσσιου ορυκτού πλούτου της πατρίδας μας. Ο Συναγωνιστής επεσήμανε ότι ο Ελληνισμός δέχεται μια ολομέτωπη επίθεση καθώς η Κύπρος εξαναγκάστηκε με τον πιο ωμό τρόπο να γονατίσει υποκύπτοντας στους εκβιασμούς των δανειστών της. Η χώρα μας περιέρχεται με ταχύτατους ρυθμούς σε απόλυτη διπλωματική απομόνωση. Εκτός αυτού, είχαμε και τη διάψευση του δόγματος του Πρωθυπουργού περί Ευρωπαϊκής ΑΟΖ. Με το ψήφισμα για τον Ενεργειακό Χάρτη Πορείας για το 2050, η Ευρωπαϊκή Ένωση δηλώνει απερίφραστα ότι «νίπτει τας χείρας της» για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες. Τέλος, τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι τυφλωμένη από τον μικροπολιτικό εγωισμό και μετατρέπεται ηθελημένα ή αθέλητα σε 5η φάλαγγα που δορυφοροποιεί την Ελλάδα στον νεοθωμανικό άξονα. Ο Ελληνισμός Κύπρου και Ελλάδας χρειάζεται μία ενιαία Εθνική ηγεσία για να αντισταθεί στην επέλαση των τοκογλύφων. 



Επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά στην Ολομέλεια σχετικά με την απάντηση της Ελλάδος στην ρηματική διακοίνωση της τουρκίας προς τον ΟΗΕ.


ΣΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΑ 

ΓΡΑΠΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ  ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ 

ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ

( ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ κλπ )




ΕΡΩΤΗΣΗ



ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ                          Πολιτικό Γραφείο: ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Βουλευτής ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ                   


ΠΡΟΣ:
1)     ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
2)     ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
3)     ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΘΕΜΑ: «Μόνη ορθή απάντηση στον προκλητικό Νταβούτογλου το δόγμα Κύπρος Αιγαίο - Μέτωπο Ενιαίο»

Είναι πια αποδεκτό από όλους ότι η Μνημονιακή Συγκυβέρνηση πέτυχε το ακατόρθωτο. Για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία κατάφερε να σκλαβώσει την πατρίδα μας και στους εκ δυσμών και στους εξ ανατολών εχθρούς. Το Υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί υπνωτισμένο και αμήχανο τις ανθελληνικές δηλώσεις του νεοθωμανού Νταβούτογλου. Για ακόμη μια φορά η τουρκία φαίνεται ότι επιχειρεί να εκμεταλλευθεί την αδυναμία του Ελληνισμού προς όφελός της για να δημιουργήσει τετελεσμένα στο Αιγαίο. 
Ο αποθρασυνόμενος ΥπΕξ της τουρκίας εκτόξευσε με συνέντευξή του στην εφημερίδα Haberturk ευθείες απειλές σε βάρος της Κύπρου για την αξιοποίηση των υποθαλάσσιων ενεργειακών της πόρων. Απαίτησε από την «Νότια Κύπρο», όπως αποκάλεσε την Κυπριακή Δημοκρατία, είτε να δεχθεί μία εκβιαστική λύση για επανένωση άνευ όρων με τα κατεχόμενα από τους τούρκους εδάφη του νησιού  είτε να συνεκμεταλλευθεί τον ορυκτό της πλούτο με τους τούρκους του Αττίλα.

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

1)     Στις συνεδριάσεις του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας χρησιμοποιείται ο όρος «Νότια Κύπρος»;
2)     Αντιλαμβάνονται ότι η μόνη απάντηση που αρμόζει στον προκλητικό ανθέλληνα Νταβούτογλου πηγάζει από το τρίπτυχο: εθνική ομοψυχία, πανίσχυρες ένοπλες δυνάμεις, επιθετική εξωτερική πολιτική; Ή θα μείνουν καθηλωμένοι στο δόγμα ότι «Η Κύπρος κείται μακράν»;
3)     Αντιλαμβάνονται ότι, εάν δεν γίνει πράξη το δόγμα ΚΥΠΡΟΣ - ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΙΑΙΟ, το πλήγμα που δέχθηκε η Κύπρος θα συνταράξει και τον Ελλαδικό Ελληνισμό με απροσδιόριστες και τραγικές συνέπειες για την πατρίδα σε όλα τα μέτωπα και ειδικότερα στα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο;

Αθήνα, 29/03/2013
Ο Ερωτών Βουλευτής


1 σχόλιο:

  1. Βασιλης Σταματακης29 Μαρτίου 2013 στις 11:23 μ.μ.

    Συγχαρητηρια κυριε Παππα, για αλλη μια φορα!

    Ο Τσιαρας δε φαινεται να καταλαβαινει τιποτα τελικα... ο ανθρωπος μιλαει για 'σχεσεις που θα αναπτυσσονται με βαση το σεβασμο της Εθνικης Κυριαρχιας' - που εκχωρησαν στεγνα στις 14-01-2013! Τι να πεις οι ανθρωποι ειναι ανεκδιηγητοι... Εμεις παντως ξεκιναμε Εθνικη Σταυροφορια για την στηριξη των Ελληνων και την αναπτυξη την Εθνικης παραγωγης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...