Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Δεν μπορούν να το χωνέψουν... Πάλι τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή!


Δεν μπορούν να το χωνέψουν... Πάλι τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή!
Ακόμα μια σφαλιάρα στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο δίνει η δημοσκόπηση της Public Issue που δημοσιεύτηκε σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Στην πρόθεση ψήφου δίνονται τα εξής ποσοστά:
ΣΥΡΙΖΑ 30,5%
ΝΔ 26%
Χρυσή Αυγή 10,5%
ΑΝΕΛ 9%
ΠΑΣΟΚ 8%
ΔΗΜΑΡ 6,5%
ΚΚΕ 5,5%
Για να μην νομίζουν κάποιοι ότι πιανόμαστε κορόιδα και ότι δεν καταλαβαίνουμε πως αλλοιώνονται τα ποσοστά διαμηνύουμε τους πάντες και προς πάσα κατεύθυνση: α) Ξέρουμε πολύ καλά πως το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι πάνω από 15% και το ίδιο καλά το ξέρουν σε όλες τις εταιρείες δημοσκοπήσεων β) Ούτε κατά διάνοια δεν έχουν 9% οι ΑΝΕΛ που ξεφούσκωσαν και 8% το ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται στον πάτο της ελληνικής κοινωνίας και γ) όποιος νομίζει πως ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ έχουν πάνω από 5% ζουν σε άλλη χώρα.
Τα ποσοστά -όπως και σε όλες τις δημοσκοπήσεις- είναι στρογγυλεμένα. Ξέρουν όλοι πολύ καλά πως η απήχηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι τεράστια στην ελληνική κοινωνία κι αυτό θα το παραδεχτούν μόνο το βράδυ των προσεχών εκλογών, όταν δεν θα υπάρχουν... εκτιμήσεις, αλλά η λαϊκή ετυμηγορία που θα είναι αμείλικτη προς όλους αυτούς που πρόδωσαν τον Λαό και την Πατρίδα!

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ Κ ΠΑΠΠΑ....ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ (ΔΕ ΚΑΝΩ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ) Ο ΚΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΛΑΕΙ....ΕΣΕΙΣ ΕΚΠΕΜΠΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΗΠΙΟ ΤΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΜΥΝΥΜΑ ΚΑΤ ΕΜΕ!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΠΟΙΟΑ Η ΚΡΗΤΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ....ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕ ΑΝΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΛΕ ΜΕ ΝΤΟΡΑ..........ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...