Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΣΚΑΣΕ...

Είναι μια αλήθεια ότι ο λαός έχει κοντή μνήμη. Χρέος των υπευθύνων πολιτικών, χρέος ημών των Εθνικιστών είναι να υπενθυμίζουμε και να προβάλλουμε την αλήθεια στον λαό κόντρα στην καθημερινή προπαγάνδα διαστρέβλωσης και στους μηχανισμούς καθυπόταξης του ελεύθερου λαϊκού φρονήματος.

Αναρτούμε λοιπόν το παρόν απόσπασμα από την παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου σε εκπομπή του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου (enikos.gr) στις 14 Ιουνίου 2012, τρεις μέρες πριν τις εκλογές. Αξίζει πράγματι να αφιερώσει κάποιος αυτά τα λίγα λεπτά για να κατανοήσει τον πολιτικό και την "σκέψη" του, το επίπεδο της απάντησής του και της συμπεριφοράς του. Δυστυχώς τον στρίμωξε στο ερώτημά του ένας απλός Ελληνας πολίτης ασφαλιστικός σύμβουλος και όχι ένας γενναίος δικαστικός λειτουργός, ένας ανακριτής.

Το ερώτημα σχετίζεται με τη Siemens και τις περιβόητες μίζες της στα ελληνικά πολιτικά κόμματα. Κατανοούμε λοιπόν γιατί τρεις μέρες μετά τις εκλογές τα τρία κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ "τα βρήκαν" και συγκυβερνούν και γιατί φρόντισαν να κουκουλώσουν και με νόμο το σκάνδαλο της Siemens. Τους ενώνουν οι ενοχές και γι' αυτό ακόμα και μες στη Βουλή χειροκροτεί ο ένας τον άλλον. Τους ενώνει μια "ομερτά". Παράδειγμα η σημερινή τηλεοπτική παρουσία του κυρίου Νάκου ο οποίος ανέφερε ότι θα δείξει μόνο στον εκπρόσωπο του ΣΥΝασπισμού στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας τη λίστα Λαγκάρντ για να διαπιστώσουν αν είναι πολιτικά πρόσωπα μέσα και να προβούν στις ανάλογες ενέργειες. Ολοι στο κόλπο , όλοι ένοχοι.

Στο βίντεο αυτό ο αρχηγός του τρίτου σε δύναμη πολιτικού κόμματος (τρίτο ήταν τον Ιούνιο, τώρα τρίτο και με ανοδικές τάσεις σύμφωνα και με ομολογία του Πρωθυπουργού είναι η Χρυσή Αυγή) ο Ευάγγελος Βενιζέλος λέει ότι θυσιάζεται και αφήνει δουλειές για να ασχοληθεί με την πολιτική. Του κάνουμε έκκληση, και πιστεύουμε ότι θα προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες στον τόπο, να επιστρέψει το ταχύτερο στις δουλειές του. Η εξουσία όμως δημιουργεί τάσεις μεγαλομανίας όπως το βενιζέλειο ύφος και ήθος που θα διακρίνετε βλέποντας το παρακάτω βίντεο.

Το ΠΑΣΟΚ , η ΔΗΜΑΡ, το ΚΚΕ και γενικότερα όλος ο πολιτικός κόσμος που καταβαραθρώνεται, αποκαλύπτεται και βυθίζεται όλο και περισσότερο στον βόθρο των ανομημάτων που ο ίδιος δημιούργησε προδίδοντας τα λαϊκά συμφέροντα , προδίδοντας τη λαϊκή εντολή , προδίδοντας αυτούς τους ίδιους τους ψηφοφόρους τους, θα προσπαθήσει με κάθε μέσον να πλήξει την ανερχόμενη δύναμη του Ελληνικού Λαϊκού Εθνικισμού της Χρυσής Αυγής εντός και εκτός Βουλής.

Πρόσφατο παράδειγμα οι ύβρεις και η επίθεση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ και η διασπορά ειδήσεων του τύπου "Κάποιος πήρε τηλέφωνο τη Γραμματέα μου...". Με αυτές τις ιστορίες , τη λάσπη , την παραπληροφόρηση , τις λεκτικές επιθέσεις , τον ψυχολογικό πόλεμο , τις παρακολουθήσεις , θα προσπαθήσουν να μας διαβάλλουν αλλά και να φανούν υπερασπιστές του σάπιου πολιτικού κατεστημένου που καλύπτει τους κλέφτες με κλειδωμένα στικάκια στο συρτάρι . Οσο θα ανεβαίνουμε τόσο πιο έντονος θα γίνεται ο πόλεμος εναντίον μας .

Η Χρυσή Αυγή με αποφασιστικότητα , με ώριμο πολιτικό σχεδιασμό , με τη δύναμη της Πίστης, με τη δύναμη της Αλήθειας , με τη δύναμη του λαού που κάθε μέρα την στηρίζει όλο και περισσότερο, δεν θα κάνει πίσω. Τιμούμε την λαϊκή εντολή και με αυτήν την λαϊκή εντολή , με τη στήριξη του αφυπνιζόμενου και υπερήφανου λαού μας θα νικήσουμε.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

 
΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...