Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

O κ. Γεωργιάδης μπερδεύει τις βούρτσες με τις... κούτες

«Ο κ. Γεωργιάδης μπερδεύει τις βούρτσες με τις κούτες, δηλαδή λες και είναι κούτες εκπτωτικού πακέτου βιβλίων. Νομίζει ότι το κοινοβούλιο είναι μία τηλεοπτική εκπομπή», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.
Μάλιστα, τον αποκάλεσε και βουλευτή του ΛΑΟΣ, γιατί όπως επισήμανε «μπερδεύεται» σε ποιο κόμμα είναι.
«Αυτά που είπε είναι ένα παραλήρημα που πολλές φορές το δημιουργεί η εξουσία και μάλλον καβάλησε το βουκεφάλα και τρέχει», τόνισε.
Νωρίτερα, ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την άρνηση τόσο του ΚΚΕ όσο και της Χρυσής Αυγής να ψηφίσουν μία συγκεκριμένη διάταξη είχε πει : «Έψαξα τα βιβλία μου και βρήκα ότι η Χρυσή Αυγή είχε εκδώσει το 1990 ένα βιβλίο ενός Δανού νεοναζί με τίτλο ‘ο εθνικοσοσιαλισμός είναι κίνημα της αριστεράς’». Και πρόσθεσε: «Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι ένα κίνημα της αριστεράς. Να πάτε να καθίσετε από εκεί».
Ενώ, στη συνέχεια απαντώντας στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο που χαρακτήρισε τον βουλευτή της ΝΔ «συκοφάντη» είπε: «Στην χαλυβουργία ο κ. Σιφονιός του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ ήταν αγκαλιά με τον Κασιδιάρη».
Παράλληλα χαρακτήρισε «θρασείς» τις τοποθετήσεις του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη με αφορμή όσα είπε νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ από το βήμα της βουλής.
«Ο κ.Χρυσοχοίδης είπε ότι οι ξένοι επενδυτές δεν θα έρθουν στην Ελλάδα επειδή υπάρχει η Χρυσή Αυγή» τόνισε ο Χρήστος Παππάς και πρόσθεσε: «Ο κ. Χρυσοχοίδης κατ’ ομολογίαν του δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο και έχει το θράσος να ομιλεί για ξένους επενδυτές; Ο κ. Χρυσοχοίδης και ο αρχηγός του, ο πρώην και ο νυν, έφεραν τους ξένους κατακτητές για τους επενδυτές θα μας μιλήσει;»

Δείτε τα βίντεο


enikos.grhttp://www.enikos.gr/politics/80120,O_kGewrgiadhs_mperdeye_tis_voyrtses_me.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...