Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Στο...καμμένο της η υπέυθυνη τύπου του Καμμένου

Στο ... καμμένο της η νέα υπεύθυνη του τομέα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Κατερίνα Καλαγκμπόρ. Η πληροφορία από δημοσιεύματα της 18/7/2012 στο διαδίκτυο.

"Ως υπεύθυνη για τη νεολαία και την δημόσια εικόνα του κόμματος του Πάνου Καμμένου, η νεαρή με το σοκολατένιο δέρμα θεώρησε σωστό να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σέξι φωτογραφίσεις της, που δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία.


Φλερτάρει με τον φωτογραφικό φακό, αναδεικνύει τα πλούσια ομολογουμένως κάλλη της και βγάζει προς τα έξω την εικόνα μιας ανεξάρτητης γυναίκας, έτοιμης για τις μεγαλύτερες πολιτικές θυσίες και όχι μόνο...

Η Ανεξάρτητη Ελληνίδα λοιπόν είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου της νεολαίας του πολιτικού κόμματος, απόφοιτη του Αμερικάνικου Κολλεγίου Αθηνών και λάτρης του Μπάρακ Ομπάμα, όπως δηλώνει η ίδια στη σελίδα της στο facebook".
 
 
Τι να πρωτοπεί κανείς; Το απόλυτο κατάντημα που πραγματικά μαυρίζει την ψυχή σου. Να τη χαίρονται οι ...ανεξάρτητοι κα(η)μένοι πατριώτες.

3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς υπάρχουν Έλληνες που πιστεύουν ότι ο Καμμένος θα διώξει τους λαθρομετανάστες και ότι ξαφνικά έγινε πατριώτης. Αυτοί όμως συνεχώς μειώνονται. Στις εκλογές της 6ης Μαίου είχε 10,6% και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου έπεσε στο 7,5%. Σε πρόσφατη δημοσκόπηση έπεσε ακόμα πιο χαμηλά στο 6,4%. Με μία μαύρη για εκπρόσωπο τύπου σίγουρα τα ποσοστά θα πέσουν ακόμα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εστειλα e mail στην νεολαια καμμενου και τους γραφω με αφρικανους για μελη σας κανετε τους πατριωτες μου απαντησανε θα το προωθησουνε στα κεντρικα και να λαβω απαντηση ακομα περιμενω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ασπρη ητανε καηκε η δολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...