Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Δυναμικά από τα Ανω Λιόσια

Η φτώχεια και η απελπισία στην οποία έχουν ρίξει τους Ελληνες οι κυβερνήσεις και τα κόμματα του μνημονίου, ατσαλώνουν τις καρδιές και τη θέληση των αγωνιστών Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής.
Με υποδειγματική θέληση και αποτελεσματικότητα οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες του Πυρήνα των Ανω Λιοσίων συγκεντρώνουν τρόφημα τα οποία παραλαμβάνουν από το κοινωνικό παντοπωλείο του Πυρήνα, στην κεντρική πλατεία των Ανω Λιοσίων, αποκλειστικά ελληνικές οικογένειες που δοκιμάζονται από την οκονομική κρίση και την ανεργία, ελληνικές πολύτεκνες οικογένειες που θα έπρεπε να στηρίζει το κράτος και να προβάλλει ως παράδειγμα στο λαό μας, αλλά και άτομα μεγάλης ηλικίας που βλέπουν τις συντάξεις τους να μειώνονται από μήνα σε μήνα, όλοι οι Ελληνες που βρέθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη στα νύχια των αδίστακτων διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων υπαλλήλων τους, είναι απαραίτητο να στηριχθούν από ένα δίκτυο ανιδιοτελούς κοινωνικής αλληλεγγύης.

Πρώτη και μόνη η Χρυσή Αυγή με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Νικόλαου Μιχαλολιάκου αποφάσισε να προσφέρει την οικονομική ενίσχυση που θα δεχθεί ως κόμμα στους αδελφούς μας Ελληνες. Πρώτοι και μόνοι στο κοινοβούλιο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προσφέρουν το μεγαλύτερο μέρος της βουλευτικής τους αποζημίωσης στο λαό μας αρκούμενοι στον μισθό ενός μέσου Ελληνα αξιωματικού.


Δυναμικές αμαζόνες του Ελληνικού Εθνικιστικού κινήματος, οι συναγωνίστριες της Χρυσής Αυγής συντονίζουν αποτελεσματικά όσους προσφέρουν και όσους Ελληνες χρειάζεται να παραλάβουν τρόφημα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.


Τα ράφια του κοινωνικού πατοπωλείου του Πυρήνα Ανω Λιοσίων έτοιμα να προσφέρουν αλλά και να δεχθούν τη βοήθεια όλων μας.


Μετά την ομιλία του κεντρικού ομιλητή συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου, ο Χρήστος Παππάς απευθύνει σύντομο χαιρετισμό στους πολυπληθείς παρευρισκομένους.
Ολοι μαζί, με Πίστη και θέληση, ενταγμένοι στο λαϊκό εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής, μπορούμε και θα κάνουμε τη διαφορά τόσο μέσα στη βουλή, αναγκάζοντας το άθλιο πολιτικό κατεστημένο να ξεχάσει αυτά που ήξερε ως τώρα, όσο και στους δρόμους και τις πλατείες απ' άκρου εις άκρον της Πατρίδας μας, και όλοι μαζί θα χτίσουμε την Ελλάδα που αξίζει στους Πατέρες μας, στα παιδιά μας και σε μάς.
Ζήτω η νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...