Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ελεύθερος Ρύπος: Μια ψευτοδεξιά τσοντοφυλλάδα στον αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής


Το Σάββατο 9 Μαρτίου στην σελίδα 5 της ημερήσιας εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ δημοσιεύθηκε η πιο πάνω φωτογραφία με την λεζάντα "Μην παρεξηγούμαστε! Η θέση της Ελληνίδας είναι στην κουζίνα. Της αλλοδαπής σε κάποια συσκευή της κουζίνας".

Η φράση αυτή δεν εκφράζει τον Βουλευτή Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Χρήστο Παππά, δεν εκφράζει τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή και βεβαίως δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ από τον εικονιζόμενο βουλευτή όπως φαίνεται και από την ομιλία του συναγωνιστή Παππά που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.

Θα μπορούσε να θεωρηθεί χιούμορ, -για μας, κακόγουστο-, αλλά δεν είναι ούτε καν χιούμορ. Γιατί, ενώ προβάλλεται η φωτογραφία με αυτήν την λεζάντα, δεν προβάλλονται οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για την Ελληνίδα.

"Για τη Χρυσή Αυγή, το Εθνικό κράτος θα πρέπει να προστατεύει την μητρότητα και να μην καταργεί το επίδομα τοκετού. 
Το Εθνικό κράτος με την παιδεία από τα τρυφερά χρόνια των Ελλήνων και των Ελληνίδων θα προστατεύσει την γυναίκα από την βία όπως θα προστατεύσει και την ανύπαντρη μητέρα.
Για τη Χρυσή Αυγή, η έκτρωση δεν είναι δικαίωμα. Η έκτρωση είναι ύβρις προς την ίδια την φύση και αποτελεί φόνο! 
Η απόλυση της γυναίκας λόγω εγκυμοσύνης είναι ηθικό κακούργημα. 
Το Εθνικό κράτος θα προστατεύσει ακόμη την συνταγματικά κατοχυρωμένη ισότητα με την στράτευση των γυναικών και την συνεισφορά των Ελληνίδων στην παλλαϊκή άμυνα.
Η Ελληνίδα θα σταθεί μπροστάρης στον αγώνα της Εθνικής Αντίστασης. Θα παλέψει στο πλευρό του άνδρα για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, ως μητέρα, αδελφή , σύζυγος, κόρη, ως συναγωνίστρια."

Αυτές τις θέσεις δεν είδε και δεν άκουσε ο "έγκριτος"  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ  ΤΥΠΟΣ. Δεν θα περιμέναμε τίποτε καλύτερο από μια φυλλάδα που στηρίζει την κυβερνητική παράταξη των μνημονίων, δηλαδή του ξεπουλήματος της Πατρίδας και της εξαθλίωσης του Λαού μας, υποκρινόμενη την...πατριωτική, μια φυλλάδα που δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες τσοντοφυλλάδες των βαρόνων και διαπλεκομένων, όπως φαίνεται και από τις καταχωρήσεις που φιλοξενεί.



ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, 11-3-2013



Είναι φυσικό λοιπόν για μας τους Χρυσαυγίτες να περιμένουμε και άλλη λάσπη από τον
ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΡΥΠΟ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...