Σάββατο 6 Μαΐου 2017

6 Μαΐου 2012 - 6 Μαΐου 2017: Πέντε χρόνια πολιτικού Αγώνα της Χρυσής Αυγής στη Βουλή

Το απόγευμα της 6ης Μαΐου του 2012, οι συντονισμένες, ανήθικες και ανέντιμες, λυσσαλέες επιθέσεις του Καθεστώτος των διεφθαρμένων εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, προσέκρουσαν με πάταγο στην ατσάλινη θέληση του Ελληνικού Λαού, ο οποίος με αυταπάρνηση και αποφασιστικότητα βροντοφώναξε στεντόρεια: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Ο εθνικιστικός θρίαμβος των εθνικών εκλογών της 6ης Μαΐου του 2012, αποτέλεσμα ενός τιτάνιου Πολιτικού Αγώνος κάτω από αντίξοες συνθήκες, σφραγίστηκε με το περίφημο «Veni, Vidi, Vici», του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, μέσα σε κλίμα άκρατου ενθουσιασμού από την μαχόμενη Ελληνική Νεολαία. Η Νίκη όμως των Εθνικιστών και του σκληρά δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού, σήμανε το καμπανάκι του κινδύνου για τους υπεύθυνους της δυστυχίας των Ελλήνων, για εκείνους δηλαδή που πλουτίζουν από την οικονομική αφαίμαξη των συμπατριωτών μας. Την γραμμή της Χρυσής Αυγής κατά την άσκηση των κοινοβουλευτικών της υποχρεώσεων, την έδωσε εξ' αρχής ο Αρχηγός κατά τη συνέντευξη Τύπου προς τα μέσα ενημέρωσης, το ίδιο εκείνο απόγευμα:
«Εκείνοι οι οποίοι προδίδουν αυτή την Πατρίδα, ήρθε η ώρα να φοβηθούν»!
Το Καθεστώς αντέδρασε άμεσα, επιχειρώντας να περιορίσει την απειλή για τα πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα που απομυζούν τον ιδρώτα των Ελλήνων: η προκήρυξη νέων εκλογών για τον Ιούνιο του 2012 και ο ενδιάμεσος ένας μήνας αδιάκοπης εργολαβικής λάσπης και συκοφάντησης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, κρίθηκε ως επιτακτική ανάγκη ώστε οι ψηφοφόροι να διορθώσουν το «λάθος» τους. Δυστυχώς για εκείνους, σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες αρνήθηκαν να ευθυγραμμιστούν με τις αντισυνταγματικές επιταγές του λεγόμενου «αντιφασιστικού» τόξου». Η Χρυσή Αυγή δεν ήταν επιλογή απελπισίας, αλλά ο ύστατος αγώνας του Ελληνικού Λαού για Εθνική Ελευθερία και Κοινωνική Δικαιοσύνη!
Από βήματος της Βουλής, η κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή εκπροσώπησε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο 500.000 Έλληνες, προκαλώντας την οργή τόσο της εθνοπροδοτικής συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, όσο βεβαίως και των υπολοίπων πολιτικών δυνάμεων. Η συστηματική δημοσιογραφική λασπολογία προς τη Χρυσή Αυγή, μπορεί μονάχα να αποτιμηθεί ως τιμητική περγαμηνή Πολιτικού Αγώνος του Κινήματος στην υπηρεσία της Πατρίδος και του Λαού.
Ο Ελληνικός Λαός από την πλευρά του, αναγνωρίζοντας το αληθές και αγνό του Αγώνος των Ελλήνων Εθνικιστών, αγκάλιασε με θέρμη την πελώρια πανεθνική προσπάθεια: μέχρι το καλοκαίρι του 2013, η Χρυσή Αυγή βρισκόταν στο στόμα όλων των Ελλήνων που βίωναν την αναλγησία μιας αντεθνικής κυβέρνησης που αγωνιούσε προκειμένου να ικανοποιήσει τους διεθνείς δανειστές και δη την Μέρκελ. Σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις της περιόδου εκείνης, η Χρυσή Αυγή είχε ξεπεράσει το 15% στην πρόθεση ψήφου του εκλογικού σώματος.
Επρόκειτο για κόκκινο συναγερμό στο τόξο των διεφθαρμένων και στα διεθνή τους αφεντικά. Η εξαπόλυση της παράνομης και αντισυνταγματικής πολιτικής δίωξης εις βάρος του συνόλου της κοινοβουλευτικής ομάδος και σε στελέχη, μέλη και φίλους του Κινήματος, αποτέλεσε την κορύφωση της καθεστωτικής αυθαιρεσίας κατά της ελεύθερης βούλησης του Ελληνικού Λαού.
Στην πολιτική σκευωρία την οποία έστησαν ο Σαμαράς και μια κλίκα υπουργών με τη συνέργεια μιας δράκας επίορκων δικαστικών και στην αντισυνταγματική απόφαση αναστολής της κρατικής χρηματοδότησης ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, η Χρυσή Αυγή απάντησε με ενθουσιώδη και αδιάκοπο Πολιτικό Αγώνα ο οποίος κατέστησε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.
Η Χρυσή Αυγή εισήλθε στη Βουλή, εκπροσωπώντας εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων κι Ελληνίδων. Δεν αφομοιώθηκε στο βούρκο των διεφθαρμένων, δεν προσκύνησε και γι' αυτό διώκεται λυσσαλέα. Έχει ήδη δικαιωθεί στα μάτια του Λαού μας, αναμένεται επιπλέον και η δικαστική της δικαίωση η οποία θ' ανοίξει τον δρόμο για την καταδίκη των σκευωρών.
Σεπτέμβριος του 2015 κι έχουμε νέες εκλογές μετά το δημοψήφισμα όπου ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε το όχι του ελληνικού λαού ένα ταπεινωτικό ναι στους τοκογλύφους. Νέα νίκη για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και πάλι τρίτο κόμμα και με ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό του Ιανουαρίου.
Τον Μάιο του 2012 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κέρδισε το 7% των Ελλήνων και εξέλεξε για πρώτη φορά ένα εθνικιστικό Κίνημα στην Ελλάδα βουλευτές. Πίστεψαν αυτοί που στο όνομα της ξενοκρατίας ποδηγετούν τον λαό μας και ξεπουλάνε την Πατρίδα ότι ήταν ένα κακό όνειρο, ένας εφιάλτης γι’ αυτούς που θα περάσει. Πίστεψαν ότι με τις φυλακές και με τις σφαίρες των δολοφόνων θα μας λυγίσουν. Έκαναν λάθος!
Μάιος του 2017 και συμπληρώνονται πέντε χρόνια με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κυριολεκτικά εναντίον όλων να παραμένει η τρίτη πολιτική δύναμη στις καρδιές των Ελλήνων. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να κάνουν την φωνή της Αλήθειας να σιγήσει, μα δεν θα το κατορθώσουν. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήλθε για να μείνει και θα μείνει ας το πάρουν απόφαση και στην χειρότερη περίπτωση γι' αυτούς θα γίνει ένας μύθος, ο μύθος της απελευθερώσεως του Έθνους από την ξενοκρατία.
Πέντε έτη Αγώνων και Θυσιών, χαλύβδωσαν το εθνικιστικό φρόνημα και γιγάντωσαν τον ατσάλινο όγκο της Ελληνικής Θέλησης για Ελευθερία και Δικαιοσύνη.
Πορευόμαστε δίχως αναπαμό, σ' έναν άνισο αγώνα προάσπισης των δικαίων του Λαού και της Ελληνικής Πατρίδος, στο πλευρό εκείνων που εξαθλιώνονται συνειδητά από τις κυβερνήσεις-μαριονέτες των δανειστών και των διεθνών τοκογλύφων. Κριτές μας, δεν είναι οι πληρωμένοι λακέδες καναλιών κι εφημερίδων, μήτε οι διεφθαρμένοι

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...