Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Συνάντηση Χρυσής Αυγής με τους φρουρούς της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας στο Άγιον Όρος - Φωτορεπορτάζ


Επίσημη αλλά και προσκυνηματική τριήμερη επίσκεψη στο Άγιον Όρος πραγματοποίησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς εκπροσωπώντας και τον Αρχηγό του Κινήματος Ν. Γ. Μιχαλολιάκο, ο οποίος αν και Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας, λόγω της σκευωρίας δεν μπορεί να επισκεφτεί το Άγιον Όρος, έχοντας τον παράλογο περιοριστικό όρο να μην χρησιμοποιεί πλωτά μέσα. Ως γνωστόν η επικοινωνία του Αγίου Όρους διεξάγεται μόνο με πλωτά μέσα.
Ο Συναγωνιστής Παππάς επεσκέφθη Μονές, σκήτες και κελιά του Αγίου Όρους κι έτυχε θερμοτάτης υποδοχής από τους Μοναχούς αφουγκραζόμενος τα προβλήματά τους στην ιδιαίτερη μοναστική ζωή που αυτοί διεξάγουν. Επεσκέφθη καταρχήν τον πρώτο Καθηγούμενο στο Πρωτάτο του Αγίου Όρους, τον βατοπεδινό Γέροντα Γαβριήλ, τις αστυνομικές και λιμενικές Αρχές, και συνομίλησε με εκπροσώπους της πολιτικής διοικήσεως.
Από τις κύριες Μονές παρέστη ανήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου (Αγιορείτικο ημερολόγιο) στις 7/4/17 στον Εσπερινό και το Αρχιερατικό Κτητορικό Μνημόσυνο, παρουσία εκπροσώπων Μητροπολιτών του Πατριαρχείου και Ηγουμένων των υπολοίπων Μονών και Αρχιερεύοντος του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, Γέροντα Εφραίμ, με τον οποίο ο Συναγωνιστής είχε και ιδιαίτερη συνάντηση.
Ομοίως επεσκέφθη Ιερές Μονές. μεταξύ των οποίων την Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας και Ιβήρων, όπου προσκύνησε θαυματουργές εικόνες και ιερά λείψανα και συνομίλησε με τους Ηγουμένους και Μοναχούς, καθώς επίσης, και τις σκήτες του Προφήτη Ηλία με τον Πατέρα Ιωακείμ.
Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Άγιο όρος, εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί και την Ιερά Μονή Εσφιγμένου, κάτι το οποίο δεν κατέστη δυνατό λόγω του γενικού αποκλεισμού της Μονής, λόγω της καταδίκης του Ηγουμένου αυτής, Γέροντα Μεθοδίου σε 20ετή φυλάκιση από ένα άθεο μαρξιστικό κράτος και από μια ανάλγητη και κατ’ ουσίαν παράνομη Δικαιοσύνη.
Τέλος, μεταφέρει την Πίστη των ρασοφόρων στρατιωτών της Ορθοδοξίας και τις ευχές τους για Καλή Ανάσταση και την εμμονή όλων στο τρίπτυχο της Εθνικής μας ζωής που είναι το Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια. Η Πίστη αυτή δικαιώνει και τους Έλληνες Εθνικιστές που αγωνίζονται για Εθνικό κράτος και για την προστασία αυτού του ιερού τριπτύχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...