Τρίτη 11 Απριλίου 2017

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : Το μόνο πολιτικό κίνημα που αντιστέκεται στον «ευρωμονόδρομο» και την δήθεν «αναγκαιότητα» των μνημονίων

Τελείωσε η δήθεν διαπραγμάτευση της συγκυβέρνησης με ολέθρια για τον τόπο και τον Λαό αποτελέσματα. Συμφωνήθηκαν νέα βαριά μέτρα, αλλά και ένα ευρύ πλαίσιο δομών του Ελληνικού Κράτους που θα ξεπουληθούν στους διεθνείς τοκογλύφους.

Πόσο βολικό, αλήθεια, το γεγονός ότι την ίδια ακριβώς περίοδο τα κανάλια αντί να ενημερώνουν τον Ελληνικό Λαό για την επερχόμενη μνημονιακή θύελλα ήταν «απασχολημένα» με την προβολή μίας ακόμα «Χρυσαυγιάδας».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτά τα νέα μέτρα έρχονται με την πλήρη συμφωνία των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», γεγονός που ελέω της «Χρυσαυγιάδας» δεν αναδεικνύουν τα ΜΜΕ. Η Κεντρική Επιτροπή του Σύριζα δήλωσε με απόφασή της ότι «στηρίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης». Η Νέα Δημοκρατία δηλώνει ότι από την μία θα καταψηφίσει τα μέτρα, αλλά θα τα εφαρμόσει, αφού «το κράτος έχει συνέχεια». Ακόμα και το ΚΚΕ αποφάσισε στο πρόσφατο Συνέδριό του ότι είναι ενάντια «στο να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ αυτή τη στιγμή και να επιστρέψει σε ένα εθνικό νόμισμα».

Το μόνο πολιτικό κίνημα που έχει απομείνει να αντιστέκεται στον «ευρωμονόδρομο» και την δήθεν «αναγκαιότητα» των μνημονίων είναι η Χρυσή Αυγή, η οποία με την από 17ης Δεκεμβρίου του 2016 απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου της διακήρυξε ότι «πιστεύουμε σε μία συντεταγμένη αποχώρηση από το ευρώ, σύμφωνα πάντοτε με την θέληση του Λαού, με την διενέργεια ενός δημοψηφίσματος».

Η ίδια εικόνα και στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, στο οποίο όλα τα κόμματα τοποθετούνται υπέρ της υποδοχής των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, την ίδια ώρα που η Χρυσή Αυγή καταθέτει πρόταση νόμου να καταστεί η παράνομη είσοδος στη χώρα μία πράξη που τιμωρείται με φυλάκιση.

Σε όλα τα ζητήματα της πολιτικής ζωής του τόπου, υπάρχει ένα «πλην Χρυσής Αυγής». Πλην Χρυσής Αυγής στηρίζουν τα μνημόνια και τους λαθρομετανάστες. Πλην Χρυσής Αυγής συσκέπτονται και αποφασίζουν εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Πλην Χρυσής Αυγής νέμονται τον τηλεοπτικό χρόνο των καναλιών και τον χώρο των εφημερίδων. Πλην Χρυσής Αυγής λαμβάνουν κρατική χρηματοδότησης, πέρα από τα «έξτρα» της Siemens και των άλλων πολυεθνικών.

Γι’ αυτό το «πλην Χρυσής Αυγής» αγωνιζόμαστε Συναγωνιστές. Γιατί είμαστε οι μόνοι που αντιπροσωπεύουν τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού εντός και εκτός Κοινοβουλίου. Γιατί είμαστε το διαφορετικό σε μία «σούπα» αντεθνικής ομοφωνίας. Γι’ αυτό πρέπει όχι μόνο να συνεχίσουμε, αλλά και να εντείνουν τις προσπάθειές μας, σε κάθε χωριό, σε κάθε πλατεία και δρόμο της Ελλάδας να μεταφέρουμε το μήνυμα σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα ότι είμαστε στο πλευρό του, σε κάθε ζήτημα που τον απασχολεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...