Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Χρυσή Αυγή: Ο Λαός στην εξουσία, οι κλέφτες στην φυλακή! ΒΙΝΤΕΟ



Τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά στην Ολομέλεια για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα εξετάσει τις ευθύνες και τα κακουργήματα του πρώην υπουργού Εθνικής Αμύνης, στυλοβάτη του σημιτικού κράτους και εκπροσώπου της συμμορίας του κλεπτοκρατικού ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:

"Θέλω να πω ότι η υποκρισία είναι περισσή από τον προηγούμενο ομιλητή της μνημονιακής ψευτοδεξιάς, δηλαδή της ΝΔ που είπε περί Μπελογιάννη, θέλω να τους θυμίσω ότι εσείς ήσασταν αυτοί που διατάξατε τον στρατό και τα ελληνικά στρατόπεδα και το Δημόσιο να κυματίζουν μεσίστιες τις ελληνικές σημαίες όταν πέθανε ο καπετάν Γιώτης. Αυτά για να μην ψαρεύετε σε πραγματικά ελληνικά και διάφανα νερά. Δεν μπορείτε να είστε και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ. Διαλέξτε με ποιον είστε. Και να σας θυμίσω ότι εξάλλου εσείς συγκυβερνήσατε με το ΚΚΕ.
Κύριε πρόεδρε, εισέρχομαι στο προκείμενο. Η πρόταση αφορά τον πρώην υπουργό Εθνικής Αμύνης Γιάννο Παπαντωνίου, στυλοβάτη του σημιτικού κατεστημένου. Του κατεστημένου που λεηλάτησε την Χώρα. Του κατεστημένου που ενέπλεξε την Χώρα στην νομισματική ένωση του ευρώ με ψευδή στοιχεία και με αποτέλεσμα αυτήν την τρομερή για τον Λαό μας, δεινή μνημονιακή κατάσταση. 
Η υπόθεση, λοιπόν, αφορά τα εξοπλιστικά. Εξοπλιστικά που αποτελούν ακόμα μια παθογένεια των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων από το 1974 μέχρι σήμερα. Οι πρώτοι συνειρμοί, που δυστυχώς έρχονται στο μυαλό όταν ακούγεται η λέξη «εξοπλιστικά» είναι οι ακόλουθοι: μίζες, κλεψιές, ρεμούλες. Αγορές οπλικών συστημάτων χωρίς διαγωνισμούς, υπερτιμολογήσεις οπλικών συστημάτων. Όταν ακούγεται η λέξη «εξεταστικές επιτροπές» οι συνειρμοί είναι: λόγοι εντυπώσεων, κανένα αποτέλεσμα, συγκάλυψη, κουκούλωμα.
Και την στιγμή που εσείς προτείνετε επιτροπές, από την άλλη πλευρά του Αιγαίου, η τουρκική προκλητικότητα διογκώνεται συνεχώς. Στην περίπτωση του Παπαντωνίου, γιατί κ. υπουργοί της συγκυβέρνησης θα πρέπει οι ευθύνες να αποδοθούν μόνο σε έναν; Δηλαδή, ένας μόνο προέβαινε σε πράξεις που ζημίωσαν το Δημόσιο; Δεν υπήρχε πολιτική κάλυψη; Δεν υπήρχε ΚΥΣΕΑ το οποίο λάμβανε αποφάσεις για τα εξοπλιστικά;
Δηλαδή, ο Παπαντωνίου, ότι έκανε, αν το έκανε, και εξεταστεί τελικά, που δεν θα εξεταστεί, δεν είχε την κάλυψη του υπόλοιπου ΚΥΣΕΑ; Δεν είχε την κάλυψη του Σημίτη, ο οποίος στην ουσία αποφάσιζε και οι άλλοι απλά υλοποιούσαν; Και τέλος και απευθύνεται σε όλους, στην Ολομέλεια, σε κάθε παράταξη, από το 1974 μέχρι σήμερα δύο μόνο έχουν διατελέσει υπουργοί Εθνικής Αμύνης; Ο Τσοχατζόπουλος και ο Παπαντωνίου; Στο υπ. Εθνικής Άμυνας γίνονταν τα μύρια όσα, είχε πει ο Σημίτης, καταθέτοντας στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου. Επίσης, είχε πει ότι  για όσα κατηγορούνται, όσοι κάθονται στο εδώλιο δεν γνωρίζει το παραμικρό.
Ποιος τα είπε αυτά; Ο πρωθυπουργός και προεδρεύων του ΚΥΣΕΑ! Και εμείς συζητάμε εδώ για επιτροπές… Μήπως κάποιοι τελικά στοχεύουν στην εξαπάτηση, στον αποπροσανατολισμό της ελληνικής κοινής γνώμης με προτάσεις για συστάσεις επιτροπών; Και από την άλλη πλευρά, οι ίδιοι άνθρωποι θα τονίζουν την αναγκαιότητα ενός νέου εξοπλιστικού προγράμματος των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων; Το οποίο πρόγραμμα, ναι μεν θα πρέπει να υπάρξει, όμως πάλι το διαχειρίζονται τα γνωστά συμφέροντα και κύκλοι καθώς και οι εκάστοτε ημέτεροι. Η συνολική φιλοσοφία γύρω από τα εξοπλιστικά θα πρέπει επιτέλους να αλλάξει.
Για εμάς, η εν λόγω πρόταση της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ., χαρακτηρίζεται ως παντελώς υποκριτική και αποπροσανατολιστική, γιατί είναι τεράστιες οι ευθύνες, τις οποίες φέρει πλέον με την σειρά της και αυτή η συγκυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες γαλαζοπράσινες συγκυβερνήσεις, για τα δυσθεώρητα οικονομικής φύσεως προβλήματα, τα οποία επέφερε στον Ελληνικό Λαό, η πλήρως αποτυχημένη μνημονιακή οικονομική πολιτική, την συνέχιση της οποίας επάξια την συνεχίζετε από τους προηγούμενους μνημονιακούς κυβερνώντες, με την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας στους Τούρκους, οι οποίοι πλέον απειλούν ανοιχτά και απλώς είναι θέμα χρόνου η υλοποίηση των απειλών αυτών.
Εσείς, ανοίξατε με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων τα σύνορα και διασαλεύεται η εθνολογική σύσταση της Πατρίδος μας με εκατομμύρια λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην Χώρα χωρίς  την σύμφωνη γνώμη και θέληση του Ελληνικού Λαού. Χωρίς να πιστεύει ο ελληνικός Λαός ότι αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να ενσωματωθούν, θα πρέπει να λάβουν την ελληνική ιθαγένεια. Από πού κι ως που; Και θα προσφέρετε ψήφο σε όλες τις φυλές του Ισραήλ, προκειμένου η Αριστερά να κυβερνήσει εις το διηνεκές.
Από την συστηματική υπονόμευση της μελλοντικής ύπαρξης και επιβίωσης του Ελληνικού Έθνους και της ίδιας της Πατρίδας, μέσω της διακοπής της φυλετικής συνέχισης, της ελαχιστοποίησης έως παύσης της δημιουργίας νέων Ελληνικών μελλοντικών γενεών, και συγχρόνως με την εκποίηση του συνόλου των πλούσιων πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ελλάδας, χερσαίων και υπεδαφίων, θαλάσσιων και υποθαλάσσιων, καθώς και των ιδιωτικών και δημοσίων υποδομών.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή έχει ως πάγια θέση και αίτημα και από την πρώτη κιόλας μέρα που εισήλθαμε στο ελληνικό Κοινοβούλιο το 2012 τονίζει προς κάθε κατεύθυνση την επιβαλλόμενη άμεση κατάργηση αυτού του νομικού εκτρώματος που λέγεται νόμος περί ευθύνης υπουργών και την απόδοση όλων των ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα. Εσείς αντ’ αυτού φέρνετε μια πρόταση και λέτε για την καθυστερημένη προώθηση σχετικών υποθέσεων στη δικαιοσύνη και για την διαπίστωση της στην πράξη της αποτυχίας απόδοσης δικαιοσύνης, κυρίως λόγω της «σκανδαλωδώς προβλεπόμενης ταχείας παραγραφής». Για ποιόν λόγο δεν έχετε καταργήσει ή τροποποιήσει επί διετίας τώρα τις «σκανδαλώδεις προθεσμίες»;
Τόσα και τόσα Σχέδια Νόμου φέρνετε κάθε εβδομάδα για ψήφιση, έχετε κάνει βιομηχανία τροπολογιών, έχετε ανάγει τις τροπολογίες σε επιστήμη.  Πόσες φορές άραγε στα δύο αυτά χρόνια ψηφίσατε υπέρ της άρσης ασυλίας κάποιου βουλευτή, όχι μόνο της κυβερνητικής παράταξης αλλά και του συνόλου των αντιπολιτευομένων κομμάτων της κλεπτοκρατίας, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΜΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Συνεπώς, σε ποια καθυστέρηση αναφέρεται τώρα αυτή η μορφωματική συγκυβέρνηση και σε ποια αποτυχία απόδοσης δικαιοσύνης; Τέλος, η πρόταση της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ., είναι πλέον υποκριτική και αποπροσανατολιστική και προς επίρρωση του ισχυρισμού μου έρχεται η χθεσινή δημοσιοποίηση του προσχεδίου της προτάσεως τους για την συνταγματική αναθεώρηση, η οποία δημοσιεύτηκε στην κομματική εφημερίδα του Σύριζα, την «Αυγή».
Σύμφωνα, λοιπόν, με τους συντάκτες αυτού του σχεδίου πρότασης, μεταξύ των οποίων είναι ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο Ανδρέας Δημητρόπουλος, ο Κώστας Ζώρας, ο Ηλίας Νικολόπουλος και ο Κώστας Χρυσόγονος, τόσο ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, όσο και η βουλευτική ασυλία διατηρούνται ως έχουν. Συνεπώς, αποκαλύπτεται και πάλι το μέγεθος του θράσους που έχετε, το μέγεθος του εμπαιγμού του ελληνικού Λαού. Είστε πραγματικά πολιτικοί απατεώνες. Από την μια διατείνεστε πως συστήνετε επιτροπές προκειμένου να αποδώσετε δικαιοσύνη και κατηγορείτε την ύπαρξη του εν λόγω νόμου περί ευθύνης πολιτικών προσώπων ως ανυπέρβλητο κώλυμα για την έγκαιρη και ολοκληρωμένη απόδοση αυτής και από την άλλη ευθέως προτείνετε αυτός ο νόμος να παραμείνει.
Η Χρυσή Αυγή εισήλθε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού Λαού, από τον οποίο έχει πάρει την Εντολή να πράξει το οτιδήποτε ώστε να καθαρίσει την Κόπρο του Αυγείου από το δημόσιο βίο της Χώρας. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η δίωξη όλων των πολιτικών προσώπων τα οποία αποδεδειγμένα έβλαψαν το συμφέρον της Χώρας, και η τοποθέτηση τους εκεί που ανήκουν, ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
Αυτά είπαμε και αυτά συνεχίζουμε να λέμε. Αυτά είπαμε από το 2012 και γι’ αυτό μας ψηφίζει ο Λαός. ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Ιδού κι ένας από τους λόγους των διώξεών μας και της φυλάκισής μας με απόφαση  της προηγούμενης συγκυβέρνησης και με την  σύμφωνη γνώμη ολοκλήρου του αντιλαϊκού  κλεπτοκρατικού τόξου.
Αν και συναινούμε στην σύσταση της Κοινοβουλευτικής επιτροπής, είμαστε σίγουροι ότι για μια ακόμη φορά η επιτροπή αυτή, όπως και οι υπόλοιπες οι οποίες έχουν γίνει έως τώρα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η συνέχεια της συγκάλυψης όλων των σκανδάλων με την ευλογία όλου «Συνταγματικού» τόξου, αφού δεν πρόκειται να αποδοθεί εν τέλει καμιά ουσιαστική ευθύνη στον κ. Παπαντωνίου, ο οποίος έχει ήδη απαλλαγεί από όλες τις ευθύνες, με τον προδοτικό νόμο περί ευθύνης Υπουργών.
Να είστε σίγουροι, όμως, ότι η Χρυσή Αυγή με την θέση την οποία κατέχει στην συγκεκριμένη πολιτική και χρονική περίοδο δεν θα σταματήσει να στιγματίζει τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από όλες τις Κυβερνήσεις από το 1974 έως τώρα. Και να είστε βέβαιοι ότι θα έρθει η ώρα και δεν θα αργήσει, αυτή η ευλογημένη ώρα που η Εθνική Κυβέρνηση θα αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrush-augh-o-laos-sthn-ejousia-oi-kleftes-sthn-fulakh-binteo#ixzz4ccQSTua6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...