Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Δεν θα καταφέρουν να σταματήσουν τη Χρυσή Αυγή

Τελικά δεν τους πέρασε. Είτε με βρώμικα δημοσιεύματα, είτε με τη χρήση παρακρατικών μηχανισμών και αντισυγκεντρώσεων, οι καθεστωτικοί δεν θα καταφέρουν να σταματήσουν την Χρυσή Αυγή.

Τις προηγούμενες ημέρες, το καθεστώς πέρασε από τα συκοφαντικά δημοσιεύματα στην χρήση ωμής βίας, με την διοργάνωση αντισυγκεντρώσεων ενάντια σε νόμιμες συναθροίσεις και συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής.

Σε Λάρισα και Κατερίνη, σύσσωμος ο τύπος, τα κομμουνιστικά συνδικάτα και βεβαίως οι παρακρατικοί δήλωναν ότι η Χρυσή Αυγή είναι «ανεπιθύμητη». Μάλιστα, έφτασαν μέχρι του σημείου να πραγματοποιήσουν εισβολή σε στούντιο, την ώρα που έδινε συνέντευξη ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος.

Οι εικόνες, όμως, υπήρξαν και στις δύο περιπτώσεις αδιάψευστος μάρτυς περί του ποιος είναι ο ανεπιθύμητος. Χιλιάδες Ελλήνων παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής σε Λάρισα και Κατερίνη, κατακλύζοντας τις αίθουσες και γεμίζοντάς τες με Ελληνικές Σημαίες.

Απ’ έξω από τις αίθουσες γινόντουσαν αντισυγκεντρώσεις που διοργάνωναν δεκάδες οργανώσεις της αριστεράς. Δεκάδες οργανώσεις, που συνολικά κατάφερναν κάθε φορά να μαζεύουν μόλις 10 – 20 παρακρατικούς αλήτες, οι οποίοι με ρόπαλα και κράνη επιχειρούσαν να τρομοκρατήσουν τον Λαό.

Ο Ελληνικός Λαός τους γυρνάει την πλάτη, τους αγνοεί και αγκαλιάζει την Χρυσή Αυγή. Αυτό μας δίνει την δύναμη για να συνεχίσουμε και αποδεικνύει ότι δεν μπορούν να μας σταματήσουν.

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
   ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...