Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

29/3/2015 - ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ - Αποφυλακίστηκε ο Χρήστος Παππάς - Τίμησε την μνήμη των Συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


«Η αλήθεια θα λάμψει - Η Χρυσή Αυγή θα δικαιωθεί»

Μετά από 18 μήνες παράνομου εγκλεισμού ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς εξήλθε από τις φυλακές Κορυδαλλού. Κατά την έξοδό του καταχειροκροτήθηκε από στελέχη και φίλους του εθνικιστικού Κινήματος που τον περίμεναν.


Σε δηλώσεις τους προς τους δημοσιογράφους είπε πως η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα πραγματικά Λαϊκό που δικαιωθεί σε τρεις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, ένα Κίνημα το οποίο έχει πεσόντες τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη και δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ. Σύντομα περιμένουμε την δίκη και θα δικαιωθούμε, ότι και να γίνει η Ιστορία δεν γυρίζει η Χρυσή Αυγή θα νικήσει, η Χρυσή Αυγή θα δικαιωθεί.

              
Αμέσως μετά μετέβη στο μνημείο των Αθάνατων Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, όπου δολοφονήθηκαν άνανδρα από θρασύδειλους τρομοκράτες, όταν ο ίδιος και οι Συναγωνιστές Ν. Γ. Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός ευρίσκοντο στην παράνομα στη φυλακή. Εκεί πραγματοποιήθηκε μια μικρή τελετή σε έντονο συγκινησιακό κλίμα όπου ο Χρήστος Παππάς μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό κατέθεσε στεφάνι στην μνήμη των Συναγωνιστών μας παρουσία του Αλέξανδρου Γέροντα που έζησε από την δολοφονική επίθεση του παρακράτους.









Λιτή τελετή μνήμης προς Τιμή των Συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη Παρουσία του αποφυλακισθέντα Χρήστου Παππά.

www.xryshaygh.com


Πηγή: http://elldiktyo.blogspot.com/2015/03/apofylakish-xristou-pappa.html#ixzz4ccxHkPYi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...