Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Μεγάλη Νίκη του Ε.ΛΑ.Μ. και της Χρυσής Αυγής: Ρήγμα στην πολιτική συνοχή του κατεστημένου στην Κύπρο - Αποχώρησαν 4 κυπριακά κόμματα από την συμφωνία της προδοσίας!

Μεγάλη Νίκη του Ε.ΛΑ.Μ. και της Χρυσής Αυγής: Ρήγμα στην πολιτική συνοχή του κατεστημένου στην Κύπρο - Αποχώρησαν 4 κυπριακά κόμματα από την συμφωνία της προδοσίας!
Εδώ και πολύ καιρό όλα τα κόμματα του κατεστημένου στην μητροπολιτική Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο μας ήταν συντονισμένα στην στήριξη των προσπαθειών Ανα(ν)στασιάδη για την επίτευξη μίας προδοτικής λύσης για το Κυπριακό, που θα οδηγήσει σε πλήρη τουρκοποίηση της νήσου και μία έμμεση είσοδο της τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Οι μόνοι που ήταν αντίθετοι σε όλο αυτό τον συρφετό της εθνοπροδοσίας ήταν οι Έλληνες Εθνικιστές του Ε.ΛΑ.Μ. και της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι από την αρχή αντιτάχθηκαν με κάθε τρόπο στην προδοσία.
Σήμερα, λοιπόν, ξεκινάει η συνδιάσκεψη της Γενεύης. Ήδη ο Αναστασιάδης αναβάθμισε το ψευδοκράτος, το οποίο μετέχει κανονικά (σαν κανονικό κράτος!) στην διάσκεψη. Μαζί με αυτό μετέχουν και οι Άγγλοι κατακτητές, ομού με τους τούρκους κατακτητές και τον Τσίπρα. Ένας κανονικός τραγέλαφος, δηλαδή, που μυρίζει παλιά αποικιοκρατία και παρωχημένες λογικές ιμπεριαλισμού.
Το ευχάριστο νέο σε όλα αυτά είναι ότι υπό την πίεση του γεγονότος ότι τα κόμματα βρίσκονται σε πλήρη αντίφαση με την λαϊκή βούληση, δημιούργησε ένα αρκετά μεγάλο ρήγμα στην πλευρά των κυπριακών κομμάτων, αφού τέσσερα κόμματα αποχώρησαν από τον εθνοπροδοτικό συνασπισμό προσυπογράφοντας την καταγγελία του Ε.ΛΑ.Μ για αναβάθμιση του ψευδοκράτους.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/megalh-nikh-tou-e.la.m.-kai-ths-chrushs-aughs-rhgma-sthn-politikh-sunochh-t#ixzz4VYEl2s7d

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...