Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΡ. ΠΑΠΠΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΓΝΩΜΗ'' ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ - ''Είμαστε η εθνική αντίσταση του Λαού''

Tον τελευταίο καιρό διαφαίνεται μία προσπάθεια πολιτικού και κοινωνικού «εξευγενισμού», καθώς έχουν εξαλείψει ακραίες συμπεριφορές για τις οποίες έχετε κατηγορηθεί στο παρελθόν. Πρόκειται για συνειδητή αλλαγή στάσης;
Ευγενείς είμαστε ανέκαθεν. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι συμπεριφέρονται εκ προοιμίου εχθρικά απέναντι στην Χρυσή Αυγή. Κατηγορούμεθα από τα συστημικά κόμματα ως ακραίοι. Ονομάζετε«ακραία συμπεριφορά» την υπεράσπιση των δικαίων του ελληνικού Λαού και πάντοτε για το καλό της Πατρίδας.  Πάντως σίγουρα η τετραετής κοινοβουλευτική εμπειρία μας βοηθάει πολύ στην σημερινή μας πολιτική και κοινοβουλευτική παρουσία.

Στις δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει την τρίτη θέση, διατηρώντας όμως χαμηλό σχετικά ποσοστό. Πώς το σχολιάζετε;
Μας χαροποιεί ότι όλες οι εταιρείες δεν μπορούν να κρύψουν την παγίωση της Χρυσής Αυγής στην τρίτη θέση. Αν παρακολουθήσετε, όμως, γραπτά σχόλια δημοσιογράφων, πολιτικών και δημοσκοπήσεις που μόλις βγήκαν στην δημοσιότητα, η Χρυσή Αυγή δημοσκοπικά έχει ανοδικές τάσεις και πιθανότητα να διεκδικήσει και την δεύτερη θέση. Σας επισημαίνω ότι ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι αγώνας εθνικός. Αποτελούμε την εθνική αντίσταση του ελληνικού Λαού. Συνεπώς,ο Αγώνας μας δεν αφορά μόνο την ποσότητα και τα ποσοστά, αλλά και την ποιότητα. Έχουμε τους αφυπνισμένους Έλληνες ασχέτως κομματικής προελεύσεως στο πλευρό μας.Και αυτό αποτελεί ελπίδα για το μέλλον του Τόπου.

Αρκετά πρώην στελέχη σας αποχώρησαν από το κόμμα με καταγγελίες περί αλλοίωσης του χαρακτήρα του κόμματος, μετά την είσοδό σας στη Βουλή. Τι απαντάτε;
Όποιος νομίζει ότι με την ανωνυμία του διαδικτύου ή με την επιδίωξη και ικανοποίησηπροσωπικώνφιλοδοξιών βοηθά στην ιδέα που λέγεται Ελλάδα, ο δρόμος είναι ανοιχτός. Στην Χρυσή Αυγή είμαστε όλοι εθελοντές, στελέχη, βουλευτές, ψηφοφόροι, και αποδείξαμε πως δεν κάνουμε πίσω στην λάσπη και την τρομοκρατία του συστήματος, αλλά και των βαλτών του συστήματος. Δεν μας λύγισαν ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές. Ο Αγώνας μας είναι εθνικός, Αγώνας για εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη. Είναι Αγώνας δίκαιος και δεν κάνουμε πίσω.

Ισχύει ότι για όλα τα μείζονα θέματα τις αποφάσεις τις λαμβάνεις ο αρχηγός του κόμματος; Δηλαδή η Χρυσή Αυγή είναι προσωποπαγής;
Δυστυχώς, δεν παρακολουθήσατε τις διήμερες εργασίες του 8ου Συνεδρίου μας τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου εξελέγησαν τα όργανα, η Κεντρική Επιτροπή, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, το Πολιτικό Συμβούλιο, και θεσπίστηκε ένα νέο όργανο, το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο μάλιστα συνεδρίασε για δεύτερη φορά φέτος, την περασμένη Κυριακή, και κατόπιν διαλόγου και ψηφοφορίας αποφάσισε για την περαιτέρω πολιτική δράση και γραμμή του Κινήματος. Και φυσικά όλα τα κόμματα έχουν Αρχηγό.

Η Ελλάδα έχει ελπίδα να βγει από το αδιέξοδο της κρίσης και τη λαίλαπα των μνημονίων. Κι αν ναι πως θα επιτευχθεί αυτό;
Για μας έχει ελπίδα αν χαραχτείμια νέα, φιλελληνική πολιτική, όπου οι αποφάσεις δεν θα παίρνονται από τους τοκογλύφους των Βρυξελλών, αλλά από την εθνική διακυβέρνηση του τόπου. Χρειάζεται συντεταγμένη και θεσμική πολιτική, που σημαίνει καταγγελία του Μνημονίου, διεθνής λογιστικός έλεγχος του χρέους, διεκδίκηση του γερμανικού κατοχικού δανείου, η αξία του οποίου φτάνει και το σύγχρονο χρέος της χώρας, αναθεώρηση της νομισματικής πολιτικής, δηλαδή συντεταγμένη επιστροφή στο εθνικό νόμισμα με σύγχρονη επανεκκίνηση της εθνικής παραγωγής, δηλαδή ελληνική βιομηχανία - βιοτεχνία, ελληνική εθνική πρωτογενής παραγωγή (γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία), ώστε ο ελληνικός Λαός να είναι αυτάρκης στα βασικά προϊόντα και να μην υφίσταται εξαρτήσεις από το εξωτερικό. Αυτά όλα προϋποθέτουν και την γεωπολιτική στροφή της Ελλάδος σε νέες συμμαχίες, επωφελείς για το σήμερα αλλά και για τις επόμενες γενιές και ομιλώ για παράδειγμα για το ομόδοξο Έθνος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Όλα αυτά αναλυτικά, μπορείτε να τα δείτε στο πρόγραμμά μας σε δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα μας, αλλά και στις δύο εβδομαδιαίες εφημερίδες του Κινήματος, την «Χρυσή Αυγή» και «Εμπρός», όπου δημοσιεύονται οι αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής, του Εθνικού Συμβουλίου κτλ.

Η προκήρυξη πρόωρων εκλογών θα μπορούσε να σώσει την παρτίδα ή θα δημιουργούσε επιπρόσθετα προβλήματα;
Η κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας ονομάζεται εκλογές. Επομένως πώς μπορεί να θεωρηθεί από τους λεγόμενους «δημοκράτες» ως πρόβλημα ή περιπέτεια; Εμείς που κατηγορούμεθα ως «αντιδημοκράτες»,φυσικάκαι θέλουμε εκλογές, οι οποίες μακάρι να γινόντουσαν και συχνότερα ώστε να ανανεώνεται και να επικαιροποιείται η επιθυμία και βούληση του ελληνικού Λαού. Εμείς και προγραμματικά είμεθα υπέρ των δημοψηφισμάτων για μείζονα εθνικά και οικονομικά θέματα. Το πόσο «δημοκράτες», βεβαίως, είναι οι εκπρόσωποι του μεταπολιτευτικού δικομματισμού ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε από το τελευταίο δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015, όπου η δημοκρατική απόφαση του ελληνικού Λαού πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων. 

Όλα αυτά εμείς θα τα αλλάξουμε ριζικά. Και να γνωρίζετε πως ο Αγώνας μας θα δικαιωθεί, και θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...