Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

KΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ


Πριν λίγες ημέρες συναντήθηκαν οι ηγεσίες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως για να συζητήσουν για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών και των προσφύγων. Φυσικά δεν έδωσαν καμία λύση, ούτε ανέλαβαν την οποιαδήποτε δέσμευση απέναντι στο ελληνικό πρόβλημα, το οποίο λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Παρών στην Σύνοδο και ο πρωθυπουργός της χώρας μας, ο οποίος στην εν λόγω ευρωπαϊκή σύνοδο για το "προσφυγικό" στην Βιέννη δήλωσε:
"Ακούστηκαν φωνές που δεν έχουν καμιά σχέση με το γενικότερο κλίμα, ότι η Ευρώπη πρέπει να υψώνει φράχτες και τείχη… Αν από την πλευρά μας ως Ευρώπη δεν τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας, τότε θα βρεθούμε μπροστά ξανά σε μεγάλα αδιέξοδα. Και τότε είναι που ο φόβος της ανόδου του Εθνικισμού, της Ακροδεξιάς και της ξενοφοβίας, θα γίνει ένας υπαρκτός φόβος που θα οδηγήσει την Ευρώπη σε αδιέξοδα. Αυτόν τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσα σήμερα”.
Φαίνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει πάρει είδηση πως το… “γενικότερο κλίμα” στην Ευρώπη είναι αυτό ακριβώς, δηλαδή το να υψώνει φράχτες και τείχη. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν τα όσα συμβαίνουν με αυτό το ανεπανάληπτο πανηγύρι των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από τις ΜΚΟ! 

Αδιέξοδο όχι μόνον για τον Τσίπρα, αλλά και για τον Μητσοτάκη είναι ο φόβος της ανόδου του Εθνικισμού

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Ν.Δ. καταδίκασε τις ενέργειες των κατοίκων περιοχών της χώρας μας, οι οποίοι αντιδρούν στα σχέδια της κυβερνήσεως, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι “ο ρατσισμός και η ξενοφοβία δεν έχουν θέση στην Νέα Δημοκρατία”. Όπως άλλωστε είχε δηλώσει και στο Συνέδριο της Ν.Δ. ότι αντίπαλος της παρατάξεώς του είναι ο εθνικισμός. Ενώνει όμως και κάτι άλλο τους Τσίπρα και Μητσοτάκη στο ζήτημα αυτό και αυτό το άλλο λέγεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Δάνεια Καλογρίτσα: “Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω”

Εάν όμως το λεγόμενο από αυτούς “προσφυγικό” ζήτημα τους βρίσκει λίγο έως πολύ σύμφωνους, ένα άλλο θέμα έχει δημιουργήσει «σφοδρή αντιπαράθεση» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. και αυτό είναι το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Κορυφαίο ζήτημα του θέματος σύμφωνα με την επικαιρότητα των ημερών η υπόθεση των δανείων του εργολάβου δημοσίων έργων Χρήστου Καλογρίτσα, ο οποίος ως γνωστόν είναι ένας από τους τέσσερεις που πήρε στον γνωστό διαγωνισμό την μία από τις τέσσερεις άδειες.

Όπως έγινε γνωστό,  με 127,6 εκατομμύρια ευρώ  από την Τράπεζα Αττικής έχει χρηματοδοτηθεί ο κατασκευαστής Καλογρίτσας και μάλιστα τα 77,6 εκατ. τα πήρε όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, δηλαδή από το 2015 και μετά. Την περίοδο από το  2011 έως το 2014, επί των ημερών δηλαδή των Σαμαρά και Βενιζέλου, ο Χρ. Καλογρίτσας και οι εταιρίες συμφερόντων του δανειοδοτήθηκαν συνολικά με περίπου 50 εκατ. ευρώ.

Η Ν.Δ., λοιπόν, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έδωσε στον Καλογρίτσα η Τράπεζα Αττικής 77 εκατομμύρια ευρώ δάνειο χωρίς αξιόπιστες εγγυήσεις επί των ημερών του. Τα στοιχεία όμως της Τράπεζας της Ελλάδος δείχνουν ότι και επί των ημερών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ έλαβε 50 εκατομμύρια ευρώ! Δηλαδή, εάν δεν έπαιρνε 77 εκατομμύρια επί ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Καλογρίτσας και έπαιρνε 50, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα; 

Με δύο λόγια και πολύ απλά, το αμαρτωλό καθεστώς των θαλασσοδανείων συνεχίζεται κανονικά και επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η Ν.Δ. από την πλευρά της δεν έχει κανένα ηθικό δικαίωμα να κατηγορεί γι’ αυτό την κυβέρνηση γιατί τα ίδια γινόντουσαν και επί των ημερών τους. 

Χρυσή εφεδρεία του συστήματος κατά της Χρυσής Αυγής οι εκατομμυριούχοι μπολσεβίκοι του ΚΚΕ
Συκοφαντικό παραλήρημα Κουτσούμπα στο φεστιβάλ της ΚΝΕ. Για άλλη μία φορά τα πυρά του γραφικού και ανεπάγγελτου κομμουνιστή δεν στράφηκαν κατά των αυτουργών της φτωχοποίησης του Λαού, αλλά κατά της Χρυσής Αυγής:
«Οι ναζιστές εγκληματίες ελληνικής κοπής, συνεχίζουν να το παίζουν μαντρόσκυλο του συστήματος, να χύνουν ρατσιστικό δηλητήριο, να πρωτοστατούν σε πρωτόγονο αντικομμουνισμό. Να τα πιάνουν από όπου βρουν για να μεγαλώνουν τα προσωπικά περιουσιακά στοιχεία των ηγετών τους και οι ύποπτες και ποικίλες διασυνδέσεις τους με εξωελληνικά κέντρα και υπηρεσίες, με σκοτεινά κυκλώματα. Μέσα στη Βουλή, η Χρυσή Αυγή, παίζει το θέατρο της αντισυστημικής δύναμης, την ίδια στιγμή που διεκδικεί περισσότερα προνόμια και φοροαπαλλαγές για τμήματα του κεφαλαίου και απέξω συνεχίζει να προμηθεύει την εργοδοσία με φτηνά εργατικά χέρια, λειτουργώντας ως δουλέμποροι»
Έχει πονέσει πολύ τους πουλημένους στο κεφάλαιο μπολσεβίκους η γνήσια λαϊκή και πατριωτική δράση της Χρυσής Αυγής. Στις αθλιότητές τους απαντάμε:
α) Όλοι οι ελεγκτικοί, οικονομικοί μηχανισμοί του αστικού κράτους (ΣΔΟΕ, εφορία κλπ) έκαναν φύλλο και φτερό τα οικονομικά μας και ανακάλυψαν πως δεν έχουμε πάρει ποτέ ούτε φράγκο από πουθενά. Αντίθετα δεν έχουν ελέγξει ποτέ το ΚΚΕ που έστησε ολόκληρες κομματικές επιχειρήσεις (Γερμανός κλπ) με τα αιματοβαμμένα ρούβλια της Σοβιετικής Ένωσης και συνεχίζει να αποτελεί Νο1 πλυντήριο μαύρου χρήματος.
β) Η Χρυσή Αυγή αποκάλυψε με στοιχεία στη βουλή πως οι πουλημένοι στους εφοπλιστές μπολσεβίκοι αρπάξανε πολλά εκατομμύρια από μεγαλοπαράγοντα του κεφαλαίου για την πώληση του σταθμού 902. Στις επίμονες πιέσεις του Γιάννη Λαγού να ομολογήσουν ποιος είναι ο μεγαλοκαπιταλιστής κάτοχος της εν λόγω off-shore εταιρείας - που τους βούλωσε τα στόματα με εκατομμύρια - οι ξεφτιλισμένοι δούλοι της πλουτοκρατίας έφυγαν τρέχοντας από τη βουλή.

γ)  Στην εξεταστική επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ, όπου η Χρυσή Αυγή έχει ξεφτιλίσει δημοσίως όλους ανεξαιρέτως τους νταβατζήδες/καναλάρχες, ο μπολσεβίκος βουλευτής Καραθανασόπουλος δεν τους έχει κάνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ! Δεν έχει τολμήσει ούτε να σηκώσει τα μάτια και να κοιτάξει τους βρώμικους καπιταλιστές-εκμεταλλευτές της εργατικής τάξης. Αυτοί είναι οι πουλημένοι κομμουνιστές, δούλοι της πλουτοκρατίας, που ταΐζουν ακόμα κουτόχορτο τους ελάχιστους εναπομείναντες οπαδούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...