Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Το πνεύμα της Νιότης ενάντια στον παρηκμασμένο μοντέρνο κόσμο



Το πνεύμα της Νιότης ενάντια στον παρηκμασμένο μοντέρνο κόσμο
Εδώ και δεκαετίες η χώρα μας έχει μπει σε τροχιά εξαναγκασμένης παρακμής και ολικής ισοπέδωσης της όποιας εθνικής αντίστασης από την παγκοσμιοποιητική πανούκλα. Βιώνουμε μια εφιαλτική πραγματικότητα την οποία πολλοί νέοι έχουν αποδεχθεί σαν φυσική τάξη, διαιωνίζοντας με την αδράνειά τους τη σαπίλα του σύγχρονου κόσμου. Ορισμένοι από εμάς, που δεν έχουν εντάξει τον εαυτό τους στις ορδές των αποχαυνωμένων μαζανθρώπων, ψάχνουν τρόπους να ανατρέψουν το κακό που έχει ήδη γίνει και να δώσουν στον ελληνικό λαό έναν τρόπο να ελπίζει ξανά. Για τους νέους Εθνικιστές και Εθνικίστριες, η αναζήτηση αυτή δεν είναι απλά μια στομφώδης απαλλαγή από τα ενοχικά σύνδρομα, όπως συμβαίνει με τους αριστερούς και τους δεξιούς. Είναι έμπρακτος και συνειδητοποιημένος Αγώνας στο πλευρό του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής.
Ο Robert Brasillach (Ρομπέρ Μπραζιγιάκ) λίγο πριν την εκτέλεσή του, με αιτία τις Ιδέες του, από τους Δημοκράτες νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου είχε συγκλονιστικά γράψει ότι «το Δίκαιο […] βρίσκεται σ’ αυτή τη γωνιά της γηραιάς Ευρώπης απ’ όπου ξεκίνησε, εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια, ο Λευκός πολιτισμός∙ κατοικεί στη Θέληση ενός κόσμου, στον οποίο το Δίκαιο και η Δύναμη θα βασιλέψουν, αδιαφιλονίκητα, το ένα δίπλα στο άλλο. […] Με τον ερχομό του νέου έτους, ας μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις, αλλά, το σημαντικότερο, ας μην χάσουμε την πίστη μας στη ζωή.»
Στην οριακά ζωντανή Ελλάδα του 2015 η πολεμική του Αιώνιου Εχθρού είναι αισθητή παντού και ο κοινός νους αντιλαμβάνεται ότι αυτή τη στιγμή δεν διώκεται απλώς η πολιτική παρουσία της Χρυσής Αυγής αλλά καταπολεμάται η ίδια η προοπτική ενός δυνατού και πνευματικά ανεξάρτητου ελληνικού έθνους στον μελλοντικό γεωστρατηγικό χάρτη. Μερικές φορές όλα μοιάζουν να έχουν χαθεί. Όταν οργανώνεται λοιπόν ένας νέος ή μια νέα στο Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής, βαδίζει ενάντια σε ένα Τέρας: Αυτό των εθνοκτόνων επιταγών από σκοτεινά κέντρα εξουσίας. Μόνο με μελέτη, σκέψη και δράση μέσα από τις τάξεις μας μπορεί κανείς να δηλώνει ότι υψώνει τη φωνή του ενάντια σε κάτι από τα παραπάνω.
Ο Αγώνας αυτός δεν έχει καμία σχέση με τους ψευδεπίγραφους αγώνες της Αριστεράς που αποσκοπούν σε υψηλότερες υλικές απολαβές και με τους οποίους έχουν ηρωοποιήσει χρόνια τώρα τα συστημικά Μέσα, δεξιά και αριστερά. Ο δικός μας Αγώνας αποτελεί ευθύνη για μια Πατρίδα που πεθαίνει. Αποτελεί υπέρτατο καθήκον προς τους νεκρούς μας Ήρωες, τον Γιώργο και τον Μάνο. Αποτελεί έμπρακτη πίστη στον Αρχηγό μας και όσους συναγωνιστές βρίσκονται στις φυλακές για όλους εμάς, αμετανόητοι και υπερήφανοι για τον πόλεμο που τους ασκεί το εθνοκτόνο καθεστώς.
Αυτή η ενσυνείδητη δράση αντικατοπτρίζει την αντίσταση της Εθνικίστριας και του Εθνικιστή στις σιωνιστικές μαριονέτες και δεν αφορά απλώς μια πολιτική επιλογή, όπως συμβαίνει στους κομματικούς στρατούς της διαφθοράς. Σε αυτόν τον ζωτικό αγώνα, εκτός από τις άμεσες καταδιωκτικές κινήσεις του ανθελληνικού καθεστώτος, με τις παράνομες και ντροπιαστικές για τη δικαιοσύνη προφυλακίσεις από το κράτος και την άσκηση ένοπλης τρομοκρατίας από το παρακράτος, βρίσκουμε απέναντί μας τα όπλα του συστήματος ενάντια στην αναγέννηση της ελληνικής νοοτροπίας. Μιας νοοτροπίας που μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τον αντίποδα στην παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρεατομηχανή που έχουν εγκαθιδρύσει οι σιωνιστές και που βιολογικά και οικονομικά μας ωθεί στον αφανισμό.
Πνευματικά ωστόσο ο αφανισμός βρίσκεται πιο κοντά, καθώς η πραγματική ρίζα του κακού βρίσκεται στην «ψυχή» του νεοέλληνα ψηφοφόρου, του κακού αυτού Έλληνα που διαθέτει γνώμη χωρίς γνώση, άποψη χωρίς κρίση και αυτού που αφομοιώνει με ευλάβεια την προπαγάνδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ο νεοέλληνας του τίποτα, ο νεοέλληνας του βολέματος, ο αδιάφορος για τις κραυγές του Έλληνα που αργοπεθαίνει, αλλά πολύ συγκινημένος για τις κραυγές οποιουδήποτε άλλου λαού, αποτελεί το προϊόν μηχανισμού σιωνιστικής προπαγάνδας τουλάχιστον μιας εκατονταετίας, που έχει ως στόχο τη διάβρωση του οικονομικού ιστού κάθε κράτους και την αρπαγή της γης και των φυσικών του πόρων χωρίς σοβαρό εμπόδιο.
Το να είσαι δραστηριοποιημένος στο Μέτωπο Νεολαίας σημαίνει ότι δεν αλλοιώθηκες από το δελεαστικό “lifestyle” των ημερών, δεν αφομοίωσες την πλύση εγκεφάλου του μαρξιστή ινστρούχτορα στον χώρο εκπαίδευσής σου, σημαίνει ότι δεν δίστασες να πας κόντρα στο οικείο σου περιβάλλον προκειμένου να ακολουθήσεις μια Ιδέα. Σημαίνει ότι αποφάσισες να εναντιωθείς στα νέα ήθη, στον αρρωστημένο σύγχρονο τρόπο ζωής, σημαίνει ότι δεν σε έπεισε η χαοτική προπαγάνδα που τόσα δισεκατομμύρια έχουν ξοδευτεί παγκοσμίως για αυτήν, και που όμως δεν κατάφερε να μας υπνωτίσει όλους, απόδειξη ότι οι παγκόσμιοι κυρίαρχοι είναι μεν κυρίαρχοι αλλά δεν είναι παντοδύναμοι.

Αντεπίθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...