Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Μαρτυρία ΒΟΜΒΑ: Ο ίδιος ο Δένδιας πήγε στο Κερατσίνι για να υποκλέψει τα βίντεο της υπόθεσης Φύσσα!

Μαρτυρία ΒΟΜΒΑ: Ο ίδιος ο Δένδιας πήγε στο Κερατσίνι για να υποκλέψει τα βίντεο της υπόθεσης Φύσσα!
ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ ΚΛΑΠΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ
Νέα συγκλονιστικά ντοκουμέντα κατατέθηκαν σήμερα στο Εφετείο Αθηνών για τις πολιτικές παρεμβάσεις από τη Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου στις διώξεις κατά των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Στοιχεία που «κλειδώνουν» το Ειδικό Δικαστήριο για τον τότε πρωθυπουργό και την εγκληματική του συμμορία!
Πριν από λίγο κατέθεσε ο Χρήστος Χρηστίδης, ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου «Κατερίνα» επί της οδού Π. Τσαλδάρη 58 στο Κερατσίνι. Πρόκειται για το κατάστημα μπροστά στο οποίο έγινε η ανθρωποκτονία.
Ο μάρτυρας αποκάλυψε ότι το απόγευμα της μέρας μετά την ανθρωποκτονία (18-09-2013) επισκέφθηκε το κατάστημά του ο ίδιος ο Δένδιας μαζί με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας και τον ρώτησε αν έχει κάμερες. Ο Δένδιας αρκέστηκε στην προφορική διαβεβαίωση του καταστηματάρχη ότι οι κάμερες είναι ψεύτικες και αποχώρησε, χωρίς ποτέ κανένας αρμόδιος προανακριτικός υπάλληλος της αστυνομίας να προσέλθει στο κατάστημα και να διενεργήσει αυτοψία για το αν οι κάμερες έχουν καταγράψει υλικό ή όχι.
Πρόκειται για σοβαρότατη παράλειψη, από τη στιγμή  που σε απόσταση λίγων μέτρων από τη βιτρίνα του καταστήματος έγινε το έγκλημα! Επιπλέον, είναι ωμή πολιτική παρέμβαση, καθώς ο ίδιος ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης φαίνεται να υποκαθιστά τα αστυνομικά όργανα και να παρεμβαίνει αυθαίρετα στην διενέργεια της προανάκρισης!
Η εμπλοκή Δένδια είναι δεδομένη, καθώς από τα έγγραφα της δικογραφίας προκύπτει ότι οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν (έστω και πολύ καθυστερημένα, δηλαδή μία εβδομάδα μετά)  όλα τα καταστήματα της περιοχής, ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα, εκτός από το συγκεκριμένο μπροστά στο οποίο έγινε το έγκλημα.
Ποιος μπορεί να διαβεβαιώσει ότι οι κάμερες του εν λόγω καταστήματος δεν είχαν καταγράψει το περιστατικό της ανθρωποκτονίας, γεγονός το οποίο θα άλλαζε άρδην το σκηνικό της υπόθεσης, από τη στιγμή που θα αποδεικνύονταν με ατράνταχτα ντοκουμέντα ότι δεν υπήρχε επίθεση οργανωμένης ομάδας στον Παύλο Φύσσα, αλλά συμπλοκή δύο ατόμων Ρουπακιά-Φύσσα (όπως έχουν καταθέσει και πολλοί αυτόπτες μάρτυρες);
Ο Δένδιας είναι υπόλογος για τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος και σε κατάχρηση εξουσίας, καθώς ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να έχει δώσει την εντολή στους αρμόδιους προανακριτικούς υπαλλήλους  να πάνε σε όλα τα καταστήματα της περιοχής για να συλλέξουν υλικό από κάμερες, εκτός από το συγκεκριμένο.
Όταν ο Δένδιας φτάνει στο σημείο να αναμιγνύεται αυτοπροσώπως σε προανακριτικές πράξεις, φανταστείτε τι παρεμβάσεις έγιναν στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής πίσω από κλειστές πόρτες.
Από την κατάθεση του Χρηστίδη προκύπτει η τέλεση σωρείας πειθαρχικών και ποινικών αδικημάτων και από την διενεργήσασα την ανάκριση Εφέτη Ιωάννα Κλάπα, καθώς ο μάρτυρας ξεκαθάρισε ότι στην κατάθεση που έδωσε ενώπιον της, ανάφερε ρητά ότι το κατάστημά του διαθέτει κάμερες έστω και-κατά δήλωσή του-ψεύτικες και ότι δεν πέρασε κανένας αστυνομικός από εκεί παρά μόνο ο Δένδιας.
Παρόλα αυτά, η Κλάπα ουδέποτε κατέγραψε αυτά τα στοιχεία στην κατάθεσή του. Αντίθετα, έγραψε ψευδώς ότι δήθεν το κατάστημα δεν διαθέτει κάμερες και ότι δήθεν αυτό ελέγχθηκε  από αστυνομικούς που πέρασαν μετά την ανθρωποκτονία από το κατάστημά του.
Κατόπιν όλων αυτών, οι συνήγοροι της υπεράσπισης ζήτησαν να κληθεί άμεσα ο Δένδιας στο δικαστήριο, προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας για τα επίμαχα περιστατικά. Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/marturia-bomba-o-idios-o-dendias-upeklepse-ta-binteo-ths-upotheshs-fussa#ixzz4F3KtFjSs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...