Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Ε, και; Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά (2/7/2014 - διαχρονικό)

Το περασμένο Σάββατο, η Εφημερίδα των Συντακτών επέλεξε να δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις γνωστές «διαρροές», εμπλέκοντας  την οικογένειά μου. Γιατί φωτογραφίες από ειρηνικές, ιδιωτικές, οικογενειακές στιγμές πρέπει να αποτελούν μέρος μιας δικογραφίας για μια υποτιθέμενη «εγκληματική οργάνωση», μόνο οι άρρωστοι εγκέφαλοι των εμπνευστών της μεγαλύτερης πολιτικής σκευωρίας στην Ιστορία του Ελληνικού κράτους, μπορούν να σκεφτούν.

Για μια ακόμη φορά τους γυρίζουμε με περιφρόνηση την πλάτη.

Είναι γνωστός ο ρόλος του Ιού στην καλλιέργεια κλίματος ενάντια στη Χρυσή Αυγή, όπως και στην υπονόμευση εθνικών στόχων, στρατηγικών και προσώπων. Δεν είναι τυχαίο ότι το πόρισμα Βουρλιώτη αποτελεί επί λέξει αντιγραφή του υπομνήματος Ψαρρά. Ούτε είναι σύμπτωση ότι οι πρώτοι που κατέθεσαν στον εισαγγελέα με σκοπό να κατηγορηθεί η Χρυσή Αυγή για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης είναι γνωστοί διαστρεβλωτές της κοινής γνώμης.

Λοιπόν, οι διακεκριμένοι συνομιλητές του παρακράτους, των στυγνών δολοφόνων αθώων ανθρώπων, και των δυο Χρυσαυγιτών αδελφών μας, Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη, δεν έχουν το ηθικό ανάστημα να μας κρίνουν.

Είναι αυτοί που υποκρινόμενοι τους υπερασπιστές της Ιστορίας και της Δημοκρατίας, στηρίζουν την κυβέρνηση των μνημονίων, αντιμαχόμενοι με κάθε μέσο, ακόμα και με την προσβολή αθώων παιδιών, τους μοναδικούς πολιτικούς αντιπάλους του συστήματος. Την ίδια ώρα, υποδυόμενοι τους αντιεξουσιαστές, αυτοί οι ακραίοι συστημικοί, υπονομεύουν την σύμπηξη μιας ενιαίας αντιμνημονιακής γραμμής.

Ενώ η Χρυσή Αυγή έχει επίσημα διατρανώσει ως πολιτική της θέση το «πέραν της Αριστεράς και της Δεξιάς», οι ιοί και οι σάπιες σάρκες που τους τρέφουν, ανακινούν  και υποδαυλίζουν στερεότυπα, αντανακλαστικά και διαχωρισμούς, με μοναδικό σκοπό την αποτροπή της δημιουργίας ενός ισχυρού μετώπου ενάντια στην πολιτική των μνημονίων, της ισοπέδωσης των Λαών και του Ελληνικού, της εξαφάνισης των Πατρίδων και της επιβολής της θρησκείας των «αγορών».

Με κοινή πλατφόρμα συνεννόησης, την παραδοχή για ανάγκη επίτευξης Εθνικής Ανεξαρτησίας και Κοινωνικής Δικαιοσύνης, πολίτες και πολιτικοί από τα κινήματα της αριστεράς μέχρι αυτά που υποστηρίζουν παραδοσιακές αξίες, έχουν έναν κοινό εχθρό: το φαύλο καθεστώς των άπληστων καπιταλιστών. Το καθεστώς που κυνηγώντας το κέρδος, ενορχηστρώνει την αντικατάσταση των πληθυσμών, κατασκευάζει πολέμους, πόνο και δυστυχία, καλλιεργεί ταξικό μίσος και προκαλεί κύματα μεταναστών, ανασφάλεια και φόβο.

Αυτό το καθεστώς του φόβου θέλησαν να επιβάλλουν στον Ελληνικό λαό με την τακτική του «Σοκ και Δέος»  και καίριο συνέταιρό τους τα φερέφωνά τους της παραπληροφόρησης. Αυτό θέλησαν να επιβάλλουν και στους μοναδικούς πολιτικούς αντιπάλους των σχεδιασμών τους, τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.

Ε, λοιπόν, απέτυχαν. Και θα συνεχίσουν να αποτυγχάνουν γιατί ο Εθνικισμός είναι συνώνυμος με το ένστικτο της Φύσης, τη θέληση για ζωή και επιβίωση, συνώνυμο της επιθυμίας για δύναμη, υγεία και κάλλος. Όσο ο Έλληνας θα έχει τη θέληση να ζήσει, θα βρίσκει το δρόμο του προς την ακατάλυτη Αλήθεια του Εθνικισμού.

Το Εθνικιστικό κίνημα δεν προσδιορίζεται από την τεταμένη χείρα,  ούτε από κάποια φετιχιστική αναπαραγωγή εικόνων, ούτε βέβαια από άθλια φωτομοντάζ και κακόγουστα στημένα «έγγραφα». Η χρήση των Ελληνικών συμβόλων που κοσμούν ως σήμερα και αυτή την Βουλή των Ελλήνων, προκαλεί σημειολογικά τα ξενόδουλα αντανακλαστικά τους, αλλά δεν αποτελεί πταίσμα πολλώ δε μάλλον κακούργημα.

Σε ημιμαθείς  χαχόλους απευθύνονται παρόμοια δημοσιεύματα και οι εμπνευστές τους, στους ελεύθερους, σκεπτόμενους Έλληνες απευθύνεται η Χρυσή Αυγή.

Ποιοι  μηχανισμοί «διαρρέουν» και σε ποιους τα στοιχεία της δικογραφίας, θα αποδειχθεί και οι υπεύθυνοι θα λάβουν τα εκ του νόμου δέοντα. Η απάντηση των Εθνικιστών είναι μία: Δεν μας τρομοκρατείτε, δεν μας φοβίζετε, δεν θα δειλιάσουμε.

Οι Εθνικιστές δεν λογοδοτούν στους δοσιλόγους των Γερμανών της Μέρκελ, του Σόιμπλε και του Ράιχενμπαχ, ούτε συναγελάζονται με τα μαντρόσκυλα της ντόπιας διαφθοράς.

Σε ένα καθεστώς όπου η νομοθετική εξουσία συγκαλύπτει κακουργήματα πολιτικών και των συνεργατών τους, και νομοθετεί ξεδιάντροπα υπέρ του ξεπουλήματος της χώρας και της ισοπέδωσης του ελληνικού λαού.

Σε ένα καθεστώς που θεωρεί τεκμήριο ενοχής βιβλία και ποινικοποιεί τις Ιδέες.

Σε ένα καθεστώς όπου καταπατώνται τα στοιχειώδη Ανθρώπινα Δικαιώματα, και απαγορεύεται η ελεύθερη έκφραση του λόγου σε δημοκρατικά εκλεγμένους Βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, η Εθνική Αντίσταση δεν αποτελεί απλά επιλογή, επιβάλλεται ως συλλογικό καθήκον.

Για την λεηλασία της χώρας, για τις εφτά χιλιάδες αυτοκτονίες, για τα λουκέτα και τις απολύσεις, για τις οικογένειες που δεν θα κάνουν και φέτος διακοπές, ένοχοι είναι οι ξένοι τοκογλύφοι και οι εγχώριοι πλουτοκράτες. Απέναντί τους στέκονται τούτη την ώρα πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες που στηρίζουν τον αγώνα της Χρυσής Αυγής για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Τα μικρόβια του παρακράτους και οι τρομοκράτες με τα κοστούμια δεν έχουν ούτε Θεό ούτε Πατρίδα. Απέναντί τους, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θα έχουμε πάντα μια Σημαία να υπερασπιζόμαστε, μια Πατρίδα να υπηρετούμε και πιστούς συναγωνιστές να περπατούν μαζί μας το δρόμο της Ελευθερίας.

Γεννηθήκαμε Έλληνες και Ελληνίδες. Γεννηθήκαμε Ελεύθεροι και όχι δούλοι. Και ως ελεύθεροι Άνθρωποι θα ζήσουμε.

Η Νίκη και ο Θεός μαζί μας.

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑ

Εφημερίδα Χρυσή Αυγή,

Αρ. Φύλλου 883,

2-7-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...