Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Πορεία Μνήμης και Εθνικής Αντίστασης στο κέντρο της Αθήνας - Φωτορεπορτάζ


Πορεία Μνήμης και Εθνικής Αντίστασης στο κέντρο της Αθήνας - Φωτορεπορτάζ

Δύο χρόνια έχουν παρέλθει από την μαύρη ώρα κατά την οποία οι αδερφοί μας και Ήρωες του Ελληνικού Έθνους, Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης, δολοφονήθηκαν από άναδρους τρομοκράτες. Η περιβόητη «Αντιτρομοκρατική» υπηρεσία και οι αρμόδιες αρχές ουδέποτε έπραξαν τα πρέποντα. Ενδεικτικό της ύποπτης απάθειας με την οποία χειρίστηκαν το ζήτημα ήταν το γεγονός ότι αυτόπτες μάρτυρες ουδέποτε κλήθηκαν να καταθέσουν. Εκείνη την εποχή, άλλωστε, οι «αρχές» ήταν εξόχως απασχολημένες με το να σκάβουν σε μοναστήρια και στάνες για να ανακαλύψουν το «μυστικό οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής».
Με την σαφή κάλυψη ύποπτων μηχανισμών οι οποίοι παρακωλύουν την λειτουργία των αρχών, έχουν παρέλθει δύο χρόνια από την 1η Νοεμβρίου 2013 και οι δολοφόνοι των αδερφών μας παραμένουν ασύλληπτοι και ατιμώρητοι. Την ίδια προκλητική και ύποπτη απάθεια είχε κρατήσει και η «πολιτική ηγεσία», αφού ουδείς είχε προβεί σε μία έστω και τυπική δήλωση καταδίκης της τρομοκρατικής αυτής ενέργειας, γεγονός που αποδείκνυε ότι οι πολιτικάντηδες την επικροτούσαν στην πράξη. Σήμερα, λοιπόν, εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές συγκεντρώθηκαν έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττική, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την συγκάλυψη και ουσιαστική αθώωση των δολοφόνων από το αμαρτωλό πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας.
Επακολούθησε δυναμική πορεία προς το κτήριο της Κεντρικής Διοικήσεως του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή επί της Λεωφόρου Μεσογείων. Καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας τα συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα, στέλνοντας προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα ότι η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει, δεν υποστέλλει την Σημαία του Εθνικού Αγώνα και δεν ξεχνάει τους Αθάνατους Ήρωες, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/poreia-mnhmhs-kai-ethnikhs-antistashs-sto-kentro-ths-athhnas-fwtoreportaz#ixzz3q9pZ4fdo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...