Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ξεδιάντροπος Αθανασίου ομολογεί: Είμαι παρών σε κάθε απόπειρα χειραγώγησης της δικαιοσύνης


Ξεδιάντροπος Αθανασίου ομολογεί: Είμαι παρών σε κάθε απόπειρα χειραγώγησης της δικαιοσύνης
Αν έχει ένα καλό ο αρχισκευωρός και ηγήτωρ του νεότερου παραδικαστικού κυκλώματος στην ιστορία του τόπου, Χαράλαμπος Αθανασίου ή για τους «φίλους» Μπάμπης, είναι ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να ομολογεί τα εγκλήματά του.
Θυμόμαστε, όλοι, το περίσσιο θράσος με το οποίο είχε ομολογήσει ενώπιον του Ελληνικού Κοινοβουλίου και του Ελληνικού Λαού ότι όντως έπαιρνε την προϊσταμένη των ανακριτών, προκειμένου να προφυλακιστεί ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Κλαυσίγελος είχε προκληθεί επίσης όταν είχε ανέβει στο βήμα της Βουλής, μετά την αποκάλυψη του ηχητικού ντοκουμέντου με τον Σαμαρά να διατάσσει την προφυλάκιση Βουλευτών, και τραύλιζε, φανερά έντρομος έχοντας μπροστά του ισόβια δεσμά.
Τώρα, είχε το θράσος την επαύριο της τοποθετήσεως της νέας Προέδρου του Αρείου Πάγου, να βγάλει δελτίο Τύπου, εντός του οποίου παραδέχεται για άλλη μία φορά ότι θα είναι παρών σε κάθε απόπειρα χειραγώγησης της δικαιοσύνης. Συγκεκριμένα λέει: «Η Νέα Δημοκρατία βεβαιώνει τους δικαστικούς λειτουργούς ότι θα είναι παρούσα σε κάθε επιχειρούμενη απόπειρα χειραγώγησης της Ελληνικής Δικαιοσύνης».
Γλώσσα λανθάνουσα τ΄ αληθή λέγει ή μήπως ο Αθανασίου προβαίνει σε άλλη μία ξεδιάντροπη ομολογία των παρεμβάσεών του στην Δικαιοσύνη; Ο μη γνωρίζων θα απαντήσει ότι είναι το πρώτο. Ο γνωρίζων όμως θυμάται ότι παρόμοια μεθόδευση είχε κάνει ο Αθανασίου, τοποθετώντας εντελώς παράτυπα και παράνομα τον «Παναθηναϊκάκια» από προϊστάμενο των ανακριτριών, προϊστάμενο των εφετών, που θα έπρεπε να κρίνουν την πρότασή του.
Εν ολίγοις, «Μπάμπη»: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jediantropos-athanasiou-omologei-eimai-parwn-se-kathe-apopeira-cheiragwghsh#ixzz3eZ5dzrIC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...