Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΠΑΛΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!


oxi_syriza

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Μεταφέρω αυτολεξεί τα αποσπάσματα από τρία άρθρα εφημερίδων:

«..Το γεγονός ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το δημοψήφισμα στηρίχθηκε στη Βουλή από την εθνικιστική δεξιά των ΑΝΕΛ και τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή δείχνει ότι σήμερα το πιο ουσιαστικό ρήγμα στην κοινωνία μας πηγάζει από τις διαφορές νοοτροπίας μεταξύ μας, από το πώς βλέπουμε τον εαυτό μας και τη θέση μας στον κόσμο. Οι ιδεολογικές διαφορές μεταξύ Αριστεράς και Δεξιάς σβήνουν…» 29/6/015
«Ο Τζορτζ Όργουελ, που κατέγραψε πρώτος, στο «1984», τα χαρακτηριστικά της ολοκληρωτικής προπαγάνδας, είπε μια φορά ότι «μετά τα πενήντα, ο κάθε άνθρωπος έχει το πρόσωπο που του αξίζει.» Αυτόν θυμήθηκα καθώς αντίκρυσα το ψηφοδέλτιο με το οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, παρέα κι η Χρυσή Αυγή, αποφάσισαν να εκφράσουμε την άποψή μας την Κυριακή 5η Ιουλίου. Το ψηφοδέλτιο που σχεδίασαν είναι ακριβώς το πρόσωπό τους, αυτό που αξίξουν οι κληρονόμοι των δυο ολοκληρωτισμών του 20ου αιώνα, του κομμουνισμού και του ναζισμού—το αξίζουν μάλιστα με το παραπάνω, καθως ξεπέρασαν κατά πολύ τα πενήντα χρόνια ηλικίας» 29/6/015

«Η θλίψη όμως είναι μεγαλύτερη αντικρίζοντας τον Νίκο Μιχαλολιάκο να παίρνει βίζα νομιμοποίησης από την Αριστερά.» 30/6/015
Μαζί με την τεράστια προπαγάνδα που εφιστάμεθα όλοι μας για το περιβόητο δημοψήφισμα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν απ’ το κάδρο και οι ύβρεις κατά της Χρυσής Αυγής.

Στο πρώτο άρθρο, ο κ. Κωνσταντάρας της «καθημερινής», προσπαθεί να μας «ξαναβαφτίσει», έχοντας ως απώτερο σκοπό να μας κάνει ένα και το αυτό με το παρδαλό συνονθύλευμα του Σύριζα. Ξαφνικά ο αυτοπροσδιορισμός μας ως  Έλληνες Εθνικιστές, έφυγε, άλλαξε στρατόπεδο και πήγε στον κόκκινο Πάνο. Εμάς, συνεχίζουν παράτυπα να μας αποκαλούν νεοναζιστική οργάνωση, και αν θέλετε με μία δόση μπολσεβικισμού. Ξαφνικά γίναμε το δεκανίκι του συστήματος, γιατί έτσι θέλει ο αρθογράφος της «καθημερινής». Ξαφνικά οι πολιτικές μας και ιδεολογικές μας θέσεις σβήστηκαν, και ταυτιστήκαμε με τους Συριζαίους, πως αλλιώς θα στεκόταν το παραπάνω άρθρο χωρίς μάλιστα να χλευάσει τη Χρυσή Αυγή;

Στο δεύτερο άρθρο του κ. Δοξιάδη στη «καθημερινή», ο αρθρογράφος έμπλεξε το γάϊδαρο με τη γίδα. Προσπαθεί να ταυτίσει εμάς με τους Συριζαίους, προβάλλοντας ως επιχείρημα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα άλλων εποχών. Ελάτε τώρα, κ. Δοξιάδη, τι φοβόσαστε; Μη σηκώσουμε το Χίτλερ ή μην ξεκινήσουμε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.
Στο τρίτο άρθρο που φιλοξενεί το «έθνος», ο κ. Πατράκης μόλις πληροφορήθηκε ότι ο αρχηγός μας πήρε νομιμοποίηση απ’ την αριστερά έτρεξε να το δημοσιεύσει, ξεχνώντας βεβαίως ποιοί είναι οι παράνομοι, που ουδέποτε ζήτησαν συγνώμη απ’ τον Ελληνικό λαό, για τα αίσχη που του προκάλεσαν κάποιες άλλες εποχές. Άλλη φορά κ. Πετράκη να ξεκινάτε με αυτοκριτική. Αυτό θα σας βοηθήσει, πιστέψτε με.

Όπως καταλαβαίνετε, το «σύστημα», μιας και βάφτισε εν μία νυχτί το κρέας ψάρι, το «όχι» του δημοψηφίσματος σε έξοδο απ’ την Ευρώπη, προσπαθεί να βρεί τρόπους να φορτώσει τη ρετσινιά στη Χρυσή Αυγή.

 Η Χρυσή Αυγή ήταν ανέκαθεν αντιμνημονιακή καθώς επίσης ήταν πάντα θετική στα δημοψηφίσματα για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Χώρα μας. 

Οι  θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για τα παραπάνω ζητήματα περιγράφονται με σαφήνεια στο πρόγραμμα που είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο. Οτιδήποτε άλλο γράφεται απ’ τους καθεστωτικούς είναι εκ του πονηρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...