Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΑΣ;



101-13-α
Με υπερηφάνεια οι Αμερικάνοι αναρτούν ελεύθερα την σημαία στα σπίτια τους.

Οι Έλληνες θα διώκονται;

Απίστευτο και όμως αληθινό. Υπάρχει νόμος ο οποίος απαγορεύει στους Έλληνες πολίτες να έχουν αναρτημένη την Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι ή στην αυλή τους; Και όμως υπάρχει.
Προς επαλήθευση αυτού παραθέτουμε το Άρθρο 1 από το φύλο Αρ. 95 της «Εφημερίδος της Κυβερνήσεως» με ημερομηνία 14η Απριλίου 1981 το οποίο αναφέρει επακριβώς:

Απαγορευόμεναι πράξεις
101-13-β
«Απαγορεύεται η επικόλλησις εντύπων ή χειρογράφων πάσης φύσεως, ως και η καθ οιανδήποτε τρόπον ανάρτησης αναγραφή ή προβολή διαφημίσεων, συνθημάτων, ονομάτων, συμβόλων, ανακοινώσεων ή προσκλήσεων και πάσα εν γένει αναγραφή ή παράστασις επί: α) μνημείων, αγαλμάτων, στύλων και υποσταθμών εταιρειών κοινής ωφελείας, β) της προσόψεως στοών, κιγκλιδωμάτων, τοίχων και γενικώς περιφραγμάτων κτηρίων και κτισμάτων πάσης φύσεως, ως και της επιφανείας των οδών, πεζοδρομίων και των κρασπεδορείθρων αυτών, γ) πινακίδων σημάνσεως οδών και ισόπεδων διαβάσεων, φωτεινών σηματοδοτήσεων κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, ως και πινακίδων αφετηριών και στάσεων δημοσίων μέσων συγκοινωνίας και δ) εις αρχαιολογικούς χώρους. Επίσης δεν επιτρέπεται η τοποθέτησις ή διατήρησις εγκαταστάσεων επί στεγών ή δωμάτων προς διενέργεια του παρόντος εις ύψος πέρα του βάσει του οικοδομικού κανονισμού επιτρεπόμενου ανωτάτου ορίου ακινήτων».
Επομένως όπως ξεκάθαρα αναγράφεται στον παραπάνω διεστραμμένο αυτό νόμο, απαγορεύεται η ανάρτηση της Ελληνικής σημαίας εφόσον αυτή συγκαταλέγεται στην κατηγορία των συμβόλων
.
Γεννημένοι Προδότες

Εάν θέλετε να μάθετε ποιοι είναι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, οι οποίοι προχώρησαν δια νόμου στην απαγόρευση της ανάρτησης του Εθνικού μας Συμβόλου στα σπίτια μας, αλλά και στους αρχαιολογικούς μας χώρους, οφείλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι είναι η Νέα Δημοκρατία επί κυβερνήσεως Γεωργίου Ράλλη.

Αυτός ο διεστραμμένος νόμος έκτρωμα (Ν. 1144/1981) ψηφίστηκε επί Νέας Δημοκρατίας, και μετά ακολούθησαν δύο τροποποιήσεις: Ν. 1491/1984, επί Παπανδρέου και: Ν. 2946/2001, επί Σημίτη, οι οποίες εξυπηρετούσαν τα ίδια ακριβώς συμφέροντα, με την απαγόρευση της Ελληνικής σημαίας σε αρχαιολογικούς χώρους.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ΝΔ από καταβολής της αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πονηρά συγκαλυμμένα κόμματα προδοσίας που πέρασαν  ποτέ από την πολιτική ιστορία της Ελλάδος.
Μαζί με το ΠΑΣΟΚ της Ρεμούλας της Προδοσίας και της Λωποδυσίας ευθύνονται για τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έχουν ποτέ διαπραχθεί κατά του Ελληνικού Έθνους και των Ελλήνων πολιτών.

Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...