Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Χρήστος Παππάς: Συνένοχη σιγή ιχθύος από το “συνταγματικό τόξο” για το έγκλημα της Μαρφίν - ΒΙΝΤΕΟ




Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Χρήστος Παππάς κατά την δευτερολογία του κατήγγειλε το αντισυνταγματικό τόξο που αντί να κρατήσει ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Μαρφίν κρατάει σιγή ιχθύος.
Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αδιαφορεί για τα εθνικά θέματα και την στιγμή που ο γιος του Ερντογάν αλωνίζει στην Θράκη το Υπ.Εξ. βρίσκεται σε απόλυτη ευθυγράμμιση με το αντίστοιχο της Τουρκίας.
Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις είπε ότι ενώ ο Ελληνικός Λαός ψήφισε κατά του μνημονίου  και δυστυχώς έρχονται νέα σκληρά μέτρα από την κυβέρνηση του Σύριζα που συνεχίζει την καταστροφική πολιτική Σαμαρά - Βενιζέλου. Η πρόσφατη διαφοροποίηση του ΔΝΤ είπε ότι βοηθάει την κυβέρνηση να υποδυθεί τους αντιμνημονιακούς αλλά μέρα με την μέρα υποχωρεί ατάκτως από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.
Κλείνοντας είπε ότι ο Σύριζα ακολουθεί τον πολιτικά ανύπαρκτο Σαμαρά οδηγώντας την χώρα στην καταστροφή και στην υποτέλεια.
Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:

Κυρία Πρόεδρε,
Προτού προχωρήσω στην τοποθέτησή μου, θέλω να ρωτήσω τόσο εσάς όσο και την κυρία Κωνσταντοπούλου εάν ενημερωθήκατε από τον αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Λαμπρούλη σχετικά με την πρόταση ,το αίτημά μας προς το Προεδρείο για την τήρηση ενός λεπτού σιγής προκειμένου το ελληνικό κοινοβούλιο να τιμήσει και τους πεσόντας την περίοδο και της σύγχρονης κατοχής δηλαδή της κατοχής του μνημονίου. Οι πεσόντες αυτοί δεν είναι άλλοι από τους αδικοχαμένους δολοφονηθέντες της Marfin που από το χαμό τους σήμερα συμπληρώνονται 5 χρόνια, αλλά και οι χιλιάδες αυτοκτονήσαντες, δολοφονηθέντες στον βωμό της νεοταξίτικης, νεοφιλελεύθερης μνημονιακής πολιτικής.
Το προεδρείο και τα κόμματα τήρησαν μέχρι την ώρα που σας ρωτώ όχι ενός λεπτού σιγή προς τιμή αλλά τήρησαν σιγή ιχθύος σχετικά με την πρότασή μας με την οποία προσβλέπουμε σε μία ομοφωνία όλων των κομμάτων ανεξαρτήτως πολιτικών διαφορών, που συνάδει με την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Την ενός λεπτού σιγή δεν την ζητά, κυρία Πρόεδρε η Χρυσή Αυγή, την ζητά ο ελληνικός λαός!
Θα ήθελα επίσης με αφορμή των όσων ακούγονται δύο μέρες τώρα σε αυτήν εδώ την αίθουσα να τονίσω ότι καλά είναι τα νομοσχέδια, εμεις τα εξετάζουμε υπεύθυνα,  και παίρνουμε θέση παρών όχι, ναι, αναλόγως την περίπτωση προσπαθώντας να κάνουμε μια υπεύθυνη και δημιουργική αντιπολίτευση. Η κυβέρνηση, λοιπόν, αυτή την στιγμή εφαρμόζει μια επικοινωνιακή πολιτική και δεν γνωρίζω εάν ηθελημένα ή όχι κοιτάει το δένδρο και όχι το δάσος. Και το λέγω τούτο διότι την στιγμή  αλωνίζει ο γιός Ερντογάν στην Θράκη μας, την ώρα που το Υπουργείο Εξωτερικών βρίσκεται σε απόλυτη ευθυγράμμιση και δημιουργική υποτέλεια με το αντίστοιχο Υπουργείο της γείτονος. Χθες μετείχαμε στο εθνικό συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής, όπου τονίσαμε εκτός των άλλων την πάγια θέση μας που είναι: «Η άμεση ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ και η αναζήτηση νέων στρατηγικών και συμμαχιών. Διαπιστώσαμε δυστυχώς, ότι τίποτα δεν άλλαξε στο υπουργείο Εξωτερικών.
Η γερμανική Ευρώπη και η νεοταξίτικη Αμερική συνεχίζουν να απαξιώνουν τον περήφανο λαό μας. Την στιγμή που γίνονται όλα αυτά κι αυτό είναι το δένδρο και το δάσος που προανέφερα, εμείς καλούμεθα από την κυβέρνηση να πάρουμε θέση σε δευτερεύοντα και τριτεύοντα  ζητήματα. Δεν σημαίνει αυτό ότι το συζητούμενο νομοσχέδιο και η δημόσια διοίκηση δεν είναι σοβαρή υπόθεση. Δεν αρνούμεθα ότι καλό είναι να υπάρχει κοινοβουλευτικό έργο, δεν ξεχνάμε την περίοδο την προηγούμενη όπου κοινοβουλευτικό έργο υπήρχε μόνο όταν είχαν τελειώσει οι μεταφράσεις και είχαν ολοκληρωθεί τα mail από την τρόικα. Το νομοσχέδιο σας σήμερα εμπεριέχει βαρύγδουπους τίτλους και προπαγανδιστικά τρυκ.
Ο κόσμος, ο ελληνικός λαός έχει χορτάσει από προπαγάνδα. Ο λαός δεν θέλει επικοινωνιακή πολιτική. Ο λαός θέλει αποτελέσματα και προπαντός μην ερμηνεύετε την θέληση του λαού κατά το δοκούν. Ο Λαός ψήφισε αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ. Ψήφισε ΟΧΙ στο μνημόνιο. Ο Λαός ψήφισε κατά πως του είπατε την ελπίδα που έρχεται. Και δυστυχώς δεν έρχεται καμία ελπίδα, έρχεται θύελλά, έρχονται νέα σκληρά μνημονιακά μέτρα για τους Έλληνες. Δεν θα την πείτε μνημόνιο. Θα την πείτε έντιμη συμφωνία. Σας βολεύει η διαφοροποίηση του ΔΝΤ για να υποκριθείτε τους αντιμνημονιακούς. Αργά, μεθοδικά, επιταχυνόμενα βεβαίως, το βλέπουμε μέρα με την ημέρα, η κυβέρνηση υποχωρεί ατάκτως επί των προεκλογικών εξαγγελιών της. Δεν σχίζει το μνημόνιο, σχίζει το πρόγραμμά της.
- Διατήρηση ΕΝΦΙΑ
- Αύξηση κατά 30% της έκτακτης εισφοράς για εισοδήματα άνω των 30.000
- Νέου τύπου μνημονιακές συμβάσεις εργασίας.
- Τέλος στις πρόωρες συντάξεις.
- Και φυσικά τέλος η δέσμευση για αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ.
- Καμία δέσμευση, απόσυρση θα έλεγα της δέσμευσης για παροχή 13ης σύνταξης στους χαμηλοσυνταξιούχους.
- Φυσικά καμία κουβέντα για τη αποκατάσταση των ληστευθέντων από τους Σαμαρά – Βενιζέλο ομολογιούχων.
Αυτό είναι το πραγματικό πρόγραμμα της νεοφιλελεύθερης αριστερής κυβέρνησης. Οι πούροι νεοφιλελεύθεροι της ΝΔ σας καλούν επειγόντως για συμφωνία. Και η στάση σας δείχνει ότι θα κάνετε το χατίρι στον ανύπαρκτο πολιτικά αρχηγό της αξιωματικής, τουλάχιστον με τα αποτελέσματα του περασμένου Ιανουαρίου, αντιπολίτευσης. Τον πρύτανη του ραγιαδισμού και μερκελισμού, Αντώνη Σαμαρά. Ακολουθώντας τα χνάρια του Σαμαρά οδηγείτε την χώρα στην καταστροφή και στην υποτέλεια. Αν τελικώς προδώσετε τους ψηφοφόρους σας, τον αντιμνημονιακό σας λόγο, προδώσετε τις ελπίδες του ελληνικού λαού θα τον βρείτε απέναντι. Θα μας βρείτε απέναντι. Εμάς τους Χρυσαυγίτες σταθερούς Έλληνες Εθνικιστές, πιστούς στην πατρίδα και την κοινωνική δικαιοσύνη. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-atakth-upochwrhsh-suriza-apo-tis-proeklogikes-tou-desmeusei#ixzz3ZMoyYrcu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...