Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

EMΠΡΟΣ-Aπό την Σύνταξη-Φ.86


Σταθερά, Αληθινά Εθνικιστικά, Ειλικρινά Πατριωτικά, η εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ ενημερώνει, σχολιάζει, ερευνά και αποκαλύπτει, με αποκλειστικές ειδήσεις και άρθρα γνώμης των συνεργατών της.
Στο σημερινό φύλλο παρουσιάζουμε αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για τα συμφέροντα, πολιτικά και οικονομικά, που οδήγησαν την χώρα μας στο δίχτυ των Μνημονίων και εξακολουθούν να πίνουν το αίμα του λαού μέχρι τελευταίας σταγόνας.
Ξεσκεπάζουμε τους σκιώδεις κυβερνήτες, τους επιχειρηματίες πίσω από τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου, και δίνουμε συγκεκριμένα στοιχεία για το σκάνδαλο των συμβάσεων της Αττικής Οδού. Ενώ η υγιής επιχειρηματικότητα θα μπορούσε να αναδείξει τους αστείρευτους πόρους της Ελλάδας σε αιχμή του δόρατος για την πρόοδο της χώρας και την αναγέννηση της Πατρίδας μας, κάποιοι επιχειρηματίες επιλέγουν να πλουτίζουν ληστεύοντας τον εθνικό πλούτο, περιφρονώντας τους θεσμούς και την δημοκρατία, με την συνενοχή των πολιτικών του αυτοαποκαλούμενου «συνταγματικού τόξου». Με ένα πολιτικό σύστημα που χρησιμοποιείται και απειλείται από Χριστοφοράκους, σε μια χώρα που γκρεμίζεται και εκβιάζεται από άτομα με σκοτεινό παρελθόν όπως ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Σόιμπλε, η ανάγκη για μια εθνική απάντηση είναι επιτακτική.
Σε αυτήν την πολιτική συγκυρία που εμφανίζεται ιδιαίτερα οξεία στην Ελλάδα αλλά αγκαλιάζει το ίδιο επιτακτικά ολόκληρη την Ευρώπη, οι υγιείς δυνάμεις των Εθνών αναζητούν διεξόδους. Το οικοδόμημα της Ευρωπαϊκής Ενωσης κλυδωνίζεται και οι Εθνικιστές είναι παρόντες για να προετοιμάσουν την επόμενη μέρα που θα ανήκει σε μια νέα, ειλικρινή και ισότιμη συνεργασία μεταξύ ανεξαρτήτων Εθνών.
Η εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας απέδειξε ότι δεν υπάρχουν πρόσκαιρες, μεσοβέζικες λύσεις τις οποίες να μπορεί να εμπιστευθεί ο Ελληνικός Λαός. Οι συνθήκες ωριμάζουν και η απαίτηση αλλά και η απάντηση στο αίτημα για ένα νέο ξεκίνημα είναι πλέον ορατή.
ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑ
(Δημοσιεύεται στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ που, λόγω της Καθαράς Δευτέρας,  κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...