Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη συναγωνιστή Χρήστου Παππά στο Ράδιο Cosmos Κεφαλονιάς μέσα από τα κελιά της Τιμής
Ο παράνομα προφυλακισμένος βουλευτής Επικρατείας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς έδωσε συνέντευξη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού στον ραδιοφωνικό σταθμό Cosmos 96,5 της Κεφαλονιάς στον δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Αλοϊζο.

Ο Χρήστος Παππάς επισήμανε τις δυσκολίες επικοινωνίας που αντιμετωπίζουν όλοι οι παράνομα προφυλακισμένοι Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου, να διεξάγουν τον προεκλογικό τους Αγώνα μέσα από τα κελιά της Τιμής από ένα και μοναδικό καρτοτηλέφωνο, καθώς απαγορεύεται κάθε διαφορετικός τρόπος επικοινωνίας. Όλα τα ΜΜΕ έχουν αποκλείσει την Χρυσή Αυγή, πλην ορισμένων εξαιρέσεων.Κατήγγειλε τον εισαγγελέα που την Πέμπτη έκανε αρνητική εισήγηση στην δίκαιη αίτηση των Βουλευτών για αποφυλάκιση ώστε να μπορέσουν να λάβουν μέρος στις εκλογικές διαδικασίες επί ίσοις όροις.
Επιπροσθέτως, αναφέρθηκε στα υπόγεια του Μαξίμου που μέσω διαφόρων δημοσιογράφων εκβιάζουν την Δικαιοσύνη, παραθέτοντας το δημοσίευμα της ιστοσελίδας του Γιώργου Τράγκα όπου μιλάει για μια ψευδή διαρροή πως η υπόθεση της Χρυσής Αυγής έχει λήξει με παραπεμπτικό βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει, αλλά με τον τρόπο αυτό προσπαθεί ο Σαμαράς να εκβιάσει την Δικαιοσύνη προς αυτήν την απόφαση.
Αυτή η παραδικαστική παράγκα που έχει στήσει ο Αθανασίου καταρρέει, καθώς όλα δείχνουν ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να ξαναβγεί ούτε βουλευτής και ο Σαμαράς παίρνει το βάρος αυτής της ανομίας έναντι του ελληνικού λαού και της Δικαιοσύνης. Ο Χρήστος Παππάς επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή ζητάει να γίνει δίκη, ώστε να αποδειχθεί η σκευωρία και να αθωωθούν όλοι πανηγυρικά. Με την άνοδο της Χρυσής Αυγής ξεκινάει και η ελπίδα του ελληνικού λαού.



Το κατεστημένο φοβάται την Χρυσή Αυγή γιατί είναι μια ανεξάρτητη δύναμη που δεν εμπλέκεται με πρεσβείες, με συμφέροντα ή με μεγαλοεργολάβους. Είναι γνωστό πλέον σε όλο τον κόσμο ότι η δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου είναι εκτρωματική ενώ η ίδια αθωώνει του βουλευτές. Από αυτό αποκαλύπτεται ότι οι διώξεις είναι πολιτικές.
Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που μάχεται για τις Ιδέες του χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση, βασισμένη σε μια τροπολογία που φωτογράφιζε το κόμμα και η οποία είχε έρθει στην Βουλή πριν αρχίσουν τις διώξεις. Άλλο ένα παράδειγμα είναι η συνέντευξη Βορίδη, ο οποίος προανήγγειλε πως η Χρυσή Αυγή θα διωχθεί ως εγκληματική οργάνωση πριν τις διώξεις.
Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς πρόσθεσε πως η Χρυσή Αυγή δεν θα συνεργαστεί με κανένα κόμμα, ούτε με τους τοκογλύφους (ΝΔ) αλλά ούτε και με τους μπολσεβίκους (ΣΥΡΙΖΑ) ενώ και οι δύο αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Αν παρ’ όλα αυτά δοθεί διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στην Χρυσή Αυγή, φυσικά και θα την εκμεταλλευτεί προτείνοντας άτομα που δεν είναι βουλευτές, από τεχνοκράτες, άτομα αναγνωρισμένου κύρους που θα καλύπτουν όλους τους πολιτικούς χώρους, αλλά δεν θα έχουν χαρακτηριστεί πολιτικά σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Σχολίασε τα γεγονότα στην Γαλλία λέγοντας πως είναι δυστυχώς ένα φαινόμενο που βρίσκεται πολύ κοντά στην Ελλάδα καθώς στην Χώρα μας υπάρχουν κρύπτες με όπλα και η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη λόγω της ελεύθερης εισροής των λαθρομεταναστών.
Η Χρυσή Αυγή μένει πιστή στις Ιδέες της και οι βουλευτές της δεν έχουν γίνει προδότες, ούτε ριψάσπιδες με αντάλλαγμα την ελευθερία τους.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...