Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ : ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ





Φυλακές Κορυδαλλού 17/10/2014

Μετά από μελέτη της προτάσεως του θαυμαστή και μιμητή του μυθιστοριογράφου Νίκου Φώσκολου, εκτιμώ πως η πρόταση Ντογιάκου, αυτού του κατά Μπαλτάκον «υποχειρίου του Σαμαρά», στην οποία κατηγορείται σύσσωμο το κόμμα, οι οπαδοί, οι ψηφοφόροι και υποστηρικτές και πρωτίστως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ως «εγκληματική οργάνωση» και όπου προτείνεται η παραπομπή τους σε δίκη, πέραν της κακοστημένης και αθλίας της πλοκής, απουσία και ενδεία επιχειρημάτων-αποδείξεων, που την καθιστούν όχι μόνο «έκθεση ιδεών» η οποία εκθέτει ανεπανόρθωτα  το όποιο κύρος έχει απομείνει στην Ελληνική Δικαιοσύνη, αναδεικνύει συγχρόνως ένα μείζον πολιτικό ζήτημα.

Η πρόταση Ντογιάκου, που δεν είναι πρόταση εισαγγελικού λειτουργού, αλλά ασύνδετη και ατέρμονη παράθεση των ευσεβών πόθων του, δια των οποίων αντικατοπτρίζονται οι ευσεβείς πόθοι και οι φρούδες ελπίδες του Σαμαρά για ολιγόμηνη εισέτι παραμονή στους θώκους της εξουσίας, όχι μόνο πέφτουν στο κενό αλλά δημιουργούν και ένα πολιτικό-δικονομικό αδιέξοδο, πρωτοφανές και πολύ επικίνδυνο για την δημόσια ζωή, την διακίνηση των ιδεών και την ομαλή λειτουργία της Πολιτικής και του Πολιτεύματος.

Δια του πορίσματος τίθεται το αδύνατον να απαντηθεί με όρους πολιτικούς, δικονομικούς και λογικής ερώτημα: Πώς είναι δυνατόν οι «εγκληματίες» βουλευτές της Χρυσής Αυγής, εκπροσωπώντας εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων, να ομιλούν, να τοποθετούνται, να ψηφίζουν και να νομοθετούν βάσει του λειτουργήματος το οποίο τους απέδωσε ο Ελληνικός Λαός, στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου;

Πώς είναι δυνατόν οι καταδικασθέντες από τα κανάλια της διαπλοκής και από τους πολιτικούς τους αντιπάλους, προτού καν παραπεμφθούν ή δικαστούν, να δύνανται να νομοθετούν δια λογαριασμό του Ελληνικού Λαού στα πλαίσια της λειτουργίας της Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας η οποία υποτίθεται ότι ισχύει στην Ελλάδα;

Πώς είναι δυνατόν μια «εγκληματική οργάνωση»-κόμμα να καταγράφεται δημοσκοπικά ως η 3η πολιτική δύναμη του τόπου;

Το παραμύθι δεν δένει και η σκευωρία-ατιμία Σαμαρά-Βενιζέλου αποκαλύπτεται. Την αποκαλύπτουν τα γραπτά ενός εγκάθετου γυμνοσάλιαγκα, επίορκου εισαγγελικού λειτουργού. Οι Έλληνες πλέον κατάλαβαν ότι όλα έγιναν για την αρπαγή ψήφων και ενδεχομένως για την παράνομη εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, σε μια κολοβή Βουλή των 282.

Όλα ήσαν καλά μέχρι εδώ.

Τώρα όμως τα πράγματα αρχίζουν να στραβώνουν. Όλο και περισσότεροι Έλληνες καταλαβαίνουν πόσο αντισυνταγματικά και παράνομα δια των καναλιών λειτουργεί η εκτελεστική, νομοθετική και δικαστική εξουσία, οι οποίες ξεγυμνωμένες αλλά και σάπιες εκτίθενται στα μάτια του Ελληνικού Λαού.Εκτίθενται από του Σεπτεμβρίου 2013 όταν αυτές οι διαπλεκόμενες εξουσίες μαζί με τον Τύπο έδωσαν το πράσινο φως στην γκανγκστερική και μαφιόζικη απόφαση Σαμαρά να κινηθεί ποινικά ενάντια στους πολιτικούς του αντιπάλους. Χωρίς να νοιώθουν το μέγεθος του ατοπήματος και της παρανομίας για την οποία εγκαλούνται πλέον και από αυτά τα ίδια τα στελέχη και βουλευτές ευρισκομένους εντός του κόλπου της συγκυβέρνησης.

Και φυσικά δεν καταλαβαίνουν, όπως δεν γνωρίζουν τα στοιχειώδη που θα έπρεπε να πράξουν για να διασφαλίσουν ευημερία και εθνική ασφάλεια στους Έλληνες. Αμερικανοτραφείς, ανεπάγγελτοι μεγαλοαστοί, απόφοιτοι φυτωρίων απάτριδων και θεληματικών πρακτόρων, νόμισαν πως η ελληνική πολιτική ζωή ομοιάζει με παιχνίδι που έπαιζαν στις φοιτητικές λέσχες των αμερικανικών πανεπιστημίων και κολλεγίων.
Νόμισαν πως η πολιτική ζωή είναι όμοια με αμερικανικό μπιλιάρδο που έπαιζαν οι φίλοι συμφοιτητές Αντώνης και Γιωργάκης στα φοιτητικά τους χρόνια. «Χτύπα αυτή την μπίλια, και δες αν πέσει στην τρύπα». Όμοιο με αυτό που πράττουν και στις πολιτικές τους αποφάσεις και επιλογές. «Ας κάνουμε αυτό που μας υπαγορεύουν», όπως ομολόγησε προσφάτως και ο Βενιζέλος, «και ας γίνει οτιδήποτε».

Στην περίπτωση του Εθνικιστικού Κινήματος όμως, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Δεν θα γίνει οτιδήποτε.

Στοχοποίησαν την Χρυσή Αυγή και την παρουσίασαν ως την «μαύρη μπίλια» του συστήματος. Το κτύπημα όμως της μαύρης μπίλιας για να μπει σε τρύπα του πολιτικού τραπεζιού, αυτομάτως σημαίνει ότι ο παίκτης-πολιτικός χάνει το παιχνίδι.

Ό,τι και να γίνει, αγαπητοί φίλοι, το χάνουν το παιχνίδι. Ο,τι και να κάνουν, είτε με μας στη φυλακή είτε εκτός, τελικός νικητής θα αναδειχθεί το Δίκιο, η Αλήθεια και ο Ελληνικός Λαός.

Ό,τι και να κάνουν θα οδηγήσουν τον ρουν της Ιστορίας προς την τελική πραγματοποίηση αυτού που λέγε-λέγε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, ελπίζει ο Ελληνικός Λαός. Ό,τι και να κάνουν δεν αργεί η ώρα που θα φύγουν με ελικόπτερα. Και τότε η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα, ακμαία και δυνατή.

ΧΡΗΣΤΟΣ Η. ΠΑΠΠΑΣ

Βουλευτής Επικρατείας
Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

Πολιτικός Κρατούμενος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...