Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ώρα πρωτοβουλιών για την Χρυσή Αυγή


Ώρα πρωτοβουλιών για την Χρυσή Αυγή


Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας “Εμπρός“, Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη “Εγέρθητι”


Με το τέλος της θερινής κοινοβουλευτικής ανάπαυλας και την αναμενόμενη επίθεση φιλίας του Σαμαρά προς τον Ελληνικό λαό από του βήματος της ΔΕΘ, η πολιτική ζωή της χώρας μπαίνει σε εντατικούς προεκλογικούς ρυθμούς. Το άνοιγμα προς παλαιοκομματικά στελέχη και οι φήμες για την αναζήτηση «Εθνικιστών» που θα είναι πρόθυμοι να φτιάξουν το νέο «ανάχωμα» που ονειρεύεται ο Σαμαράς, απέναντιστην Χρυσή Αυγή, δείχνουν το δρόμο που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία.
Στροφή προς τα Δεξιά, όχι βεβαίως με ιδεολογικά αλλά με απροκάλυπτα ψηφοθηρικά κίνητρα. Τα αποτελέσματα της πρωτοκαθεδρίας που ονειρεύεται ο ασθενής του Μαξίμου, τα διαπιστώνουμε: συγκυβερνήσεις-κλόουν με ΠΑΣΟΚ και Καρατζαφέρη και η Δεξιά αιχμάλωτη του Βαγγέλη Βενιζέλου. Οι Δεξιοί έχουν φύγει από την ΝΔ χωρίς επιστροφή και όσοι απέμειναν στα αραχνιασμένα στελέχη της «λαϊκής δεξιάς» που ψήφισαν με βαριά καρδιά αλλά ελαφρύ χέρι τα μνημόνια και την καταστροφή της χώρας και του λαού, θα στείλουν όσους τους στήριξαν κατ’ ευθείαν στην Χρυσή Αυγή.
Οι Έλληνες Εθνικιστές από την πλευρά τους, οφείλουν να αδράξουν την πολιτική ευκαιρία που παρουσιάζεται για το Κίνημα και την Πατρίδα. Η παγκόσμια συγκυρία ευνοεί την ανάληψη πρωτοβουλιών εκ μέρους της Χρυσής Αυγής. Οσο δύσκολη και αν καθιστά την άσκηση πολιτικής η επί ένα περίπου έτος δίωξη και η παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών της, αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος να αναζητήσει τον διεθνή ρόλο που αναλογεί στην Ελλάδα και τους Εθνικιστές.
Η Χρυσή Αυγή έχει αναπτύξει εδώ και χρόνια σοβαρές πολιτικές σχέσεις με Ρώσους πολιτικούς. Με την είσοδό της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αλλά και μετά τις πολιτικές εις βάρος της διώξεις, το ενδιαφέρον του ρωσικού παράγοντα μεγιστοποιήθηκε. Να θυμίσουμε μόνον την πρόσφατη επίσκεψη των Βουλευτών Ελένης Ζαρούλια και Αρτέμη Ματθαιόπουλου στην Μόσχα, καθώς και την θερμή επιστολή του ηγέτη του Εθνικού κόμματος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, παλαιού γνώριμου του Νίκου Μιχαλολιάκου, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «Τα κόμματά μας αγωνίζονται για κοινές αξίες και ενδιαφέρονται πρώτα απ’ όλα για τους πολίτες των κρατών μας. Εκτιμούμε ιδιαιτέρως τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την προσέγγιση Ελλάδος και Ρωσίας. Αναγνωρίζοντας ότι οι Ιδέες που υπηρετούμε βρίσκονται πολύ κοντά επιθυμούμε την περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των κομμάτων μας».
Την ώρα επομένως που η Ευρωπαϊκή Ενωση συμπεριφέρεται ως μεγαλοτσιφλικάς σε κολίγους απέναντι στην Πατρίδα μας. Την ώρα που ο Αμερικανικός παράγοντας δεν τολμά να παρέμβει ούτε λεκτικά στο ζήτημα της παραβίασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δημοκρατικά εκλεγμένων βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Την ώρα που οι Ελληνες αγρότες υφίστανται μια πρωτοφανή καταστροφή με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης η οποία εμμένει στην πολιτική της υποταγής.
Η Χρυσή Αυγή διαθέτει ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα που ούτε θέλουν ούτε μπορούν να έχουν οι κυβερνητικοί συνέταιροι, ούτε η αντιπολίτευση. Εχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Ρωσικό παράγοντα. Ετούτη τη στιγμή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη της χώρας η οποία με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα των Ελλήνων Αγροτών. Είναι η μόνη που πιστεύει στην δύναμη του Λαού και την ιερότητα της Ελληνικής Γης.
Ο μηχανισμός της Χρυσής Αυγής έχει την δυνατότητα να έρθει σε επικοινωνία και να μεσολαβήσει μεταξύ Ρώσων αγοραστών και των Ελλήνων αγροτών ώστε να προωθηθούν οι εμπορικές μας σχέσεις και να περιοριστεί η διείσδυση του τουρκικού παράγοντα. Είναι μια επιλογή δύναμης και ευθύνης την οποία μπορεί και πρέπει να αναλάβει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Ειρήνη Δημοπούλου – Παππά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...