Κυριακή 20 Απριλίου 2014

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Αληθώς Ανέστη η Πατρίδα



Αληθώς Ανέστη η Πατρίδα


Μήνυμα Αντίστασης και Αγώνα του πολιτικού κρα­τούμενου Χρήστου Παππά


Μέσω της εφημερίδος μας ,αυτής της αδέσμευτης φωνής των ελλή­νων μαχητών της Ελευθερίας σας αποστέλλω το μήνυμα και τις Ανα­στάσιμες ευχές ή καλύτερα την Ανα­στάσιμο βεβαιότητα καθώς αυτή η βεβαιότητα αποτελεί ομολογία Πίστεως και στάση ζωής.
Το μήνυμα αυτό απευθύνεται σ’ όλους τους Έλληνες και σε όλες τις Ελληνίδες της κυρίως Ελλάδος οι οποίοι δοκιμάζονται προδομένοι από τους συγχρόνους Ιούδες της Πατρίδας μας, απευθύνεται στους Έλληνες της διασποράς μα πρωτίστως απευθύνεται στους μαρτυρικούς και λησμονημένους αδελφούς μας του αλύτρωτου και σκλάβου ελληνισμού.
Τούτη την Άνοιξη του 2014 «ακόμα αυτή την άνοιξη ραγιάδες – ραγιάδες…» εμείς οι χρυσαυγίτες εθνικιστές κρατάμε ψηλά την Σημαία της Ελευθερίας, παλεύουμε και αγω­νιζόμαστε για την ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
Τούτη την άνοιξη που η Πατρί­δα μας στενάζει κάτω από τον ζυγό μιας στυγνής δικτατορίας, μιας κλί­κας διεφθαρμένων και υποταγμένων ανθελλήνων, μιας μιαρής σέχτας πολιτικάντηδων του «συνταγματικού τόξου», υπάρχουμε εμείς. ΥΠΑΡ­ΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ενάντια σε αυτούς που υπακούουν πιστά στα κελεύ­σματα των διεθνών τοκογλύφων του κεφαλαίου και οι οποίοι σταυρώνουν την Ανθρωπότητα και την Ελλάδα.
Πιστό εργαλείο και σύμμαχος αυτής της δικτατορίας και των Σταυ­ρωτήδων, η πλειοψηφία των ΜΜΕ που ασκεί μια άνευ προηγουμένου ψυχολογική βία στους ανυπεράσπι­στους Έλληνες.
Ο ρόλος αυτών των διεφθαρμένων εργολάβων της Σταύρωσης του Λαού μας, βρίσκει την ακριβή του περι­γραφή στο απόσπασμα των εγκωμί­ων της Μεγάλης Παρασκευής: «…βόθρος βαθύς το στόμα Εβραίων παρανόμων».
Την στιγμή αυτή όπου το Θείο Πάθος κορυφώνεται και ο Λυτρωτής Χριστός και Θεός ημών «Ο συνέχων τα πάντα επί Σταυρού ανυψώθη, και θρηνεί πάσα η Κτίσις…», την ίδια στιγμή σταυρώνεται ένας ολόκληρος Λαός.
Την ίδια στιγμή προδότες και ανθέλληνες παρασκηνιακά διαμοιρά­ζουν τα ιμάτια του νεοελληνικού κρά­τους οδηγώντας το στον διαμελισμό και σε μία νέα εθνική καταστροφή.
Την στιγμή αυτή, για όλους εμάς, για όσους ζωντανούς, δεν χρειάζο­νται θρήνοι και κλάψες. Δεν πρέπουν θρήνοι και λιποψυχία σ’ όσους ρέει στις φλέβες τους αίμα Ελληνικό. Ένα πρέπει: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ!
Την ώρα τούτη η σκέψη μου καθώς και όλων των Ελλήνων Εθνικιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρίσκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, βρί­σκεται δίπλα σ’ όλους τους Έλληνες που προσδοκούν την ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
Σ’ αυτούς τους Έλληνες απευθύ­νομαι όχι μόνο για να ευχηθώ μα για να τονίσω πως το λαμπρό αύριο της Ελευθερίας δεν έρχεται με ευχές μα κατακτάται με θυσίες και αγώνες. Αδέλφια μου, «για να γυρίσει ο Ήλιος θέλει δουλειά πολλή», δεν θέλει κιο­τήδες και σκλάβους, θέλει ανθρώπους με ελεύθερο πνεύμα, θέλει εθνεγέρτες και φλογερούς μαχητές!
Έλληνες, να έχετε Πίστη! Πίστη στον Θεό και Πίστη στο Αύριο.
Ο Θεός έβαλε την υπογραφή Του για την Ελευθερία της Πατρίδος και δεν την παίρνει πίσω, όπως έλεγε κι ο Στρατηγός.
Αγωνιστείτε για την ΑΝΑΣΤΑΣΗ! Δώστε την δυνατότητα στα παιδιά σας να λένε με βεβαιότητα ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ! Αληθώς Ανέστη η Πατρίδα μας!
Με ταγό την δύναμη της Αντίστα­σης και της Ελευθερίας , την ανυπότα­κτη δύναμη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όλοι μας στον δίκαιο αγώνα για ΠΑΤΡΙΔΑ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
ΧΡΗΣΤΟΣ Η. ΠΑΠΠΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ
ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

(Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Αρ.Φύλλου 872)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...