Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ


samaras (2) 
Γράφει ο Αντίοχος. 

Διάβασα μετά μεγάλης προσοχής την ανοικτή επιστολή του προφυλακισμένου βουλευτή μας, Χρήστου Παππά, προς τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υφυπουργό των Εξωτερικών Κωνσταντίνο Τσιάρα και ειλικρινά σ’ ένα σημείο… κόλλησα:
«Σας ρώτησα γιατί τα κάνει όλα αυτά ο Σαμαράς. Σας είπα χαρακτηριστικά «Μα τρελός είναι;» εκτεινομένης της συζητήσεως εκ μέρους μου και στην αναφορά κάποιων φημών. Με εκπλήξατε όταν μου απαντήσατε με απορία: «Το ξέρεις και συ;»

Άραγε, τι ήθελε να πει ο βουλευτής;

Χθες πάλι, ο «Βηματοδότης» έγραψε τα εξής… περίεργα (τουλάχιστον): 
«Φαρυγγίτιδα ταλαιπωρεί εδώ και δέκα ημέρες τον υπουργό Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα. Την Παρασκευή, όταν πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου… Ο κ. Σαμαράς πρόσεξε κάτι στη φωνή του κ. Στουρνάρα. Τον ρώτησε τι έχει και ο υπουργός Οικονομικών του είπε: «Με ταλαιπωρεί φαρυγγίτιδα». Τι νομίζετε ότι έκανε ο κ. Σαμαράς; Του είπε: «Κάτσε σε μια καρέκλα και περίμενε». Άνοιξε το συρτάρι του γραφείου του και του έδωσε δύο… αντιβηχικά και ένα αντιπυρετικό: «Είναι δικά μου αλλά τώρα δεν τα χρειάζομαι. Κράτα το κουτί, στο χαρίζω» του είπε. Το εντυπωσιακό είναι ότι, όπως πρόσεξε ο κ. Στουρνάρας, το συρτάρι ήταν γεμάτο φάρμακα για τη φαρυγγίτιδα».

Φαρυγγίτιδα; Έτσι το λένε τώρα;

Και τι σχέση μπορεί να έχουν όλα τα παραπάνω με όσα είπε στη βουλή, στις 19 Ιουνίου του 2011, ο Γιώργος Καρατζαφέρης:
«Εγώ τον συμπαθώ τον κύριο Αντώνη Σαμαρά και θα του κάνω ένα δώρο που θα το διαβάσει: Ένα μυθιστόρημα που έχει γράψει η γιαγιά του, η Πηνελόπη Δέλτα, ο «Τρελαντώνης».

Λέτε να ξέρει να μας πει ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο αποκαλούμενος και «ψυχίατρος του Μαξίμου»;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...