Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Πάλι ονειρεύονται ότι μας… «τέλειωσαν» - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Πάλι ονειρεύονται ότι μας… «τέλειωσαν» - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ
«Όρθιοι στην άκρη της γης
εξακοντίζουμε την πρόκλησή μας
στ’ αστέρια».
ΦΙΛΙΠΠΟ ΤΟΜΑΖΟ ΜΑΡΙΝΕΤΙ
Σε περασμένους χρόνους η εφημερίδα μας είχε στην προμετωπίδα του τίτλου της την φράση «Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ»Το νόημα αυτής της φράσεως δεν είχαν, δεν έχουν και δεν θα έχουν ποτέ την δυνατότητα να αντιληφθούν οι διώκτες μας, οι οποίοι πιστεύουν ότι με τις φυλακίσεις, τις δολοφονίες, την τρομοκρατία και την λάσπη είναι δυνατόν να σταματήσουν την δυναμική πορεία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος των Ελλήνων. Και πώς να το αντιληφθούν οι επαγγελματίες ριψάσπιδες, οι μοιραίοι ουτιδανοί, οι οποίοι στο όνομα της ξενοκρατίας, υπογράφοντας μνημόνια και εκχωρώντας εθνική κυριαρχία, εξουσιάζουν στο όνομα μιας ψεύτικης και κατ’ επίφασιν δημοκρατίας την Πατρίδα των Ελλήνων; Πώς να αντιληφθούν τι σημαίνει ΠΙΣΤΗ οι άπιστοι, όλοι αυτοί οι οποίοι, προς χάριν μιας εφήμερης εξουσίας, έχουν ξεπουλήσει την ψυχή τους στον διάβολο του καπιταλισμού; Μάταιες, λοιπόν, οι προσδοκίες τους, φτερό στον άνεμο και «έπεα πτερόεντα» οι μεγαλόστομες εξαγγελίες τους ότι σταμάτησαν την Χρυσή Αυγή, ότι εξουδετέρωσαν μια για πάντα με τις φυλακές, τις σφαίρες και τις συκοφαντίες ένα Κίνημα Πρωτοπόρο, το οποίο πλέον έχει θεριέψει και είναι φλόγα ακοίμητη μέσα στις καρδιές εκατομμυρίων Ελλήνων. Πριν, όμως, αναφερθώ στο κατά πόσον οι «σταυρωτήδες» της ξενόδουλης εξουσίας μάς «τέλειωσαν», μια παρένθεση για τα θλιβερά και τετριμμένα του μίζερου καιρού μας.
ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ
Εδώ και δέκα και πλέον ημέρες κύριο και πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων ένα αεροπλάνο, που χάθηκε κάπου στην Νοτιοανατολική Ασία. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει, για μια ακόμη φορά, ότι ο παγκόσμιος αφέντης δεν είναι τόσο ισχυρός, όσο θέλουν να μας τον παρουσιάσουν τα κοράκια της παγκοσμιοποίησης, που δεν θέλουν κράτη ΕΘΝΙΚΑ, δεν θέλουν λαούς ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ. Τι απέγιναν, αλήθεια, οι εκατοντάδες δορυφόροι και τα πανίσχυρα παγκόσμια δίκτυα των ρουφιάνων τους σε κάθε γωνιά της γης; Αποδείχθηκαν ανίκανα να ανακαλύψουν τι απέγινε ένα μόλις αεροπλάνο. Αυτό δείχνει ότι ο παγκόσμιος αφέντης, όσο και εάν προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι παντοδύναμος, στην πραγματικότητα είναι ανίσχυρος απέναντι στο μεγαλείο της Θείας Πρόνοιας και στον ανυπέρβλητο ανθρώπινο παράγοντα, ο οποίος θα είναι πάντοτε ισχυρότερος απέναντι στην θέληση, την τεχνολογία και τα όπλα της αμαρτωλής παγκόσμιας εξουσίας. 
Αφήνοντας κατά μέρος τα παγκόσμια, ας επιστρέψουμε στα όσα συμβαίνουν στην χώρα της φαιδράςπορτοκαλέας, στο ψευτορωμαίικο. Όπως ανακοίνωσαν, λοιπόν, οι αρμόδιοι, η Χώρα μας διαθέτει «πρωτογενές πλεόνασμα», μέρος του οποίου πρόκειται να… διανείμει! Ας δούμε τι είναι αυτό το «πλεόνασμα», σε ποιους θα μοιραστεί και πότε. Πρόκειται για μια λογιστική απάτη πρώτου μεγέθους, για μια αριθμητική κυριολεκτικά του Καραγκιόζη. Πλεόνασμα δεν υπάρχει, υπάρχουν όμως εκλογές και ψήφοι… Σε ποιους αποφάσισε η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. να μοιράσει χρήμα; Σε συνταξιούχους και ένστολους. Όσο για τους συνταξιούχους γνωρίζουμε ότι είναι η κατ’ εξοχήν εκλογική πελατεία του Σαμαρά και της παρέας του. Σε όλες τις δημοσκοπήσεις η Ν.Δ. έρχεται πρώτη στους ψηφοφόρους ηλικίας άνω των 65 ετών, αλλά δυστυχώς γι’ αυτήν ΜΟΝΟΝ σε αυτήν την κατηγορία. Θα μοιράσει, επίσης, χρήμα και στους ένστολους. Πότε, όμως, θα το μοιράσει; Στις 9 Μαΐου, δηλαδή μια εβδομάδα πριν τις εκλογές! Μα είναι δυνατόν να πιστεύουν αυτοί, που σκέφθηκαν και αποφάσισαν όλα αυτά, ότι θα εξαγοράσουν την συνείδηση ανθρώπων, που φοράνε στολή, με μια χούφτα ευρώ μια εβδομάδα πριν τις εκλογές; Και, όμως, το πιστεύουν και αυτό δείχνει πόσο απελπισμένοι είναι. Με τέτοια τεχνάσματα έχουν την ανόητη πεποίθηση ότι θα εξαπατήσουν και πάλι τον Ελληνικό Λαό.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «ΤΕΛΕΙΩΣΕ»;
Πέρα, όμως, από τις χυδαίες προεκλογικές παροχές το ένοχο καθεστώς θέλει, για να διατηρήσει τις ελάχιστες ελπίδες επιβιώσεώς του, να κτυπήσει καίρια, να «τελειώσει» την Χρυσή Αυγή. Έτσι, με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση ενός βουλευτού και την διαγραφή ενός άλλου, τα παπαγαλάκια του συστήματος βγήκανε σεργιάνι στα τηλεπαράθυρα της διαπλοκής και άρχισαν παράφωνα να κραυγάζουν: «Εμφύλιος στην Χρυσή Αυγή», «ξηλώνεται η Χρυσή Αυγή», «τέλειωσε η Χρυσή Αυγή», «η Χρυσή Αυγή δεν ευρίσκει υποψηφίους για τις εκλογές» και άλλα πολλά, τα οποία βεβαίως και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, αλλά αποτελούν τους ευσεβείς και μόνον πόθους των παρανόμων πολιτικών διωκτών μας και βεβαίως των αφεντικών τους, των χρυσοκανθάρων της διαπλοκής, των τοκογλύφων των ελπίδων ενός ολόκληρου λαού, που κρατούν στα χέρια τους το χρήμα και την ενημέρωση. 
Στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ η Χρυσή Αυγή είναι μέσα σε ένα καθεστώς στυγνής πολιτικής τρομοκρατίας περισσότερο ΔΥΝΑΤΗ από ποτέ και όχι μόνον δυνατή, αλλά και ΕΝΩΜΕΝΗ γιατί οι προδοσίες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα όχι μόνον δεν λυγίζουν τους Αγωνιστές και τις Αγωνίστριες του Μαιάνδρου, αλλά τους πεισμώνουν ακόμη περισσότερο«γιατί ό,τι δεν μας καταστρέφει μας κάνει περισσότερο δυνατούς».
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΤΕ!
Πίστεψαν ότι, βάζοντάς με φυλακή, θα με λυγίσουν. Πίστεψαν ότι άμα βάλουν και άλλους βουλευτές στην φυλακή, θα σκορπίσουν τον πανικό στις τάξεις του Κινήματός μας. Έφθασαν στο έσχατο σημείο μιας ολοφάνερης τυραννίας και θέλουν να βάλουν φυλακή ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μόνο και μόνο γιατί είναι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Έκαναν και κάνουν ΛΑΘΟΣ! Οι διώξεις όχι μόνον δεν «τελειώνουν» την Χρυσή Αυγή, αλλά την κάνουν περισσότερο δυνατή, πεισμώνουν τους Αγωνιστές της και την δικαιώνουν στην συνείδηση του λαού σαν θύμα παράνομων και αντιδημοκρατικών διώξεων, διώξεων ξεκάθαρα πολιτικών.  
Σε μια πολιτική εκπομπή, την περασμένη εβδομάδα, μίλησε ένας Συναγωνιστής από αυτούς που δέχθηκαν τα πυρά των τρομοκρατών στο Νέο Ηράκλειο. Στην ερώτηση εάν ξαναπήγε, μετά από την ανείπωτη τραγωδία, πάλι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, απάντησε: «ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ»... Και η απάντησή του αυτή, η υπερήφανη απάντηση ενός Χρυσαυγίτη είναι η απάντηση ενός ολόκληρου Κινήματος ενάντια σε φυλακές, σφαίρες και πολιτικές διώξεις.
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pali-oneireuontai-oti-mas-teleiwsan-arthro-tou-n.g.-michaloliakou#ixzz2xPPJtzgx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...