Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Γιατί η ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής διευκολύνει τα σχέδια της Ελλάδος


Η ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής,  θα λειτουργήσει ως αντιστάθμισμα στην ιστορική ανατροπή,  o ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το πρώτο αριστερό κόμμα που θα καταλάβει την πρώτη θέση στην Ελλάδα και ταυτόχρονα θα ευνοήσει τους σχεδιασμούς της χώρας να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο πρόβλημα που είναι η διαχείριση του μη βιώσιμου χρέους. (...)
Η ισχυροποίηση της Αριστεράς εύλογα ισχυροποιεί την ακροδεξιά. 
Η Χρυσή Αυγή δεν εκπροσωπεί τον ναζισμό όπως ορισμένοι φαιδροί υποστηρίζουν αλλά εκφράζει τον παραδοσιακό δεξιό που δεν δέχεται ότι η ΝΔ είναι ο εκφραστής της. 
Ο ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής είναι ο πατριώτης, εθνικιστής δεξιός που βλέπει με πολύ μεγάλο σκεπτικισμό την άνοδο της αριστεράς και βλέπει με πολύ μεγάλο σκεπτικισμό πως παγιδεύτηκε η Ελλάδα στην φθορά των μνημονίων και της παρακμής. 
Όμως η Χρυσή Αυγή από τις πρακτικές του Λεπέν της 10ετίας του 80 χρειάζεται  να υιοθετήσει την στρατηγική της Λεπέν του 2014 η οποία στην Γαλλία είναι πανίσχυρη για να μπορέσει να πείσει περισσότερους ψηφοφόρους να την στηρίξουν. 
Άρα η άνοδος της Αριστεράς στην Ελλάδα χρειάζεται για λόγους φυσικής και πολιτικής ισορροπίας το αντίπαλον δέος και αυτό τον ρόλο θα έχει η Χρυσή Αυγή. 
Η ΝΔ είναι εμφανίζεται στην κοινωνία περισσότερο ως  διαχειριστής των μνημονίων και λιγότερο ως σωτήρας της Ελλάδος….
Η ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής θα είναι προς όφελος της Ελλάδος καθώς θα λειτουργήσει ως αντίπαλο δέος της αριστεράς και ταυτόχρονα η ισχυροποίηση Αριστεράς και ακροδεξιάς – τάση που θα καταστεί πανευρωπαϊκή – ίσως να υποχρεώσει την ισχυρή Ευρώπη του Βορρά να επαναξιολογήσει τα λάθη της και ειδικά την Γερμανία. (...)
Αν χαθεί η ευκαιρία, θα μας βρίζουν με τον χειρότερο τρόπο οι επόμενες γενναίες γιατί ήμασταν ως πολιτικό σύστημα και κοινωνία ανήμποροι και άχρηστοι να δούμε το κοινό συμφέρον. 

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...