Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Η Ευρωζώνη, μία δήλωση της Μέρκελ και μια ομιλία μου στην βουλή το 2012 - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Η Ευρωζώνη, μία δήλωση της Μέρκελ και μια ομιλία μου στην βουλή το 2012 - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Τα τρωκτικά των κομμάτων του κατεστημένου βγαίνουν στα κανάλια και λένε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει πρόγραμμα, δεν έχει προτάσεις. Όλα αυτά, βεβαίως, χωρίς αντίλογο. Έχουν βάλει όλοι τους το Κίνημά μας στο απόσπασμα και αυτό είναι φυσικό, αφού όλοι μαζί δεν είναι τίποτε άλλο από την εγκληματική οργάνωση που κατέστρεψε την Πατρίδα μας. Βλέποντας, όμως, ότι με την λάσπη, με τις φυλακές και τις σφαίρες δεν μπορούν να μας σταματήσουν, αφήνουν να διαρρέει η πληροφορία ότι θα μας θέσουν εκτός νόμου γιατί δήθεν είχαμε σκοπό να ανατρέψουμε το πολίτευμα. Αποδείξεις και στοιχείο γι’ αυτήν την κατηγορία ΟΥΔΕΝ, όμως αυτό δεν ενδιαφέρει, ούτε απασχολεί τους Βισίνσκι και τους Μπέρια της Χούντας του Μνημονίου. Αντίθετα, υπάρχουν δημόσιες δηλώσεις δικές μου και μάλιστα μέσα στην βουλή, δηλώσεις οι οποίες αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο.

«ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ»

Συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2013 στις 11 Νοεμβρίου του 2012 και, παίρνοντας τον λόγο, τονίζω με έμφαση τα παρακάτω, απαντώντας σε όλους αυτούς, που θέλουν την Χρυσή Αυγή παράνομη μέσα στο απέραντο βασίλειο της παρανομίας τους:

«… Θα ήθελα να σας πω ότι επειδή μιλούμε περί κοινοβουλευτικών ηθών και κατά κανόνα κατηγορείται η Χρυσή Αυγή γι’ αυτό το πράγμα. Θέλω να ενημερώσω όσους δεν το γνωρίζουν ότι αυτές εδώ οι καρέκλες είναι πακτωμένες μετά το 1974 και ήταν το πρώτο που έγινε. Γιατί πριν το 1967 που ήταν κινητές έπεφταν καρεκλιές σ’ αυτήν εδώ την Αίθουσα και δεν υπήρχε Χρυσή Αυγή, όπως γνωρίζετε πολύ καλά. Λέει μια λέξη ένας Βουλευτής της Χρυσής Αυγής; Ιερή αγανάκτηση. Λένε τα χίλια μύρια όσα άλλοι - μέχρι και βιβλίο είχαν πετάξει προ μηνών στο Προεδρείο- και δεν τρέχει τίποτα. Τελικά τι φοβάστε από τη Χρυσή Αυγή; Δεν έχουμε τεθωρακισμένες μεραρχίες. Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε πραξικόπημα. Εδώ στη Βουλή είμαστε. Εκφράζουμε μια πολιτική θέση με την οποία μπορεί να είστε εντελώς αντίθετοι αλλά επιτέλους το φρόνημα δεν διώκεται. Και είστε υποχρεωμένοι πιστεύω αυτό να το σεβαστείτε. Εμείς δηλώνουμε περήφανα ότι είμαστε Έλληνες εθνικιστές και αντικαπιταλιστές και αντιμαρξιστές».

Τα παραπάνω λόγια μου ξεκάθαρα απαντούν, και τα γραπτά ως γνωστόν μένουν, στους λυσσασμένους κατηγόρους μας, οι οποίοι με κάθε τρόπο θέλουν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου. Ανάμεσα στους οποίους και δεδηλωμένοι πολιτικοί μας αντίπαλοι, τους οποίους η δικαιοσύνη θεώρησε… αξιόπιστους (!) μάρτυρες.

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ

Στην ίδια ομιλία μου, εκφράζοντας τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, που για τα κανάλια και τις φυλλάδες δεν έχει θέσεις, είπα:

«Η Ελλάδα μπήκε το 1981 στην Ευρωπαϊκή Ένωση με πολλά όνειρα, με πολλούς σκοπούς, πολλούς στόχους. Ένα απ’ αυτά που ελέχθησαν ήταν ότι παύει η τουρκική απειλή. Δεν έπαψε την τουρκική απειλή. Αντιθέτως στη διάρκεια κατά την οποία ήμασταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση ήρθε και το casusbelli για την επέκταση των χωρικών μας υδάτων, όπως γνωρίζετε πολύ καλά.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι ιδέα. Δεν προέκυψε από μια ιδεολογική συγγένεια, όπως προέκυψαν, αν θέλετε, τα κράτη του ανατολικού μπλοκ. Ήταν μια εμπορική συμφωνία. Ήταν ένα εργαλείο. Και έτσι έπρεπε να το χρησιμοποιήσουμε. Εμείς το χρησιμοποιήσαμε εντελώς αντίθετα. Όχι για να αναδημιουργήσουμε την ελληνική οικονομία αλλά για να την καταστρέψουμε.
Είχαμε λαμπρές βιομηχανίες, μας έδιναν δάνεια οι Γερμανοί άφθονα και οι λοιποί εταίροι μας άφθονα. Και φτάσαμε σήμερα όλα τα λευκά είδη που πωλούνται στην Ελλάδα να είναι «Siemens». Εξαφανίστηκαν οι ελληνικές βιομηχανίες όλες. Εξαφανίστηκε η βιοτεχνία. Τσακίστηκε η ελληνική οικονομία.
Πάνω στο θέμα αυτό λοιπόν τίθεται εκβιαστικά ένα δίλημμα. Έχουν υπάρξει και διάφοροι όροι. Συμμορία της δραχμής. Τι είναι η δραχμή δηλαδή; Καμμιά καταραμένη λέξη; Τέσσερις χιλιάδες χρόνια ελληνικής ιστορίας είχαμε χωρίς το ευρώ. Δεν υπήρχαμε σαν έθνος; Αν, λοιπόν, το δίλημμα είναι ευρώ ή δραχμή να το συζητήσουμε. Αν είναι ευρώ ή ελεύθερη Ελλάδα, εμείς, οι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής είμαστε με την Ελλάδα και όχι με το ευρώ. Το ξεκαθαρίζω αυτό. Γιατί όπως δείχνουν τα πράγματα το πράγμα έχει φτάσει πλέον σε ένα σημείο όπου έχει γίνει εθνικό ιδανικό η παραμονή στο ευρώ, αλλιώς καταστρεφόμαστε».

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

Αυτά, τα οποία έλεγα στην βουλή τον Νοέμβριο του 2012 τα επαναλαμβάνω και σήμερα. Όμως, στην ίδια ομιλία μου είπα και άλλα… Πριν όμως σάς τα παραθέσω, αξίζει να θυμηθούμε την δήλωση Μέρκελ, η οποία είδε το φως της δημοσιότητας προ ημερών. Συγκεκριμένα, η Καγκελάριος της Γερμανίας δήλωσε: «Συζητήσαμε προκειμένου να μάθουμε εάν η Ελλάδα θα έπρεπε να φύγει από την ζώνη του ευρώ και πιστεύω ότι, εάν αυτό είχε συμβεί, θα έπρεπε όλοι μας να την εγκαταλείψουμε…».
Τι είπε η Μέρκελ, λοιπόν; Είπε ότι η έξοδος της Ελλάδας από το Ευρώ θα κατέστρεφε ΟΛΗ την Ευρωζώνη. Αυτό είπε και είναι αυτό η μεγαλύτερη απάντηση-διάψευση στους προπαγανδιστές εκβιαστές του συστήματος, δημοσιογράφους και πολιτικούς. Ας δούμε τώρα τι είπα για το θέμα αυτό στον λόγο μου μέσα στο Κοινοβούλιο της 11ης Νοεμβρίου 2012:

«Αν η Ελλάδα βγει από την Ευρωζώνη, θα πληγεί η παγκόσμια οικονομία με το τεράστιο ποσό των 17 τρισεκατομμυρίων 200 δισεκατομμυρίων ευρώ. Πώς συμβαίνει αυτό αλήθεια; Πώς αντέχει στη λογική αυτό; Η Ελλάδα είναι το 2% της ευρωπαϊκής οικονομίας και ίσως το 1 χιλιοστό της παγκόσμιας οικονομίας. Πώς, δηλαδή, το αν θα βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη θα προκαλέσει ζημία 17 τρισεκατομμυρίων 200 δισεκατομμυρίων; Η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή. Γιατί όλα αυτά τα κεφάλαια είναι μια φούσκα, δεν έχουν σχέση με την πραγματική οικονομία. Και αυτή τη φούσκα η Ελλάδα, αν θέλει, κρατάει την καρφίτσα για να τη σκάσει. Αλλά αυτό το πανίσχυρο όπλο που έχουμε στα χέρια μας δεν το χρησιμοποιούμε και υποδουλώνουμε οικονομικά το λαό μας... Έρχομαι στο θέμα που έθεσε η Κυβέρνηση ότι, δηλαδή, η σωτηρία της Ελλάδας είναι η παραμονή στο ευρώ. Λέω ότι πέρα από κάθε οικονομικό μέγεθος αν το δίλημμα είναι ευρώ ή Ελλάδα, εμείς ψηφίζουμε Ελλάδα. Και έχει μια λαμπρή ευκαιρία ο κ. Σαμαράς αύριο που θα πάει στο Eurogroup να τους πει “Ή μας δίνετε την δόση ή βγαίνουμε από την Ευρωζώνη και τρέχετε και δεν φτάνετε”».

Όπως γνωρίζετε, ο Σαμαράς δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο στους τοκογλύφους της Ευρώπης, αντίθετα με ψευτοδιλήμματα και εκβιασμούς προς τον Ελληνικό λαό παρέδωσε και συνεχίζει να παραδίδει ένα ολόκληρο Έθνος στα νύχια των παγκόσμιων εμπόρων του χρήματος, του μεγάλου αφέντη της σάπιας νομενκλατούρας που εξουσιάζει την Πατρίδα μας.

Απέναντι στην Ξενοκρατία και στους ντόπιους υποτακτικούς της κηρύξαμε την Εθνική Αντίσταση. Αυτό το τίμημα πληρώνουμε, αυτό είναι το μεγάλο «κακούργημα» της «εγκληματικής οργανώσεως» Χρυσή Αυγή.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-eurwzwnh-mia-dhlwsh-ths-merkel-kai-mia-omilia-mou-sthn-boulh-to-2012-arth#ixzz2qH7MulBm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...