Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Τα προεόρτια του «αντιρατσιστικού»: βαριές ποινές και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων σε λιμενικούς!

Τα προεόρτια του «αντιρατσιστικού»: βαριές ποινές και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων σε λιμενικούς!

Μέσα σε κλίμα ανθελληνικής υστερίας, το οποίο εκπορεύεται από την ξενόδουλη κυβέρνηση και διαχέεται προς ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, το Πενταμελές Ναυτοδικείο Πειραιά καταδίκασε με βαρύτατες ποινές δύο λιμενικούς, οι οποίοι διώκονταν κατόπιν καταγγελιών Μαροκινών λαθρομεταναστών για κακοποίησή τους στη Χίο, το 2007.
Οι δύο Μαροκινοί λαθροεισβολείς είχαν καταγγείλει πως τρεις λιμενικοί τους βύθιζαν το κεφάλι σε κουβά μέχρι πνιγμού, καθώς και ότι τους υπέβαλαν σε «εικονικές εκτελέσεις». Τις καταγγελίες των λαθροεισβολέων είχαν καταγράψει και υποστηρίξει ομάδα δικηγόρων «για τα δικαιώματα των μεταναστών και των προσφύγων» και η οργάνωση Pro asyl. Η συγκεκριμένη οργάνωση με έδρα τη Γερμανία καταγγέλλει την Ελλάδα για συστηματική επαναπροώθηση των «προσφύγων» προς τα ελληνικά σύνορα στη Θράκη και κυρίως στο Αιγαίο.
Αν και στο Ναυτοδικείο παρουσιάστηκε ο ένας εκ των δύο λαθρομεταναστών - ο άλλος βρίσκεται στη Νορβηγία- οι ποινές για τους δύο εκ των τριών κατηγορουμένων είναι εξοντωτικές και ενδεικτικές της λογικής με την οποία το ξενόδουλο Καθεστώς αντιμετωπίζει τους Έλληνες. Ένας εκ των κατηγορούμενων λιμενικών αθωώθηκε ομοφώνως από τους δικαστές, ενώ στους άλλους δύο επιβλήθηκαν ποινές τριών και έξι ετών αντίστοιχα, με ανασταλτικό χαρακτήρα, με ψήφους 3 υπέρ και 2 κατά. Επιπρόσθετο στοιχείο και εξόχως ανησυχητικό, το γεγονός πως τους επιβλήθηκαν και ποινές αποστέρησης των πολιτικών τους δικαιωμάτων!
Ενδεικτική της ικανοποίησης των αριστεριστών δικηγόρων και του μίσους τους προς τα σώματα ασφαλείας, η ανακοίνωση την οποία εξέδωσαν με αφορμή την απόφαση: «Χαιρετίζουμε την απόφαση της στρατιωτικής δικαιοσύνης και ελπίζουμε, ότι θα δώσει ένα μήνυμα αποτροπής εγκληματικών συμπεριφορών σε βάρος προσφύγων και μεταναστών για τις οποίες δυστυχώς έχουν κατηγορηθεί μέλη του Λιμενικού Σώματος, ενός σώματος ασφαλείας με στρατιωτική δομή, πολλές φορές τα τελευταία χρόνια».
Εν προκειμένω και από το ύφος της ανακοίνωσης («σώμα ασφαλείας με στρατιωτική δομή»), καθίσταται σαφές πως οι αριστεριστές δικηγόροι-προστάτες ενός κίβδηλου ανθρωπισμού που στρέφεται ενάντια στους Έλληνες, θα προτιμούσαν οι λιμενικοί να διωχθούν ως μέλη «εγκληματικής οργάνωσης». Άλλωστε η συγκεκριμένη κατηγορία αποδόθηκε και στη Χρυσή Αυγή, ενώ φαίνεται πως η «στρατιωτική δομή» αποτελεί θέμα-ταμπού για τους ψευτοδημοκράτες της παρανομίας και της ασυδοσίας. Ως εκ τούτου, όσοι υπηρετούν σε Ένοπλες Δυνάμεις και σώματα ασφαλείας αντιμετωπίζονται πλέον από την χούντα του μνημονίου ως εν δυνάμει Χρυσαυγίτες.
Όλα τα παραπάνω, αποτελούν προπομπό των όσων δραματικών αναμένεται να συμβούν στην Πατρίδα μας, με την πιθανή ψήφιση του «αντιρατσιστικού» εκτρώματος που έφερε στη Βουλή η δήθεν «πατριωτική» κυβέρνηση του Σαμαρά. Η Ελλάδα, ελέω αντεθνικής κυβέρνησης και της διεθνιστικής αριστεράς θα καταστεί εν τοις πράγμασι παράδεισος των λαθρομεταναστών και κολαστήριο των Ελλήνων!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-proeortia-tou-antiratsistikou-baries-poines-kai-sterhsh-politikwn-dikaiw#ixzz2lvsdgnr5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...