Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Το Ε.ΛΑ.Μ. για την δολοφονία των δυο Εθνικιστών Χρυσαυγιτών

Λευτεριάς λίπασμα οι πρώτοι Νεκροί

Ο ήρωας, εθνομάρτυρας Κυριάκος Μάτσης είχε πει κάποτε: «τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς θυσίες και Λευτεριά χωρίς αίμα!». ‘Ήδη στην Αθήνα χύθηκε το πρώτο αθώο αίμα δύο παιδιών, σπονδή στην ιδέα της εθνικής ελευθερίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και του λαϊκού εθνικισμού.
Οι δολοφόνοι τους, τιποτένιοι θρασύδειλοι μιας άκρας αριστεράς μακρύ χέρι του συστήματος. Ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας τους, το δωσίλογο μεταπολιτευτικό καθεστώς της Αθήνας.
Πρώτα το δωσίλογο κράτος άδραξε την ευκαιρία να σπιλώσει τον αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, καπηλευόμενο το αίμα ενός νέου ανθρώπου, φορτώνοντας του ένα φόνο που ουδεμία σχέση είχε.
Ακολούθως προετοίμασε το έδαφος με τις διώξεις και την επιχείρηση σπίλωσης και ηθικής εξόντωσης της Χρυσής Αυγής για να οπλίσει το χέρι του δολοφονικού παρακράτους της άκρας αριστεράς, ούτως ώστε να προβεί σε δολοφονία δύο Ελλήνων Εθνικιστών.
Και στον πλέον αφελή συμπατριώτη μας έχει πλέον καταστεί σαφές ποιοι αγωνίζονται για την εθνική ανεξαρτησία, εναντίον όλων, για την αποτίναξη της κατοχικής χούντας του μνημονίου και ποιοι αποτελούν το μακρύ χέρι του συστήματος, εκτελώντας τις εντολές για φίμωση των αντιφρονούντων. Η σκευωρία τους καταρρίπτεται και ουδείς μπορεί να έχει οποιοδήποτε ηθικό έρεισμα για την κατασυκοφάντηση του εθνικού χώρου.
Το θλιβερό είναι ότι χρειάστηκε προς τούτο να χάσουν τη ζωή τους δύο συναγωνιστές. Στη μνήμη τους όλοι οι Έλληνες Εθνικιστές και πατριώτες κλείνουν ευλαβικά το γόνυ και εύχονται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Γενεές γενεών ελληνόπουλων θα εμπνέονται από τη θυσία τους και τα ονόματα τους θα ακούγονται σε κάθε εθνικιστικό προσκλητήριο.
Τονίζουμε προς άπαντες ότι ο Αγώνας συνεχίζεται αμείωτος!
Ψηλά οι σημαίες συναγωνιστές!  
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...