Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Διαβάστε το μήνυμα του Χρήστου Παππά στην μεγαλειώδη συγκέντρωση της 26-10-2013


Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Χαιρετίζω την σημερινή σας συγκέντρωση και σας στέλνω μήνυμα ΝΙΚΗΣ!

Σας στέλνω μήνυμα Νίκης από τα κελιά, τα κελιά της Τιμής, που μας έστειλαν οι δοσίλογοι του Μνημονίου, οι εθνοπροδότες της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Με την μαχητική και συγκινητική σας παρουσία εδώ αποδεικνύετε σε όλους, εχθρούς και φίλους, ότι η Πίστη υπάρχει, η Χρυσή Αυγή υπάρχει, και είναι πιο δυνατή από ποτέ. Η Πίστη, το Δίκαιο, η Αλήθεια θα νικήσουν! Η Ελλάδα θα νικήσει!
Νόμισαν οι άθλιοι διώκτες μας ότι με την πολιτική μας δίωξη θα επιτύχουν και την πολιτική μας εξόντωση, κανείς δεν έχει αμφιβολία γι’ αυτό. Οι ίδιοι οι διώκτες μας το ομολογούν. Ο «σκληρός» νεόνυμφος Antonis έλεγε «θα τους λειώσω».
Νόμισε αυτός ο άθλιος ψεύτης που παρήγγελνε τηλεφωνικά από τις Ηνωμένες Πολιτείες «Τον Παππά τον θέλω μέσα» ότι με τη στέρηση της ελευθερίας μας θα μας υποτάξουν, θα μας κάνουν ραγιάδες, θα υποτάξουν το ελεύθερό μας φρόνημα.
Τόσο αυτός όσο και οι ιδιώτες σύμβουλοί του έκαναν μεγάλο λάθος και η όλη σκευωρία τους γυρίζει εναντίον τους.
Πληροφορώ λοιπόν όλους αυτούς τους πολιτικούς αντιπάλους και διώκτες μας πως δεν μας στέρησαν καμία ελευθερία. Όσο κυριαρχεί έξω από το κελί μας ο κατοχικός ζόφος, η πολιτική τρομοκρατία της κυβέρνησης και των Μέσων Ενημέρωσης, όσο η Πατρίδα μας δεν είναι ελεύθερη, κανένας Έλληνας δεν νοιώθει πραγματικά ελεύθερος.
Όσο την Πατρίδα μας κυβερνούν οι εγκάθετοι των ξένων τοκογλύφων και οι τσανακογλείφτες της Μέρκελ και των Αμερικανοσιωνιστών Ιμπεριαλιστών, κανείς μας δεν είναι ελεύθερος.
Παρ’ όλα αυτά, αυτό που δεν μπορούν με κανένα τρόπο να υποτάξουν ακόμη και σήμερα, την εποχή των παρακολουθήσεων, του Μεγάλου Αδελφού και της Νέας Τάξης, είναι το πνεύμα, το ελεύθερο φρόνημα και η Πίστη. Και οι Έλληνες διαθέτουν στο διάβα των αιώνων περίσσευμα Πίστης και Δύναμης.
Οι Έλληνες έχουν αποδείξει ότι αντέχουν στα δύσκολα και ξέρουν να νικούν!
Οι Έλληνες αντιστέκονται και θα νικήσουν !
Σύντροφοι, εμείς οι Χρυσαυγίτες πιστεύουμε σε υψηλά ιδανικά. Πολεμάμε πολιτικά για Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια. Πολεμάμε για κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια. Και προπαντός έχουμε κάτι που δεν διαθέτουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι: Έχουμε όραμα!
Οραμά μας η Εθνική Ανεξαρτησία και Ελευθερία!
Στην εξέλιξη του πολιτικού μας αγώνα για την πραγμάτωση του οράματός μας, και ιδιαίτερα από τα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, δείξαμε σε όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης πως υπάρχει ελπίδα γιατί υπάρχουν ατρόμητοι ιδεολόγοι μαχητές.

Δείξαμε σε όλους τους Έλληνες στα πέρατα της Γης, στην κυρίως Ελλάδα, στην ομογένεια, αλλά και στους αλύτρωτους αδελφούς μας της Ιωνίας, του Πόντου, της Κύπρου μας, της Ανατολικής Ρωμυλίας, της Βορείου Μακεδονίας και της μαρτυρικής μας Βορείου Ηπείρου πως υπάρχει ελπίδα, υπάρχει μέλλον για «μια Πατρίδα πολύ πιο μεγάλη, μια Πατρίδα πολύ πιο τρανή».

Και το μέλλον αυτό έρχεται με ορμή χειμάρρου. Λυτρωτικό, αγνό, καθάριο: Χρυσή Αυγή!
Το μέλλον είναι η Χρυσή Αυγή!
Και όπως είχα πει και μέσα στη Βουλή: «Ο εθνικισμός είναι η νιότη του κόσμου. Ο εθνικισμός είναι το μέλλον αυτού του κόσμου». Είναι το νέο που θα κυριαρχήσει στο σαπισμένο παλιό.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Έχουμε τη νεολαία-όλων των ηλικιών. Έχουμε το μέλλον. Έχουμε την Νίκη!

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Τελειώνοντας, στέλνω ένα μήνυμα σε όλους τους Έλληνες. Και είναι το ίδιο μήνυμα που είπα κοιτάζοντας τις κάμερες όταν οι κουκουλοφόροι υπάλληλοι του Δένδια με κρατούσαν με τις χειροπέδες: «Μην τους φοβόσαστε! Θυσιαζόμαστε εμείς, αλλά εσείς αγωνιστείτε και μην τους φοβόσαστε!»

Συναγωνιστές,

Η δική μας Οδύσσεια έχει ξεκινήσει. Τελικός μας προορισμός η πολυπόθητη Ιθάκη! Σαν τον Οδυσσέα παραμένουμε γερά δεμένοι στο κατάρτι της Πίστης μας και περνάμε αγέρωχα ανάμεσα από τις Χίμαιρες, τις Σειρήνες του συστήματος, τους Λαιστρυγόνες και τους μνημονιακούς, κυβερνητικούς Κύκλωπες.

Έχουμε σκοπό. Σκοπός μας η Ιθάκη. Η Νίκη!
Ιθάκη μας: η Ελλάδα η Ελευθερία!

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες
Ξεσηκώστε τους Έλληνες στον αγώνα μας για Ψωμί Παιδεία Ελευθερία, για Πατρίδα και Πίστη.

Ο Θεός μαζί μας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

25/10/13

1 σχόλιο:

  1. ΚΡΑΤΑ...ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ....
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...
    ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ...
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ...
    ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ''ΣΥΣΤΗΜΑ'' ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΣΑΣ..
    ΔΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...