Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεχίζεται ο παροξυσμός Δένδια: Ξηλώνει και την ΕΥΠ!

"Αποκεφαλίστηκε", μεσούσης της πολυδιαφημισμένης έρευνας για την Χρυσή Αυγή, ο επικεφαλής της Γ' Διεύθυνσης της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών! Η εν λόγω Διεύθυνση έχει αναλάβει τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, διαχειριζόμενη το περίφημο «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ.
Η απόφαση αντικατάστασής του είναι προφανώς πολιτική και προέρχεται από την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Εν τούτοις προκαλούνται κρίσιμα ερωτήματα για την σκοπιμότητα της απόφασης σε μια χρονική στιγμή που βρίσκεται εν εξελίξει η έρευνα των δικαστικών αρχών, ενώ διαρρέεται πως παρακολουθούνται τα τηλέφωνα βουλευτών, στελεχών και μελών του Κινήματος.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ διάφορων μέσων ενημέρωσης η αποπομπή του επικεφαλής της Γ' Διεύθυνσης της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών σχετίζεται με την διαφωνία του στην απόφαση της πολιτικής ηγεσίας να παρακολουθείται ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunechizetai-o-parojusmos-dendia-jhlwnei-kai-thn-eup#.UkWJIdLwnIc#ixzz2g6G4ue77

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...