Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΟΙ δυνάμεις καταστολής του μνημονιακού κράτους (βλέπε Δένδιας) μαζί με τις δυνάμεις της «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης ( βλέπε Αθανασίου) υπό την καθοδήγηση των αρχισυμμοριτών του μνημονίου (βλέπε Σαμαράς-Βενιζέλος) μπουκάρουν ως κοινοί κλέφτες στα γραφεία ενός πολιτικού κόμματος. Αυτή είναι η μνημονιακή ψευτοδημοκρατία τους και ο εθισμός τους στην κλεψιά. Όπως κλέβουν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού, έτσι θέλουν να κλέψουν την πολιτική του συνείδηση και την πολιτική του ελευθερία απεργαζόμενοι σενάρια εμφυλιοπολεμικά που τους εξυπηρετούν στην εφαρμογή του ανθελληνικού τους σχεδίου της υποδούλωσης του λαού μας, εξαπολύοντας βρώμικο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής.
 Ο ελληνικός λαός θα τους σαρώσει και θα τους θέσει στο περιθώριο.
 Οι Ελληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουν. 
Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό του λαού συνεχίζει τον ωραίο πολιτικό της αγώνα για την ελευθερία της Πατρίδος μας.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Υ.Γ. Προς τον «συγκλονισμένο» υπουργό ΠΡΟΠΟ και κόντε κ. Δένδια. 
Δεν είστε μόνο πολιτικά επικίνδυνοι, εξαρτώμενοι από ξένα κέντρα, εντολοδόχοι μνημονιακοί. Αλλά έχετε και μια ανήκεστο πλέον πολιτική βλάβη. Με περισπούδαστο ύφος και επίπλαστη σοβαρότητα προβήκατε σε δηλώσεις για την καταστολή του «νεοναζιστικού μορφώματος». Με τις γνωστές ύβρεις και τα γνωστά χαριτωμένα που δεν πιάνουν σε κανέναν πια.
 Το περί «ναζιστικού μορφώματος» το διαπιστώσατε το τελευταίο πενθήμερο;
 Διότι υπάρχουν οι απαντήσεις σας στις ερωτήσεις του νόμιμου κοινοβουλευτικού μας έργου (2100 ερωτήσεις έως σήμερα) με ημερομηνία 12 Σεπτεμβρίου 2013
Είστε υποκριτές , φαιδροί και λίγοι.
Δεν θα μας ενδιαφέρατε αν δεν ήσασταν τόσο επικίνδυνοι για την Πατρίδα μας και το μέλλον της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...