Σελίδες

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Η ΛΑΣΠΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ Ο 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ 'ΔΙΑΛΟΓΟΣ'' - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Την Κυριακή 26 Μαϊου είδαμε πάλι στο διαδίκτυο να κυκλοφορεί "είδηση" από τον ανταποκριτή της Ελευθεροτυπίας και του ΑΝΤ1 στην Νέα Υόρκη Θανάση Τσίτσα, ότι μέλη της Χρυσής Αυγής προκάλεσαν επεισόδια κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την προβολή του ντοκιμαντέρ ΤΑΞΙΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ,  στο Σταθάκειο Πολιτιστικό  κέντρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης. Δείτε τι απαντά ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής  Χρήστος ΠαππάςΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!
ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΟΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΑΝ; 
Μετά από όσα ακούσατε και όσα καταγγέλθηκαν επώνυμα (τα στοιχεία του νεαρού στην διάθεση οποιασήποτε αρχής θελήσει να ερευνήσει τα γεγονότα) μιας και στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης απαγορεύεται δια νόμου η διοργάνωση πολιτικών κομματικών εκδηλώσεων πολύ δε περισσότερο όταν αφορά άλλες τρίτες εκτός αμερικής χώρες. Πάμε τώρα να δούμε τι συνέβη και τι έχει προηγηθεί. 
Μια ταινία, η οποία πάγματι η προβολή της προκάλεσε, όπως μας διαβεβαίωσαν 10αδες ομογενείς που παρακολούθησαν το ντοκιμαντέρ,  αλλά δεν θέλησαν να κάνουν  επίσημες δηλώσεις για ευνόητους λόγους...και κυρίως επειδή δεν επθυμούν αφενός  να εμπλακούν στα γρανάζια των διοικούντων της Ομοσπονδίας η οποία "μετά το θάνατο το JJ έχει παραδοθεί αμαχητί και πάλι όπως την 10ετια του 1980 (τότε στους ΠΑΣΟΚους) σήμερα στους αριστερούς κουμμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ" όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσε  ένα από τα πιο παλιά στελέχη της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκη. Και αφετέρου να μην πέσουν και αυτοί θύματα λάσπης εκβιασμών και ενός ιδιότυπου εκφοβσιμού και τρομοκρατίας που ασκείται όπως μας καταγγέλλεται από αριστερούς και κουμουνιστές που ζουν στην Νέα Υόρκη. 

Η "είδηση" και η "πληροφορίες"  του κ. Θανάση Τσίτσα για νέα επεισόδια μελών της Χ.Α. στην Νέα Υόρκη έκανε για άλλη μια φορά το γύρο του ελληνικού διαδικτύου (σε συγκεκριμένες σελίδες όμως)  για τις οποίες μάλιστα είχε και πληροφορίες (;) η οποία δημοσιεύθηκε μόνον στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της Ελεθεροτυπίας,  αλλά όχι στην έντυπη έκδοση και τούτο διότι αφενός  ο κ. Τσίτσας  βρίσκεται υπό στενή και διαρκή  παρακολούθηση από ανώτερα  στελέχη  της" Ε" τα οποία έχουν δώσει εντολή τα θέματα του να αποδίδονται μόνο στον ίδιο χωρίς να τα υιοθετεί η εφημερίδα ως έγκυρα,   και αυτό διότι έχει ένα αρκετά μεγάλο και βεβαρυμένο  ιστορικό με "ειδήσεις και ανταποκρίσεις" που εν συνεχεία έχουν διαψευσθεί και αποδεχθεί κατασκευασμένες αποκλειστικά και μόνον από τον ίδιο είτε για πολιτικούς λόγους, προκειμένου να προωθήσει τις θέσεις συγκεκριμένου κόμματος,  είτε για άλλους λόγους  αφενός,  και αφετέρου είναι γνωστό ότι ο κ. Θανάσης Τσίτσας έχει καταδικαστεί τον περασμένο Ιούνιο του 2012 για συκοφαντικά  δημοσιεύματα του πάλι στην Ελευθεροτυπία στις 25 Ιουνίου του 2010. Δημοσιεύματα για τα οποία όχι μόνον  ζήτησε συγνώμη κατά την διαδικασία εκδίκασης της έφεσης του στις 10 Δεκεμβρίου 2012 ,προκειμένου να ανασταλεί η 12μηνη ποινή φυλάκισης που του επεβλήθει πρωτοβάθμια στις 6 Ιουνίου του 2012 αλλά σχεδόν τα αποποιήθηκε και τα αρνήθηκε(sic)...
Το αξιοσημείωτο είναι ότι η νέα αυτή  "ανταπόκριση¨ του κ.  Θανάση Τσίτσα ο οποίος παρουσιάζει ως θύμα τους θύτες -δηλαδή αυτούς που πραγματικά προκάλεσαν τα απεισόδια προπυλάκισαν και χτύπησαν τα τέσσερα νεαρά μέλη της Χ.Α. όταν αυτά αντέδρασαν στο περιεχόμενο της ταινίας όπως είχαν δικαίωμα ως ελεύθεροι πολίτες -   δεν επιβεβαιώνεται από τα γεγονότα, έτσι όπως παρουσιάστηκε και δόθηκε από τον Θανάση Τσίτσα,   όπως θα δούμε και από το ηχητικό ντοκουμέντο,   αλλά ούτε και από άλλη ανταπόκριση   του συναδέλφου Πανίκου Παναγιώτου του ΑΠΕ.  τα γεγονότα μάλλον έγιναν κάπως διαφορετικά από αυτά που περιέγραψε στην ανταπόκριση του. Όχι πως δεν έγιναν επεισόδια. Φυσικά και έγιναν και διασταυρώνεται από πολλές και διαφορετικές πηγές.  Το ζήτημα είναι  πως έγιναν τα γεγονότα, Πως προκλήθκαν;  Ποιος και γιατί τα προκάλεσε;  Να αναζητηθούν  τα κίνητρα και τα  βαθύτερα αίτια. Και το κυριότερο το θύμα έγινε θύτης και ο θήτης (εκείνοι οι οποίοι προκάλεσαν τα επεισόδια και βιοπράγησαν εναντίον των 4αρων μελών της Χρυσής Αυγής) βαφτίστηκαν θύματα εναντίον των οποίων προκλήθκαν επεισόδια από τους 4 έστω θερμόαιμους νεαρούς της Χρυσής Αυγής. Το έγκλημα των οποίων ήταν ότι έβγαλαν μια μικρή ντουντούκα και φώναξαν " η μακεδονία είναι ελληνική"  
Για την υπόθεση ζητήσαμε την επίσημη αντίδραση απάντηση της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα. Μιλήσαμε με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Βουλευτή επικρατείας  της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστο Παππά ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑς ΕΊΠΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΚΛΥΠΤΕΙ...

Σίγουρα η υπόθεση με την Χρυσή Αυγή της Νέας Υόρκης...                                 Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου