Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΖΟΡΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ MISTER TSIPRA ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ!

tsipras
Τελικά, πολύ… ζόρικος μας προέκυψε ο mister Tsipras (φέρτε μας τον φρούραρχο!). Μιλώντας χθες στην Κ.Ο. του συνονθυλεύματος, άστραψε και βρόντηξε κατά της Χρυσής Αυγής, που είναι ο μόνος πραγματικός του αντίπαλος κι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά.
Έτσι, κατ’ αρχάς… απείλησε με κατάθεση δικού του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου («Νόμου του Αίσχους»), όχι όμως για να ψηφιστεί απ’ αυτή τη βουλή, αλλά από την… επομένη, στην οποία ευελπιστεί ότι θα έχει την πλειοψηφία:
«Η προστασία από το νεοναζισμό μπορεί να γίνει μόνο από μία κυβέρνηση αντιμνημονιακή.Τη Δευτέρα θα καταθέσουμε το σχέδιο του αντιρατσιστικού νόμου που θα γίνει νόμος του κράτους, όχι προφανώς σε αυτήν την Βουλή – δεν έχουμε αυταπάτες, αλλά όταν αργά ή γρήγορα η χώρα θα οδηγηθεί στη δημοκρατική διέξοδο. Όταν ο λαός δώσει την εντολή για μία δημοκρατική κυβέρνηση».
Στη συνέχεια, ο mister Tsipras (άντε κύριε φρούραρχε, τι κάνεις τόση ώρα;) ανέβασε τα… γκάζια κατά της Χρυσής Αυγής, κατηγορώντας το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών ότι είναι… συστημικό κόμμα, άφησε υπονοούμενα για την… χρηματοδότηση του, κατηγόρησε τα «συστημικά» ΜΜΕ ότι το… εκκολάπτουν και τέλος μίλησε για απειλές με σουγιάδες και φαλτσέτες:
«Εμείς δεν αντιμετωπίσαμε τις φασιστικές προκλήσεις όταν η Χρυσή Αυγή έγινε mainstream. Τις αντιμετωπίζαμε και όταν ήταν μία περιθωριακή οργάνωση. Και ξέρουμε ότι δεν επιτίθενται μόνο σε πολίτες διαφορετικού χρώματος, αλλά και σε πολίτες διαφορετικών απόψεων. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι αντισυστημική δύναμη. Είναι το μακρύ χέρι του συστήματος. Ποιος τους χρηματοδοτεί; Ποιος τους σιγοντάρει; Ποια συστηματικά ΜΜΕ δήθεν κόπτονται για το αυγό του φιδιού αλλά το εκκολάπτουν; Την ώρα που η Χρυσή Αυγή αλωνίζει και απειλεί με σουγιάδες και φαλτσέτες τους πολίτες στις γειτονιές…».
Είναι οπωσδήποτε γελοίο και εξοργιστικό ο αρχηγός ενός συνονθυλεύματος που πριν από λίγο καιρό έγινε δεκτός από τον δήμιο της Ελλάδος Σόιμπλε, που είχε «επαφές» με εξέχοντα στελέχη του αμερικανικού και βρετανικού κατεστημένου και που αποτελεί σαρξ εκ της σαρκός του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, να κατηγορεί την Χρυσή Αυγή ότι είναι… συστημικό κόμμα. Επίσης, είναι πρωτάκουστο και προκλητικό, το κόμμα που ενώ έχει πάρει ως κρατική χρηματοδότηση τα τετραπλάσια λεφτά, δεν έχει δώσει ούτε δεκάρα τσακιστή σε Έλληνα ή σε ξένο που υποφέρει, να μιλάει για… ύποπτες χρηματοδοτήσεις. Είναι για πολλά γέλια να μιλάει για «συστημικά» ΜΜΕ, ο ίδιος άνθρωπος που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει κάνει το… γύρο των «νταβατζήδων», και που εκπρόσωποι του κόμματός του έχει πιάσει πρώτο τραπέζι πίστα σε όλα τα ΜΜΕ, στα οποία δεν έχει κληθεί ποτέ ούτε ένας εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, έστω και για… δείγμα. Τέλος, για τις «φαλτσέτες και τους σουγιάδες», θα πρέπει να ξέρει ο αρχηγός του συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ-Βίλα Αμαλίας (και δε συμμαζεύεται…), μόνιμου υπερασπιστή κουκουλοφόρων και ερυθρών ληστοτρομοκρατών, πως στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί!
Βεβαίως, όλα αυτά τα… επαναστατικά που είπε ο mister Tsipras, δεν ειπώθηκαν χωρίς λόγο. Τα είπε υπό το καθεστώς του πανικού, διότι απ’ όλες τις δημοσκοπήσεις (ακόμα και από τις φανερές…) προκύπτει ότι πολλοί «αντισυστημικοί» που ξεγελάστηκαν και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, την έχουν κάνει για Χρυσή Αυγή μεριά!                                                                                                                                  ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...