Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ



Διαλύουν την Ελλάδα, διαλύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις οι μνημονιακοί συνέταιροι  της Κυβέρνησης. Επί υπουργίας Ευαγγέλου Βενιζέλου στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης , με απόφασή του καταργήθηκε το γένος ως προϋπόθεση εισαγωγής στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων , απόφαση που βάλει ευθέως κατά του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων. Δημιουργεί δε τις προϋποθέσεις της μετατροπής των σε ένα διεθνές μισθοφορικό σώμα που σκοπό θα έχει όχι την εθνική ασφάλεια και την προάσπιση της εθνικής  ανεξαρτησίας και εδαφικής ακεραιότητος , αλλά είτε τις διεθνείς εκστρατείες του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ, αλλά και την καταστολή των αντιδράσεων του ελληνικού λαού στις αντεθνικές πολιτικές ξένων και κυβερνητικών τροϊκανών. Δύσκολα θα διατάξει πυρ κατά των Ελλήνων σε περίοδο έντασης και κοινωνικών και λαϊκών διεκδικήσεων ένας Έλληνας αξιωματικός . Μπορεί όμως ευχαρίστως να το κάνει ένας αξιωματικός του στρατού, αλβανικής καταγωγής , με αλβανική συνείδηση , που χάριν της πολιτικής των κυβερνώντων θα μπορεί από δω και πέρα να φορά την τιμημένη στολή του Έλληνα Αξιωματικού.

Τέλη Φεβρουαρίου 2013, κυβερνητικοί βουλευτές , 85 τον αριθμό, κατέθεσαν τροπολογία για την επανεισαγωγή του γένους στις Ένοπλες Δυνάμεις. Μετά από τους εκβιασμούς του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ ,και της ΔΗΜΑΡ οι οποίοι είναι και οι πραγματικοί κυβερνήτες της χώρας, η τροπολογία απεσύρθη και ο κυβερνητικός αντιπρόεδρος της Βουλής και προεδρεύων της Ολομέλειας, μετά τις αντιδράσεις της Χρυσής Αυγής ανέφερε από  μικροφώνου «Η τροπολογία θα επανέλθει την ερχόμενη εβδομάδα, σε άλλο νομοσχέδιο».

Το κόμμα της άβουλης ψευτοδεξιάς και οι βουλευτές του δεν τόλμησαν να επαναφέρουν την τροπολογία κάτι όμως που κάνει η Χρυσή Αυγή  , διευκολύνοντας έτσι έστω και την ύστατη στιγμή τους βουλευτές που τους έχουν απομείνει ψείγματα εθνικής συνείδησης και πατριωτικών αισθημάτων.
Βέβαια το θέμα δεν θέλει καμία τροπολογία κοινοβουλευτική. Μπορεί να επανέλθει ακριβώς όπως καταργήθηκε, δηλαδή με μία απλή υπουργική απόφαση σχετική με τις εγκυκλείους εισαγωγής στις παραγωγικές σχολές. Κάτι που κανείς δεν μπορεί να περιμένει από έναν αδαή και άτολμο υπουργό Εθνικής Αμύνης.
Χ. Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...