Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ο έτερος υιός Καψής.


ευριπιδηςμπίλληςΤου Ευριπίδη Μπίλλη-Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Συχνά μερικοί διερωτώνται πως ο πατήρ Καψής έβγαλε τόσον “σπουδαίους” γιους.
Μάλλον όμως τα “μήλα” κάτω από τη μηλιά έπεσαν.
Να υπενθυμίσω ότι ο τέως Πρόεδρος της Κύπρου αείμνηστος  Σπύρος Κυπριανού δεν ήταν τυχαίο το ότι απαιτούσε να μην παραβρίσκεται ο πατήρ Καψής στις συσκέψεις τουμε τον Ανδρέα Παπανδρέου, έστω και αν ήταν ουσιαστικά ο υπουργός εξωτερικών.
 ΠΑΝΤΕΛΗΣΚΑΨΗΣ
Έτσι εκτός από τον επί της προπαγάνδας του δοτού νεοταξικό Παντελή Καψή, που κάποτε για να καταδικάσει σε αφανισμό τον Ελληνισμό της Κύπρου είχε πει νεοταξικάότι “τα γεωπολιτικά συμφέροντα της Ελλάδα δεν ταυτίζονται με αυτά της Κύπρου”, έχουμε και το έτερον Καψή, αυτόν του γνωστού καναλιού MEGA των υβριστών των Ελλήνων ως Ελληναράδων, ρατσιστών, εθνικιστών κτλ, που συνέβαλαν να φέρουν  την Ελλάδα εδώ που την κατάντησαν.
Ήταν απόλαυση να ακούει κανείς τον έτερον Καψή του MEGA που διακρίνεται για την “εξυπνάδα” του να διαβάζει στην τηλεόραση όσα του έγραψαν να πει για το θέμα της εφεδρείας.
sdoe_kapsis1
Έτσι προκειμένου να την αιτιολογήσει “πονηρά” χωρίς να το δείχνει και με την  πάγια τακτική των κυβερνώντων να κατευθύνουν την μία τάξη Ελλήνων εναντίον της άλλης, πχ του κοινωνικού συνόλου εναντίον των συνταξιούχων, των ιδιωτικών υπαλλήλων εναντίον των υπαλλήλων του δημοσίου, των δημοσίων υπαλλήλωνεναντίον αυτών των ΔΕΚΟ κτλ είπε ο ”έξυπνος” υιος το εξής αναφερόμενος στην εφεδρεία.
“Ναι αλλά στον ιδιωτικό τομέα δεν υπάρχει εφεδρεία”.    Συνεπώς για λόγους ισότητας καλά τους κάνουν.
Τέτοιες πολιτικές  από κυβερνητικής πλευράς με οργανάκι να τις λέει τον “έξυπνο” υιό Καψή του MEGA.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ                                                                           ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...