Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΕΛΛΑΣ - ΚΥΠΡΟΣ : ΕΝΩΣΙΣ


ΕΛΛΑΣ - ΚΥΠΡΟΣ : ΕΝΩΣΙΣ
Όλοι μας αγωνιούμε για την εξέλιξη που θα έχει η υπόθεση της Κύπρου. Φυσικά δεν είναι τυχαίο αυτό. Οι Κύπριοι είναι αδέλφια μας. Ανήκουμε στο ίδιο Έθνος, το Ελληνικό. Ρέει στις φλέβες μας το ίδιο αίμα. Αίμα Ελληνικό. Γιʼ αυτό και δεν είναι αρκετό απλώς να δηλώνουμε συμπαράσταση. Πρέπει να αγωνισθούμε από κοινού με τους αδελφούς μας Κυπρίους και αυτοί με εμάς τους Ελλαδίτες.
Κακές συγκυρίες και τα συμφέροντα των «μεγάλων» δυνάμεων, πρωτίστως της Αγγλίας, μαζί με τις δικές μας εθνοπροδοτικές στάσεις των γνωστών «εθναρχών»  Ζυριχέζου και Μούσκου, κατέληξαν στις κατάπτυστες συνθήκες της Ζυρίχης και του Λονδίνου, με τις οποίες τερματίστηκε ο ένοπλος Κυπριακός Αγών με την αισχρή «ανεξαρτησία» της μαρτυρικής Κύπρου. Όμως ο Αγών αυτός, που διεξήχθη από την ΕΟΚΑ με αρχηγό τον αείμνηστο στρατηγό Γεώργιο Γρίβα - Διγενή, έγινε όχι για «ανεξαρτησία» αλλά για ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ που θα οδηγούσε κατʼ ευθείαν στην ΕΝΩΣΗ της μεγαλονήσου με την μητέρα Ελλάδα. Γιʼ αυτά τα ιδεώδη αγωνίσθηκαν και άφησαν την τελευταία πνοή τους στην εγγλέζικη αγχόνη (σαν «τρομοκράτες») οι Ήρωες της ΕΟΚΑ.
Όλα αυτά έγιναν έτσι ώστε να επαληθευθεί το βρετανικό «αυτοκρατορικό» αξίωμα «διαίρει και βασίλευε». Όμως εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές έχουμε να τους αντιτάξουμε το δικό μας ρητό «η ισχύς εν τη ενώσει». Το Ελληνικό Έθνος είναι σήμερα ιστορική ευκαιρία να ενωθεί επιτέλους σε ένα ενιαίο κράτος Ελλάδος και Κύπρου. Το ελλαδικό κράτος πρέπει να θέσει απερίφραστα υπό την προστασία του τη μεγαλόνησο. Η ίδια η Συνείδηση του Έθνους, η Φυλετική Ψυχή, μας το ζητάει αυτό, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες στιγμές της. Η κατάσταση βέβαια στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου ρόδινη, αλλά η Κύπρος κινδυνεύει άμεσα και, μαζί με το παλαιό εμβατήριο, μας φωνάζει «σκέπασε Μάννα, σκέπασε, γαλανομάτα Κόρη».
Είναι γνωστοί οι δεσμοί που δένουν μεταξύ τους τα μέλη μιας οικογένειας. Όταν όμως εμφανισθεί εξωτερικός κίνδυνος οι δεσμοί αυτοί ισχυροποιούνται και η προκύπτουσα συσπείρωση είναι ενστικτώδης. Το ένστικτο αυτό της συσπείρωσης είναι η απάντηση στον κίνδυνο και η συσπείρωση γίνεται αυτόματα ωσάν η οικογένεια να γνωρίζει ότι συσπειρωμένη γίνεται ισχυρότερη και μπορεί πιο εύκολα να αμυνθεί στον εχθρό. Αν λοιπόν αυτό ισχύει για μια οικογένεια, πόσο μάλλον θα ισχύει και για τη μεγάλη μας οικογένεια, το Έθνος. ΕΝΩΣΗ λοιπόν τώρα! Και για όσους κακοπροαίρετους ενδεχομένως το χλευάσουν αυτό, προτείνουμε να γίνει άμεσα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! Είμαστε βέβαιοι ότι οι Κύπριοι αδελφοί μας θα τους δώσουν την απάντηση που τους αξίζει. Αν οι εχθροί του Ελληνισμού μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο, μπορεί  και ο Ελληνισμός να αντεπιτεθεί ΕΝΩΜΕΝΟΣ!
Ο άγνωστος Χ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ellas-kupros-enwsis#.UU6NexwvmPM#ixzz2OQpc1TA9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...